Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sen ve Sevdam Var mı gerisi....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38801" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Medine desiniz.... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">herşeyinizi bırakıp düştünüz aşkın peşine </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Sevdalıya kavuşmak için can atıyorsunuz </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">YA RASUL ben geldim deyip </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">hıçkırıklara sığınıyorsunuz </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Özlemin sona erdirmek için </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Ravza ya ayak basıp </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">oyy yoluna bedenimi paramparça edeceğim </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">dediğiniz.... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">O nu kimse kadar sevmediniz... </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Sevemediniz.... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Ateşler içinde kaldınız </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Hiç bişeyin farkında değilsiniz... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Ravza da olmanın bile... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Sesiniz kısık olarak ağlıyorsunuz </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">ve iki elinizi Rahman a açıyorsunuz </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Sevdalım ben geldim deyip </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">öylece oraya yığılıp kalıyorsunuz </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">..... </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Sonra... </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Konuşuyor ve içinizi aşk ile yakmaya başlıyorsunuz </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Rasule "ben hani senin adına şiirler yazan.. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">sonrada onlarla dertleşip seni hatırlayan.. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Ey Resul şimdi sana layık şiirleri nasıl bulupta yazayım?? </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">ben kime seni sevdiğimi anlatayım...." </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">adımı ne koyarlarsa koysunlar... </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">ister ferhat ister mecnun ister deli... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">ben aşkından eriyip kül olmuşum </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Var mı gerisi.... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">lehçem yetersiz ... </span></span></span> <span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">yorgunum, özledim sevdalım özledim </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">yağmuru bekleyen kurak toprak gibi.. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Kapında köle olmaya hazırım </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Yeter ki vuslat bitsin </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Gözümde yok bişey </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Sen ve Sevdam </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Var mı gerisi.... </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Olive">Güllerin efendisi.... </span></span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38801, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive]Medine desiniz.... herşeyinizi bırakıp düştünüz aşkın peşine Sevdalıya kavuşmak için can atıyorsunuz YA RASUL ben geldim deyip hıçkırıklara sığınıyorsunuz Özlemin sona erdirmek için [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] Ravza ya ayak basıp oyy yoluna bedenimi paramparça edeceğim dediğiniz.... O nu kimse kadar sevmediniz... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] Sevemediniz.... Ateşler içinde kaldınız Hiç bişeyin farkında değilsiniz... Ravza da olmanın bile... Sesiniz kısık olarak ağlıyorsunuz [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] ve iki elinizi Rahman a açıyorsunuz Sevdalım ben geldim deyip öylece oraya yığılıp kalıyorsunuz ..... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] Sonra... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] Konuşuyor ve içinizi aşk ile yakmaya başlıyorsunuz [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] Rasule "ben hani senin adına şiirler yazan.. sonrada onlarla dertleşip seni hatırlayan.. Ey Resul şimdi sana layık şiirleri nasıl bulupta yazayım?? ben kime seni sevdiğimi anlatayım...." adımı ne koyarlarsa koysunlar... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] ister ferhat ister mecnun ister deli... ben aşkından eriyip kül olmuşum Var mı gerisi.... lehçem yetersiz ... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Olive] yorgunum, özledim sevdalım özledim yağmuru bekleyen kurak toprak gibi.. Kapında köle olmaya hazırım Yeter ki vuslat bitsin Gözümde yok bişey Sen ve Sevdam Var mı gerisi.... Güllerin efendisi.... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sen ve Sevdam Var mı gerisi....
Alt