Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sahi Hocam aşk neydi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55468" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Edebiyat Öğretmeni Derse Girer ve Masanın ÜStüne Oturarak ..</span></p><p><span style="color: Black">Bugün Yoklama Almadan Önce Size Bir Soru Sormak İstiyorum der .. !</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Anlatmaya Başlar Sabah Okula Gelirken Bir Kaç Liseli Çift Gördüm Sokak Aralarında. Aklıma Takıldı Der ve Sorar .. </span></p><p><span style="color: Black">SİZCE AŞK NEDİR ' Öğrenciler Tedirgin Ve Anlam Veremeyen Gözlerle Öğretmenlerine Bakarlar Peki O Zaman Şöyle Sorayım Diyerek Düzeltir .. Sizce Aşk Sokak Aralarındamı Yaşanır ?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bu Soruyu Duyan Öğrencilerden biri (erkek) Elini Kaldırıp Şöyle Der .. Aşkın Yer Ve Zaman Dilimi Mevcutmudur .. Aşk Nasıl Bir Şeydir ki Size Göre Onu YaşayaBilecegimiz Bir Ortam Yaratmalıyız ..</span></p><p><span style="color: Black">Sorusuna Karşılık Bu Cevabı Duyan Öğretmen .. Biraz Şaşırarak hemen Toparlar .. ! </span></p><p><span style="color: Black">Gül Dalındayken Güzel .. Yıldızsa Gece .. ! Herşeyin .. Daha Tatminkar ve Güzel Olduğu Yer Ve Zaman Mevcut ..</span></p><p><span style="color: Black">Öğrencilerden Bir Süre Daha Ses Çıkmayınca .. Öğretmen Şöyle Der:</span></p><p><span style="color: Black">Lavoboya Girdim Geçenlerde .. Sizinkileri Geçtim Bizim Tuvalet Taşlarında Bile Kalp İçinde İsimler Seni Seviyorum Yazılarıyla Dolu .. Peki Madem Aşıksınız ve Madem AŞk Her Yerde Yaşanır ..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"SİZİN AŞKINIZI YAKIŞTIRDIĞINIZ YER TUVALET TAŞIMI "..</span></p><p><span style="color: Black">Diye bir başka soru yöneltir ...</span></p><p><span style="color: Black">Öğrencilerden Biri Utana Sıkıla kalkar ve Bir İtirafta Bulunacağını Söyler .. </span></p><p><span style="color: Black">Öğretmenim Belki Yaşım Kemale Ermedi .. Yada Sizin Kadar Sevgi Nedir Bilemem Ama Bende Çok Seviyorum Bir Kızı Ve O kız Şuan Bu Sınıfta ..</span></p><p> <span style="color: Black">Bir Türlü Cesaret Edipte Söyleyemedim .. Masaya YAzsam Görecek Okul Bahçesine Yazsam yine Görecek E bu Söylediğinize GÖre KALbine Yazsan Daha İyi Değilmi Diyeceksiniz ..Kalbim De Yazacak Yer Kalmadığından Yazamıyorum .. </span></p><p><span style="color: Black">E Neden Tuvalet Peki Der Hocası .. Bu Çevrede Onun Nefes Aldığı bir Yerde Olsun İstedim ama O görmesin bilmesin diye Erkekler Tuvaletine Yazdım Der ...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Hoca Çok Şaşırır Ve Derki Hiç Böyle Düşünmemiştim..! Çocuğun Biride Kalkıp ..Şunu Der Olsaydı Bir İmkanım Bende İsterdim Bir Pastahanede Oturmayı Yada Deniz Manzaralı Bir Cafede aşk Yaşamayı.