Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sana geldim..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 21100" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: green"><strong>Ey âlemlerin Sultan'ı! </strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Derdime dermana geldim. </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Ey gönüllerin ummanı! </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Aşkına fermana geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yakıp vücüdüm haşladım, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Cahil kafamı taşladım, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Besmele ile başladım </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kelamın Kur'an-a geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Azgın yaram dertman bulmaz, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Söyler kalbim dilim dönmez. </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sen bilirsin, kimse bilmez </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sığındım sübhâna geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Anarım her an ismini, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sanki görürüm hüsnünü, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Verdiğin vücut cismini </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yoluna kurbana geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Haram yola girdim ise, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Yanlış hüküm verdim ise, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Eğer asi oldum ise </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sualin sormana geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sana ayan; kimler n'eder... </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Alemde ne olur, biter. </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kim mazluma zulüm eder, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Sırrını sermana geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Kaldık dünyanın sonuna, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Çoğu gitmez Hakk yoluna, </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Cemali Hikmet kuluna </span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Muradın vermene geldim. </span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: green">Hikmet Aksu</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 21100, member: 1043"] [SIZE=3][COLOR=green][B]Ey âlemlerin Sultan'ı! [/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]Derdime dermana geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Ey gönüllerin ummanı! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Aşkına fermana geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Yakıp vücüdüm haşladım, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Cahil kafamı taşladım, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Besmele ile başladım [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Kelamın Kur'an-a geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Azgın yaram dertman bulmaz, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Söyler kalbim dilim dönmez. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sen bilirsin, kimse bilmez [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sığındım sübhâna geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Anarım her an ismini, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sanki görürüm hüsnünü, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Verdiğin vücut cismini [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Yoluna kurbana geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Haram yola girdim ise, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Yanlış hüküm verdim ise, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Eğer asi oldum ise [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sualin sormana geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sana ayan; kimler n'eder... [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Alemde ne olur, biter. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Kim mazluma zulüm eder, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Sırrını sermana geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Kaldık dünyanın sonuna, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Çoğu gitmez Hakk yoluna, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Cemali Hikmet kuluna [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Muradın vermene geldim. [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=green]Hikmet Aksu[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Sana geldim..
Alt