Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Şeb-i Arus
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 45089" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Öldüğüm gün tabutum yürüyünce </span></p><p><span style="color: black">Bende bu dü</span><span style="color: black">nya derdi var sanma! </span></p><p><span style="color: black">Bana ağlama, </span></p><p><span style="color: black">"Yazık, yazık!" "Vah, vah!" deme! </span></p><p><span style="color: black">Şeytanın tuzağına düşersen vah vahın sırası o zamandır. </span></p><p><span style="color: black">Yazık yazık asıl o zaman denir. </span></p><p><span style="color: black">Cenâzemi gördüğün zaman "Elfirak, elfirak!" deme! </span></p><p><span style="color: black">Benim buluşmam asıl o zamandır. </span></p><p><span style="color: black">Beni mezara koyunca elvedâ demeğe kalkışma! </span></p><p><span style="color: black">Mezar cennet topluluğunun perdesidir. </span></p><p><span style="color: black">Mezar hapis görünür amma, </span></p><p><span style="color: black">Aslında canın hapisten kurtuluşudur. </span></p><p><span style="color: black">Batmayı gördün ya, doğmayı da seyret! </span></p><p><span style="color: black">Güneşle aya batmadan ne ziyan gelir ki? </span></p><p><span style="color: black">Sana batma görünür amma </span></p><p><span style="color: black">Aslında o doğmadır, parlamadır. </span></p><p><span style="color: black">Yere hangi tohum ekildi de yetişmedi? </span></p><p><span style="color: black">Neden insan tohumu için </span></p><p><span style="color: black">Bitmeyecek, yetişmeyecek zannına düşüyorsun? </span></p><p><span style="color: black">Hangi kova suya salındı da dolu olarak çekilmedi? </span></p><p><span style="color: black">Can Yusuf’un kuyuya düşünce niye ağlarsın? </span></p><p><span style="color: black">Bu tarafta ağzını yumdun mu, o tarafta aç! </span></p><p><span style="color: black">Çünkü artık hay-huy’un, Mekânsızlık aleminin boşluğundadır </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Mevlana Celaleddin-i Rumi</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 45089, member: 1049"] [COLOR=black]Öldüğüm gün tabutum yürüyünce Bende bu dü[/COLOR][COLOR=black]nya derdi var sanma! Bana ağlama, "Yazık, yazık!" "Vah, vah!" deme! Şeytanın tuzağına düşersen vah vahın sırası o zamandır. Yazık yazık asıl o zaman denir. Cenâzemi gördüğün zaman "Elfirak, elfirak!" deme! Benim buluşmam asıl o zamandır. Beni mezara koyunca elvedâ demeğe kalkışma! Mezar cennet topluluğunun perdesidir. Mezar hapis görünür amma, Aslında canın hapisten kurtuluşudur. Batmayı gördün ya, doğmayı da seyret! Güneşle aya batmadan ne ziyan gelir ki? Sana batma görünür amma Aslında o doğmadır, parlamadır. Yere hangi tohum ekildi de yetişmedi? Neden insan tohumu için Bitmeyecek, yetişmeyecek zannına düşüyorsun? Hangi kova suya salındı da dolu olarak çekilmedi? Can Yusuf’un kuyuya düşünce niye ağlarsın? Bu tarafta ağzını yumdun mu, o tarafta aç! Çünkü artık hay-huy’un, Mekânsızlık aleminin boşluğundadır Mevlana Celaleddin-i Rumi[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Şeb-i Arus
Alt