Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Satıcılar ve dilenciler giremez
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 45368" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ey dilenci kirli avuclarin acmis kurus toplarsin.</span></p><p><span style="color: black">Kimi verir Kimi vermez</span></p><p><span style="color: black">Elbiselerin yirtik tas üstünde oturursun .</span></p><p><span style="color: black">Kimi acir Kimi acimaz.</span></p><p><span style="color: black">Üstünde bir cati bile yok gökten bile medet beklersin o bile.</span></p><p><span style="color: black">Bazen günesli Bazen yagmurlu.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Sana acimiyorum cunkü bende senin gibi bir dilenciyim.</span></p><p><span style="color: black">Bende günahtan kirlenmis avuclarimla ALLAHTAN af dileniyorum.Hep verir Hep verir.</span></p><p><span style="color: black"> Üzerimdeki pahali ve luzumsuz elbiseler ates olmus üzerime ve hala bereket dileniyorum ama o.</span></p><p><span style="color: black">Hep verir Hep verir.</span></p><p><span style="color: black"> Evimin catisinin altinda bazen kara bulutlar toplanir huzursuz olurum yine baslarim dilenmeye.</span></p><p><span style="color: black">O secde varya.Hep günesli Hep günesli .</span></p><p> </p><p><span style="color: black">sen kula ben se ALLAHA dilenirim.</span></p><p><span style="color: black">kul vermez ALLAH hep verir hep verir.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 45368, member: 1049"] [COLOR=black]Ey dilenci kirli avuclarin acmis kurus toplarsin.[/COLOR] [COLOR=black]Kimi verir Kimi vermez[/COLOR] [COLOR=black]Elbiselerin yirtik tas üstünde oturursun .[/COLOR] [COLOR=black]Kimi acir Kimi acimaz.[/COLOR] [COLOR=black]Üstünde bir cati bile yok gökten bile medet beklersin o bile.[/COLOR] [COLOR=black]Bazen günesli Bazen yagmurlu.[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Sana acimiyorum cunkü bende senin gibi bir dilenciyim.[/COLOR] [COLOR=black]Bende günahtan kirlenmis avuclarimla ALLAHTAN af dileniyorum.Hep verir Hep verir.[/COLOR] [COLOR=black] Üzerimdeki pahali ve luzumsuz elbiseler ates olmus üzerime ve hala bereket dileniyorum ama o.[/COLOR] [COLOR=black]Hep verir Hep verir.[/COLOR] [COLOR=black] Evimin catisinin altinda bazen kara bulutlar toplanir huzursuz olurum yine baslarim dilenmeye.[/COLOR] [COLOR=black]O secde varya.Hep günesli Hep günesli .[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]sen kula ben se ALLAHA dilenirim.[/COLOR] [COLOR=black]kul vermez ALLAH hep verir hep verir.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Satıcılar ve dilenciler giremez
Alt