İşte Aşk nedir Biliyormusunuz Hocam. Gökyüzündeki O mükemmel Yıldızı Kaydırıp Sokak Arasında Seyretmektir O Dalındaki Gülüde Gönlüne Ekip Ordan KokLamayı Bilmektir...</span></p><p><span style="color: Black">Aşk Nedir Biliyormusunuz Hocam Bu Duyduklarınızın Karşısında Suratınızın Anlam Veremedigi Müthiş Bir Duygudur..!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55468, member: 1049"] [COLOR=Black]Edebiyat Öğretmeni Derse Girer ve Masanın ÜStüne Oturarak .. Bugün Yoklama Almadan Önce Size Bir Soru Sormak İstiyorum der .. ! Anlatmaya Başlar Sabah Okula Gelirken Bir Kaç Liseli Çift Gördüm Sokak Aralarında. Aklıma Takıldı Der ve Sorar .. SİZCE AŞK NEDİR ' Öğrenciler Tedirgin Ve Anlam Veremeyen Gözlerle Öğretmenlerine Bakarlar Peki O Zaman Şöyle Sorayım Diyerek Düzeltir .. Sizce Aşk Sokak Aralarındamı Yaşanır ? Bu Soruyu Duyan Öğrencilerden biri (erkek) Elini Kaldırıp Şöyle Der .. Aşkın Yer Ve Zaman Dilimi Mevcutmudur .. Aşk Nasıl Bir Şeydir ki Size Göre Onu YaşayaBilecegimiz Bir Ortam Yaratmalıyız .. Sorusuna Karşılık Bu Cevabı Duyan Öğretmen .. Biraz Şaşırarak hemen Toparlar .. ! Gül Dalındayken Güzel .. Yıldızsa Gece .. ! Herşeyin .. Daha Tatminkar ve Güzel Olduğu Yer Ve Zaman Mevcut .. Öğrencilerden Bir Süre Daha Ses Çıkmayınca .. Öğretmen Şöyle Der: Lavoboya Girdim Geçenlerde .. Sizinkileri Geçtim Bizim Tuvalet Taşlarında Bile Kalp İçinde İsimler Seni Seviyorum Yazılarıyla Dolu .. Peki Madem Aşıksınız ve Madem AŞk Her Yerde Yaşanır .. "SİZİN AŞKINIZI YAKIŞTIRDIĞINIZ YER TUVALET TAŞIMI ".. Diye bir başka soru yöneltir ... Öğrencilerden Biri Utana Sıkıla kalkar ve Bir İtirafta Bulunacağını Söyler .. Öğretmenim Belki Yaşım Kemale Ermedi .. Yada Sizin Kadar Sevgi Nedir Bilemem Ama Bende Çok Seviyorum Bir Kızı Ve O kız Şuan Bu Sınıfta .. Bir Türlü Cesaret Edipte Söyleyemedim .. Masaya YAzsam Görecek Okul Bahçesine Yazsam yine Görecek E bu Söylediğinize GÖre KALbine Yazsan Daha İyi Değilmi Diyeceksiniz ..Kalbim De Yazacak Yer Kalmadığından Yazamıyorum .. E Neden Tuvalet Peki Der Hocası .. Bu Çevrede Onun Nefes Aldığı bir Yerde Olsun İstedim ama O görmesin bilmesin diye Erkekler Tuvaletine Yazdım Der ... Hoca Çok Şaşırır Ve Derki Hiç Böyle Düşünmemiştim..! Çocuğun Biride Kalkıp ..Şunu Der Olsaydı Bir İmkanım Bende İsterdim Bir Pastahanede Oturmayı Yada Deniz Manzaralı Bir Cafede aşk Yaşamayı.İşte Aşk nedir Biliyormusunuz Hocam. Gökyüzündeki O mükemmel Yıldızı Kaydırıp Sokak Arasında Seyretmektir O Dalındaki Gülüde Gönlüne Ekip Ordan KokLamayı Bilmektir... Aşk Nedir Biliyormusunuz Hocam Bu Duyduklarınızın Karşısında Suratınızın Anlam Veremedigi Müthiş Bir Duygudur..! .[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Sahi Hocam aşk neydi
Alt