- Katılım
- 22 Şubat 2011
- Mesajlar
- 9,107
- Tepkime puanı
- 81
Malzemeler
Yarım çay kaşığı toz zencefil
4 adet karanfil
1 adet çubuk tarçın
1 çorba kaşığı yasemin çayı
2 su bardağı su
6 çorba kaşığı portakal suyu
Yarım limonun suyu
Yapılışı
ZENCEFİL, karanfil, çubuk tarçın ve yasemin çayını demliğe alın.
Üzerine kaynar su ekleyin.
Su dolu çaydanlığın üzerinde yarım saat demleyin.
Ateşten aldıktan sonra çayı süzgeçten geçirin.
Ilık portakal ve limon suyunu ekleyip, karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.
Yarım çay kaşığı toz zencefil
4 adet karanfil
1 adet çubuk tarçın
1 çorba kaşığı yasemin çayı
2 su bardağı su
6 çorba kaşığı portakal suyu
Yarım limonun suyu
Yapılışı
ZENCEFİL, karanfil, çubuk tarçın ve yasemin çayını demliğe alın.
Üzerine kaynar su ekleyin.
Su dolu çaydanlığın üzerinde yarım saat demleyin.
Ateşten aldıktan sonra çayı süzgeçten geçirin.
Ilık portakal ve limon suyunu ekleyip, karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.