Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Sana kim olduğunu söyleyemem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NiDa" data-source="post: 21683" data-attributes="member: 1238"><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><p style="text-align: left"><span style="color: #333333">Sana hayatındaki sorunlar, şüpheler veya korkularınla ilgili çözümler sunamam.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama seni dinleyebilirim ve beraber cevapları araştırabiliriz.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Geçmişini, acılarını ve hayal kırıklıklarını değiştiremem, ne de gelecekte olacakları.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama yardım etmek için yanında olabilirim.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ayağının kaymasını engelleyemem. </span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama düşmemen ve tutunman için sana elimi uzatabilirim.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Eğlencelerin, zaferlerin, başarıların ve Mutluluğun benim değil. </span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama bunları neşe içinde seninle paylaşabilirim.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Hayatta yapman için aldığın kararlar benim değil, yargılarında.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama sana destek olabilir, cesaret verebilir ve istediğinde yardım edebilirim.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Yollarımızın, değerlerimizin, ikimizin ayrı düşmesini Engelleyemem.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama senin için dua edebilir, seninle konuşabilir ve tartışabilirim.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Kalbinin kırılmasını ve acı çekmeni önleyemem.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama seninle birlikte ağlayabilir, kırık parçaları toplamak ve yerine koymak için yardım edebilirim.</span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333"></span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Sana kim olduğunu söyleyemem. </span></p></span></span></span></em></p><p style="text-align: left"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000000"><span style="color: #333333">Ama senin kardeşin ve DOST’ un olabilirim....</span></p><p></span></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NiDa, post: 21683, member: 1238"] [I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#000000][LEFT][COLOR=#333333]Sana hayatındaki sorunlar, şüpheler veya korkularınla ilgili çözümler sunamam. Ama seni dinleyebilirim ve beraber cevapları araştırabiliriz. Geçmişini, acılarını ve hayal kırıklıklarını değiştiremem, ne de gelecekte olacakları. Ama yardım etmek için yanında olabilirim. Ayağının kaymasını engelleyemem. Ama düşmemen ve tutunman için sana elimi uzatabilirim. Eğlencelerin, zaferlerin, başarıların ve Mutluluğun benim değil. Ama bunları neşe içinde seninle paylaşabilirim. Hayatta yapman için aldığın kararlar benim değil, yargılarında. Ama sana destek olabilir, cesaret verebilir ve istediğinde yardım edebilirim. Yollarımızın, değerlerimizin, ikimizin ayrı düşmesini Engelleyemem. Ama senin için dua edebilir, seninle konuşabilir ve tartışabilirim. Kalbinin kırılmasını ve acı çekmeni önleyemem. Ama seninle birlikte ağlayabilir, kırık parçaları toplamak ve yerine koymak için yardım edebilirim. Sana kim olduğunu söyleyemem. Ama senin kardeşin ve DOST’ un olabilirim....[/COLOR][/LEFT] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Sana kim olduğunu söyleyemem
Alt