Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sende Kalmış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34216" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sende Kalmış</span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Bilmiyorum nerdeyim, ne haldeyim, ben kimim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Ayrılırken kimliğim, adresim sende kalmış.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Tebessümü yüzüme çok görüyor matemim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Güldüğümü gösteren tek resim sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Akların kaybolduğu, rengin ahenk bulduğu</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Toprağın kadehine ab-ı hayat dolduğu</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Bir gül için, bülbülün saçlarını yolduğu</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Aşkın harman olduğu o mevsim, sende kalmış.</span></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Nerede o çocuksu, o şımarık hallerim,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Saçlarına hasreti tanımayan ellerim,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Rengarenk rüyalarım, toz pembe hayallerim</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Tekmil neşem, sevincim, hevesim, sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Ayıplama, kınama, kahveye gidiyorsam,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Avunabilmek için bir tavla atıyorsam,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Garson çay uzatırken ben aklımda diyorsam,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sende kalmış demektir, ladesim sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Dostlar da muhabbeti kestiler, lüzum da yok.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Zaten senden ziyade sohbetim, sözüm de yok.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sen dönmeden kimseye bakacak yüzüm de yok.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Aynalarda kendimi göresim sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sende kalmış umudum, saadet çağım sende,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sende kalmış huzurum, tüten ocağım sende,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sende hayat kaynağım, duygu membağım sende,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Can diyorum sana, can kafesim sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Allah´ ım düşmanımı düşürmesin bu zaafa,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sanki her noksanımı mecburum itirafa,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Hangi şarkıya girsem, notalar do re mi fa</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Sol diyorum sana sol, la sesim sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Gel ki ALLAH'a borcunu teslim etsin bu yürek,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Tez gel ki enkazımı kapatsın kazma kürek,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Kelime-i Şehadet getirmem için gerek,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Son diyorum sana, son nefesim sende kalmış.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred">Cemal Safi</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34216, member: 1043"] [CENTER][COLOR=darkred]Sende Kalmış[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Bilmiyorum nerdeyim, ne haldeyim, ben kimim[/COLOR] [COLOR=darkred]Ayrılırken kimliğim, adresim sende kalmış.[/COLOR] [COLOR=darkred]Tebessümü yüzüme çok görüyor matemim[/COLOR] [COLOR=darkred]Güldüğümü gösteren tek resim sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Akların kaybolduğu, rengin ahenk bulduğu[/COLOR] [COLOR=darkred]Toprağın kadehine ab-ı hayat dolduğu[/COLOR] [COLOR=darkred]Bir gül için, bülbülün saçlarını yolduğu[/COLOR] [COLOR=darkred]Aşkın harman olduğu o mevsim, sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Nerede o çocuksu, o şımarık hallerim,[/COLOR] [COLOR=darkred]Saçlarına hasreti tanımayan ellerim,[/COLOR] [COLOR=darkred]Rengarenk rüyalarım, toz pembe hayallerim[/COLOR] [COLOR=darkred]Tekmil neşem, sevincim, hevesim, sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Ayıplama, kınama, kahveye gidiyorsam,[/COLOR] [COLOR=darkred]Avunabilmek için bir tavla atıyorsam,[/COLOR] [COLOR=darkred]Garson çay uzatırken ben aklımda diyorsam,[/COLOR] [COLOR=darkred]Sende kalmış demektir, ladesim sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Dostlar da muhabbeti kestiler, lüzum da yok.[/COLOR] [COLOR=darkred]Zaten senden ziyade sohbetim, sözüm de yok.[/COLOR] [COLOR=darkred]Sen dönmeden kimseye bakacak yüzüm de yok.[/COLOR] [COLOR=darkred]Aynalarda kendimi göresim sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Sende kalmış umudum, saadet çağım sende,[/COLOR] [COLOR=darkred]Sende kalmış huzurum, tüten ocağım sende,[/COLOR] [COLOR=darkred]Sende hayat kaynağım, duygu membağım sende,[/COLOR] [COLOR=darkred]Can diyorum sana, can kafesim sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Allah´ ım düşmanımı düşürmesin bu zaafa,[/COLOR] [COLOR=darkred]Sanki her noksanımı mecburum itirafa,[/COLOR] [COLOR=darkred]Hangi şarkıya girsem, notalar do re mi fa[/COLOR] [COLOR=darkred]Sol diyorum sana sol, la sesim sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Gel ki ALLAH'a borcunu teslim etsin bu yürek,[/COLOR] [COLOR=darkred]Tez gel ki enkazımı kapatsın kazma kürek,[/COLOR] [COLOR=darkred]Kelime-i Şehadet getirmem için gerek,[/COLOR] [COLOR=darkred]Son diyorum sana, son nefesim sende kalmış.[/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred]Cemal Safi[/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sende Kalmış
Alt