Selamün aleyküm ey cemaati müslimin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

botanik_3727

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Web sitesi
sites.google.com
ARKADAŞLAR CÜMLETEN :selamunaleykum; BÖYLE BİR SİTE NE ZAMANDIR ARIYORDUM SAĞLAYAN ARKADAŞLARDAN VE EMEĞİ GEÇENLERDEN MEVLAM RAZI OLSUN :elinizesaglik:. HİZMETLERİNİZİN DEVAMI DİLEĞİYLE.

BU ARADA KARDEŞLERİM ASLEN VHKİ MEMURLUK YAPSAMDA ZIRAAT TEKNİSYENİYİM KONUMLA ALAKALI SORU VE SORULARI İTİNAYLA CEVAPLARIM YARDIMCI OLABİLİRSEM NE MUTLU BANA SORULARIMA YANIT BULABİLMEM HOŞ PAYLAŞIMLAR YAPABİLMEM DİLEĞİYLE ...
ALLAH'IN SELAMI, BEREKETİ, RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN ...
HOŞÇA KALIN
DOSTÇA KALIN mükkemmell

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleyküm selam ve Rahmetullah Hoşgeldin kardeşim :.dost. bizlerle birlikteliğin hayırlı ve daim olsun. Bildiklerini paylaşmak için soru bekleme, hemen paylaş mutlaka paylaşacak birşeyler bulacaksın.

Belki bir selam bir güzel söz belki bizi duygulandıracak bir dörtlük bir öykü, belki bir fikir bir düşünce yada ufkumuzu genişletecek bir bilgi bildiğimizi hatırlatacak birkaç söz. Ne olursa olsun paylaşmanın tadına ve mutluluğuna varabilirsin. :)

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
ve aleykümselam..hoş geldinz hayırlı olsun üyeliğinz...

Kuzucuk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
aleykümselam hoşgeldin
hayırlı ramazanlar plaka37 galiba:)

botanik_3727

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Web sitesi
sites.google.com
Yok o benim zıraat meslek lisesindeki okul numaram :) botanikte en sevdiğim derslerdendi ...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ARKADAŞLAR CÜMLETEN :selamunaleykum; BÖYLE BİR SİTE NE ZAMANDIR ARIYORDUM SAĞLAYAN ARKADAŞLARDAN VE EMEĞİ GEÇENLERDEN MEVLAM RAZI OLSUN :elinizesaglik:. HİZMETLERİNİZİN DEVAMI DİLEĞİYLE.

BU ARADA KARDEŞLERİM ASLEN VHKİ MEMURLUK YAPSAMDA ZIRAAT TEKNİSYENİYİM KONUMLA ALAKALI SORU VE SORULARI İTİNAYLA CEVAPLARIM YARDIMCI OLABİLİRSEM NE MUTLU BANA SORULARIMA YANIT BULABİLMEM HOŞ PAYLAŞIMLAR YAPABİLMEM DİLEĞİYLE ...
ALLAH'IN SELAMI, BEREKETİ, RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN ...
HOŞÇA KALIN
DOSTÇA KALIN mükkemmell
Vealeyna aleyküm selam kardeşim aramıza hoş geldin, üyeliğin daim ve hayırlara vesile olur inşallah.
Ve sitemize bilgilerinden istifade edebilceğimiz değerli doktor, öğretmen, imam, havız, imamhatiplilerden sonra nihayetinde ziraat teknisyenimizde aramıza katıldı çok şükür.

Değeli kardeşim tabiki sizinde değerli bilgilerinden istifade etmek isteriz, ve bilgilerinizden faydalanabilmemiz için sizi BURAYA ( https://www.islamiforumlar.net/cicekcilik-cicek-yetistirme/ )
ve BURAYA ( https://www.islamiforumlar.net/ne-nedir-bilgi-paylasim-ve-arastirma/ ) davet ediyorum buralar tam sizin branşınıza uygun bölümlercfbrvo
Hayırlı paylaşımlar inşallah...

botanik_3727

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Web sitesi
sites.google.com
Davete icabet edilmiştir abicim ama ben sorulan sorulara cevap verme taraftarıyım durduk yere yazsan yazsan tükenmez, bide milletin aklı allak bullak olur :) her bitki ayrı bir candır, her canın ayrı bir nazı vardır.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Dvete icabet edilmiştir abicim ama ben sorulan sorulara ceap verme taraftarıyım durduk yere yazsan yazsan tükenmez, bide milletin aklı allak bullak olur :) her bitki ayrı bir candır, her canın ayrı bir nazı vardır :p
allah razı olsun kardeşim, ama ben derimki soru bekleme çünkü bu konuda (benden başka) kimsenin soru sorcağını sanmıyorum:imkansiz:.siz bilgilerinizi paylaşın varsın yazılar tükenmesin.
Ama aslında dertleşelim, rüya yorumları gibi sizin için,de
ziraat bilgileri hakkında soruları yanıtlayacağınız bir bölüm açabilirizilginç::.
Yinede başkan bilir:)

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Davete icabet edilmiştir abicim ama ben sorulan sorulara ceap verme taraftarıyım durduk yere yazsan yazsan tükenmez, bide milletin aklı allak bullak olur :) her bitki ayrı bir candır, her canın ayrı bir nazı vardır :p

Botanik kardeşim bu forumdaki konuların %90 ı durduk yere açılmış konulardır. Çünkü foruma üye olarak giriş yapanların 50-70 katı kadar misafir hergün siteyi ziyaret etmektedir. Bu misafirler ise çok çeşitli google aramaları sonucu siteye bağlanmaktadır.

Açtığın konular google tarafından indexlendikten sonra mutlaka binlerce ziyaretçi gelecektir. Yani anlayacağın sanal ortamda sistem böyle çalışıyor. Yoksa soru gelsin cevaplayım diyerek beklersen bilgin kimseye ulaşmaz! Çünkü dediğim gibi üyenin çok üstünde misafir olarak giriş yapanlar var onlarda zaten konu açıp soru yöneltemezler! Tabi ki yinede kendin bilirsin. Paylaşmak istersen meydan burada. Yok illa soru beklerim dersen ona da EyvAllah bizim için değişen birşey yok!:) Biz sadece herhangi bir dalda-konuda bilgim var ve bunu Allah rızası için paylaşmak istiyorum diyenlere bir platform bir ortam sağlıyoruz hepsi bu kadar.

sofiabi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
;vealeykumselam::.dost. hayırlı olsun hoşgeldin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt