Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
şems'in mevlana'yı terk etmesinin gerçek sebebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51589" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Neye yakınlaşsam ondan uzaklaşıyorum sanki.. </span></p><p><span style="color: black">kimden ,neyden uzaklaşsam sanki ona daha bir yakınlaşıyorum.Anlamadım anlıyamadım gitti..</span></p><p><span style="color: black">sanki Rabbim sadece Ona yakınlaşmamiz ile bizlerin mutlu ve huzurlu olacagimizi bildigi icin ..</span></p><p><span style="color: black">bizleri her seyden uzak kendine yakin tutmak istiyor...</span></p><p><span style="color: black">yakınlaştıkça her sey uzaklaşıyor sanki </span></p><p><span style="color: black">Dunyaya yakınlaştikca sanki Sen den uzaklasiyorum..</span></p><p><span style="color: black">bunca varligin icinde Senin Yoklugunu Yasiyorum...</span></p><p><span style="color: black">ve bir anda butun varlik yokluga donusuyor...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51589, member: 1049"] [COLOR=black]Neye yakınlaşsam ondan uzaklaşıyorum sanki.. [/COLOR] [COLOR=black]kimden ,neyden uzaklaşsam sanki ona daha bir yakınlaşıyorum.Anlamadım anlıyamadım gitti..[/COLOR] [COLOR=black]sanki Rabbim sadece Ona yakınlaşmamiz ile bizlerin mutlu ve huzurlu olacagimizi bildigi icin ..[/COLOR] [COLOR=black]bizleri her seyden uzak kendine yakin tutmak istiyor...[/COLOR] [COLOR=black]yakınlaştıkça her sey uzaklaşıyor sanki [/COLOR] [COLOR=black]Dunyaya yakınlaştikca sanki Sen den uzaklasiyorum..[/COLOR] [COLOR=black]bunca varligin icinde Senin Yoklugunu Yasiyorum...[/COLOR] [COLOR=black]ve bir anda butun varlik yokluga donusuyor...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
şems'in mevlana'yı terk etmesinin gerçek sebebi
Alt