Hoşgeldiniz kardeşim, Hayırlara vesile olsun, daim olsun inşallahselamün aleyküm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, burada gerçekten güzel dostluklar ve bunun yanısıra yararlı bilgiler edineceğimi umut ediyor ve inanıyorum,
selamün aleyküm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, burada gerçekten güzel dostluklar ve bunun yanısıra yararlı bilgiler edineceğimi umut ediyor ve inanıyorum,
aleykum selamselamün aleyküm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, burada gerçekten güzel dostluklar ve bunun yanısıra yararlı bilgiler edineceğimi umut ediyor ve inanıyorum,
Aleykümselam Beyazgul hoşgeldin inşAllahselamün aleyküm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, burada gerçekten güzel dostluklar ve bunun yanısıra yararlı bilgiler edineceğimi umut ediyor ve inanıyorum,
Aleykümselam LİM10 gibi faydalı paylaşımlar dilerimcfbrvoselamün aleyküm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, burada gerçekten güzel dostluklar ve bunun yanısıra yararlı bilgiler edineceğimi umut ediyor ve inanıyorum,
;vealeykumselam:hoşgelmişsin kardeşimselamün aleyküm arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, burada gerçekten güzel dostluklar ve bunun yanısıra yararlı bilgiler edineceğimi umut ediyor ve inanıyorum,
Merhaba hayırlı olsun inş...Merhaba hayirli geceler ve herkese iyi forumlar dilerim ve yüce rabbimin izni ile bu siteye bir üye olmusum.
Selam kardeşim, paylaştığın şiirlerin telif hakkı olabilir, ayrıca aynı paylaşımlar onlarca internet sitesinde bulunmaktadır. VesselamSelam arkadaşlar ben İstanbul'dan Şair Yunus hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.