Suskunluğumun,yuregimi nasıl yırtarcasına parçaladığını bir ben ,birde yaratanım biliyor...
O,ne güzel dost,sevgili ve vekildir...Tüm gizlediklerimi,acilarimi,hasretimi icimdeki buhrani O-biliyor ve nede güzel teselliler yaratıp,bu muhaciri zapt ediyor...
Rabbim,yaşattırmak istediğine sebepleride Yaradan sin!öz suyu bulmak için çok kuyular aramaktansa,önünüze çıkarılan kuyunun dibine inecek kazıları yapmak için sabırla mücadele etmeyi deneyin,size nekadar kör ,kuru bir kuyu gibi görünsede çıkaranın ,hikmetini düşünüp devam edin...inş ,bizlerde böyle öze ermek için sabırla sebat edenlerden oluruz Rabbimin Hidayeti,hikmeti ve rahmeti ile...
Gönül Dostlarimin ,dualarınıza hepimizin ihtiyaci var.
Rabbim cumlemizin Yar ve Yardimcisi olsun ins. ... Allah razi olsun tsk.

Gurbet diyarinda bir Cuma..Bir hüzün vakti…elimde bir makber güllü..dudaklarımda ettigim dua..
herşeye rağmen sevilme umuduyla bükülüyor boynum… sevginin sonsuzluğuna açılıyor avuçlarımda ruhum…
Ey Rabbim,cok yanlizim bu Gurbet diyarinda....En sevdiğinin sevgisini artır ki kalbimde…
Senin yanına sevdiğinin sevgisiyle dolu bir yürekle varabileyim son nefesimde
DOST la dost olmak, DOST u yaşamak... Dosta dost ile gitmeyi Nasip eyle..Ey ebedi Sevgili..
Kalbimde olup da hiç kimseye anlatamayip,dile getiremedigimi Sen bilirsin!...
ben,gelmeleri bilmem ki Sen,getirtensin!Rabbim...
Bir derdim var..bin dermana degismem ki!..kime anlatsam Ki icimdeki atesi?
HAKKI halka sikayet olmaz ki..
Rabbim! Sana..RAHMAN KAPINA geldim...Gurbette..avareyim..Yuregimde Sahra Çölunde..yim.
Hasrettin bana Leylâ...Yusuf’um kuyularda...
Sözlerin bana Züleyhâ. Ateşlerde İbrahim’im...
Sancılar içinde Meryem. ..Yaralar içinde Eyyub’um...
O,ne güzel dost,sevgili ve vekildir...Tüm gizlediklerimi,acilarimi,hasretimi icimdeki buhrani O-biliyor ve nede güzel teselliler yaratıp,bu muhaciri zapt ediyor...
Rabbim,yaşattırmak istediğine sebepleride Yaradan sin!öz suyu bulmak için çok kuyular aramaktansa,önünüze çıkarılan kuyunun dibine inecek kazıları yapmak için sabırla mücadele etmeyi deneyin,size nekadar kör ,kuru bir kuyu gibi görünsede çıkaranın ,hikmetini düşünüp devam edin...inş ,bizlerde böyle öze ermek için sabırla sebat edenlerden oluruz Rabbimin Hidayeti,hikmeti ve rahmeti ile...
Gönül Dostlarimin ,dualarınıza hepimizin ihtiyaci var.
Rabbim cumlemizin Yar ve Yardimcisi olsun ins. ... Allah razi olsun tsk.
Gurbet diyarinda bir Cuma..Bir hüzün vakti…elimde bir makber güllü..dudaklarımda ettigim dua..
herşeye rağmen sevilme umuduyla bükülüyor boynum… sevginin sonsuzluğuna açılıyor avuçlarımda ruhum…
Ey Rabbim,cok yanlizim bu Gurbet diyarinda....En sevdiğinin sevgisini artır ki kalbimde…
Senin yanına sevdiğinin sevgisiyle dolu bir yürekle varabileyim son nefesimde
DOST la dost olmak, DOST u yaşamak... Dosta dost ile gitmeyi Nasip eyle..Ey ebedi Sevgili..
Kalbimde olup da hiç kimseye anlatamayip,dile getiremedigimi Sen bilirsin!...
ben,gelmeleri bilmem ki Sen,getirtensin!Rabbim...
Bir derdim var..bin dermana degismem ki!..kime anlatsam Ki icimdeki atesi?
HAKKI halka sikayet olmaz ki..
Rabbim! Sana..RAHMAN KAPINA geldim...Gurbette..avareyim..Yuregimde Sahra Çölunde..yim.
Hasrettin bana Leylâ...Yusuf’um kuyularda...
Sözlerin bana Züleyhâ. Ateşlerde İbrahim’im...
Sancılar içinde Meryem. ..Yaralar içinde Eyyub’um...