Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Sana yâr diyorum yaram kanıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 36841" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, ömrümün geri kalanını sensiz geçirebileceğim fikrine bile kendimi inandırmıştım!... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım. Kaleminden çıkan birkaç cümleyle gözlerimin karşılaşması, yüreğimin seni yeniden hissetmesi, beynimin içine kazınan kare kare resimlerin ve kalabalıklar arasında yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim!... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Seninle yaşadığı bir günü, tüm geçmişine ve geleceğine denk tutan bir ruhu, mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun?... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Öyle ya bir yağmur da, bir göl kenarında, gözlerinden içtim yağmur ve gece kadar yoğun şarabı ben!... Gece senin derinliğindir ben de, yağmur benim yüreğimin sağanakları... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım... Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Seni özledim, anlıyor musun, özledim!</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>" yar' a"... </em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Yara giden yolda kocaman bir yaram var!</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #800080"><strong><em>Ne diyeyim, yara yardansa, akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!... </em></strong></span></span><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: black"></span><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ee82ee"><strong><em>Alıntı</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ee82ee"><strong><em></em></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 36841, member: 1222"] [FONT=times new roman][SIZE=4][COLOR=#800080][B][I]Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, ömrümün geri kalanını sensiz geçirebileceğim fikrine bile kendimi inandırmıştım!... En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım. Kaleminden çıkan birkaç cümleyle gözlerimin karşılaşması, yüreğimin seni yeniden hissetmesi, beynimin içine kazınan kare kare resimlerin ve kalabalıklar arasında yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim!... Seninle yaşadığı bir günü, tüm geçmişine ve geleceğine denk tutan bir ruhu, mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun?... Öyle ya bir yağmur da, bir göl kenarında, gözlerinden içtim yağmur ve gece kadar yoğun şarabı ben!... Gece senin derinliğindir ben de, yağmur benim yüreğimin sağanakları... Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım... Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim... Seni özledim, anlıyor musun, özledim! Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye... Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor... Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor " yar' a"... Yara giden yolda kocaman bir yaram var! Ne diyeyim, yara yardansa, akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!... [/I][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=black] [/COLOR][SIZE=4][COLOR=#ee82ee][B][I]Alıntı [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Sana yâr diyorum yaram kanıyor
Alt