• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
DİKKAT!!!

Sitemize rüya yorumu için mesaj göndermek isteyenler; Sitemizde rüya yorumu yapan bir kardeşimiz varsa cevap alabilirsiniz (Her zaman rüya yorumlayan biri olmayabilir, rüya yorumlayacak kimse yoksa gönderdiğiniz mesaj cevapsız kalabilir!)

KURALLAR:

RÜYANIZIN YORUMLANMASINI İSTİYORSANIZ; ÖNCE ÜYE OLUN, KURALLARI VE ALTTAKİ YARDIMCI LİNKLERİ SONUNA KADAR OKUMADAN MESAJ GÖNDERMEYİN!

KURALLARA UYGUN OLMAYAN MESAJLAR CEVAPLANMAYACAKTIR!


1-Mesajın başlık kısmı şu şekilde olacak. (Örnek: Rüyada merdivenden düştüğünü görmek) Mesajın başlık kısmına; selamünaleyküm, rüyam, rüya yorumu, yorum, rüyam hakkında, çok önemli, lütfen yorum ve bunun gibi başlıklar yazanların mesajları CEVAPLANMAZ! (Gerekli durumlarda, başlık kısmı yönetim tarafından değiştirlir)

2-Kısa mesaj yazar gibi yarım kelimeler (istio, gidio, yapıyoz, bide, gidcem, gelcem, ewet, blyrm, söledi, tşk, ıstmıyr, ryamda, ıstyruz, biliyoz, v.s) kullanmayın, daha önemlisi NOKTA VE VİRGÜL gibi imla işaretlerini kullanmadan dümdüz bir mesaj göndermeyin. Çok kısa tek satırlık, ayrıntı içermeyen mesajlar göndermeyin! Bu şekilde mesaj gönderenlerin mesajları CEVAPLANMAZ!

Unutmayın! Yorumlar sadece Allah Rızası için yapılıyor. Hiçbir menfaat yok! O nedenle mesajlarınızda kullandığınız kelimelere ve ifadelere dikkat edin! mesajınızı yorumlayana ve okuyanlara saygı gösterin ve düzgün, anlaşılır, imla kurallarına uygun mesaj gönderin!

Çok kısa olarak yazılmış, ayrıntı içermeyen, anlaşılmayacak kadar bozuk bir Türkçe ile, imla kurallarını katlederek yazılan mesajlar göndermeyin!

ÖNEMLİ NOT: Yazınız yetkililer tarafından kontrol edilecektir. Yayınlanmasında bir mahsur yoksa ve mesajı kurallara uygun gönderdiyseniz, yazınız yayınlanır ve yoruma uygunsa cevabı yazılır. Bazı durumlarda mesajınız cevapsız kalabilir veya hiç yayınlanmayabilir. Yorum için mesaj gönderirseniz mesajınız yayınlanırsa, yayınlandıktan sonra silinmesi veya değiştirilmesi söz konusu değildir! Bu konuda ısrarcı olmayın! Israrcı olanlar forumdan banlanır! Lütfen seçiminizi ona göre yapın!

DİKKAT: Mesajınız kontrol edilip onaylandıktan sonra başka bir bölüme taşınmış veya başlık kısmı tarafımızdan değiştirilmiş olabilir. Mesajınızı bulamıyorsanız profilinizden bulabilirsiniz!
Şimdi! Kuralları okuduysanız ve rüyanızın
yorumlanmasını istiyorsanız
tıklayın
 
Son düzenleme:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
KURALLARI Doğru, değerli rüya aşağıdaki kriterler göz önüne alınarak yorumlanmalıdır.

* Rüyayı gören kişinin yaşı, cinsiyeti, mesleği, medeni hali, sosyal statüsü, eğitim seviyesi, ekonomik durumu
* Rüyanın görülmüş olduğu bölge, ülke, şehir, mahalle
* Rüyalarınızın görüldüğü zaman: sabah, öğle, ikindi, akşam, gece yada bunların arası.
* Anahtar kelimenin bulunması. Rüyalarınızda pek çok olay geçebilir, bu olaylar içinde can alıcı unsurları tespit etmek lazımdır.
Rüyanızın yorumu, özellikle zaman ve mekana çok bağlıdır. Aynı rüya farklı yerlerde ve farklı zamanlarda görülebilir ve anlamı, verdiği mesaj farklı olabilir.

Öte yandan aynı rüya değişik kişiler tarafından görebilir, fakat yorumu farklı olacaktır. Yorum, özünde aynı olsada özelde farklı açıklanacaktır.

Bazan başka insanlar hakkında rüya görebiliriz, bizi ilgilendirmeyen belkide hiç tanımadığımız biri hakkında gördüğümüz rüya bizi değilse bile başkasını ilgilendirebilir. Rüya tabiri yapılırken tarafsız olmak ilk şarttır. Duygusallığa kapılmadan, karamsar olmadan, rüyayı tek bir açıdan değil her şeyiyle birlikte inceleyerek yorumlamalıdır. Rüyada renkler de oldukça önem taşır.

Günümüzde en fazla kabul gören rüya tanımı rüyanın metafizik bir olay olduğu ve insan iç dünyasının yansıması, zaman ötesi özellikleriyle bilinçaltında şekile bürünmesi durumudur. Terimlerin dini rüya tabirleri, felsefi rüya yorumları, bilimsel rüya açıklaması Dünya üzerinde zamana, mekana, topluma ve dine göre önemli farklılıklar göstermektedir. Özellikle İslami rüya tabirleri yakın zamana kadar tüm rüyaları dini konular ile açıklamaya çalışmıştır.

Rüyalar insanın iç dünyasının yansımasıdır, insanın gerçek yaşamındaki olaylar, ruh dünyasının etkileri, duygu, düşünce ve hayallerinin beyin tarafından işlenmesi ile ortaya çıkarlar.

Yorumlanabilir değerli rüyalar önemli mesajlar verebilirler.

Aynı rüyayı tekrar tekrar görmek o rüyanın önemli bir mesaj verdiğini gösterir. Sık sık görmek ise mesajın çok çok önemli olduğunu ifade edebilir ve bu nedenle yinelenen rüyalar dikkat etmek gereklidir.

Rüyada hamile görmek kadınlar arasında sık görülen bir rüyadır ve hayatı nasıl algıladığınız hakkında bilgi verir, hamile olmak, hamile kalmak, hamilelik, hamile olduğunu, hamile kaldığını görmek önemsiz konular ve küçük sorunlar ile fazla vakit harcamak yerine geleceğinizi daha çok ilgilendirecek temel konularda odaklanmanızın daha yararlı olacağını belirtir.

Rüyada hamile olmak genellikle insanın günlük yaşantısıyla ilgili haber ve gelişmeleri yansıtır. Hamile olduğunu görmek kişisel yönden olgunlaştığınızı, gelişme kaydettiğini temsil eder.

Hamilelik, rüyasında hamile kalmak, rüyalarda hamile kaldığını görmek Hayatınızdaki gelişmelerden şimdilik bahsetmek istemiyor olabilirsiniz ve kendinizi buna hazır hissetmiyor olabilirsiniz anlamı taşır.

Çok kısa-Rüyada eşinin hamile olduğunu öğrenmek, karısının hamile olduğunu görmek, ticari alanda veya çalışma hayatında bir projenin başlangıcını, yeni bir gelismeyi, yeni bir hayati temsil eder

Siz şu anda gercekten hamile iseniz ve bunuda ruyanızda görüyorsanız, bu rüya hamileliğiniz hakkında bazı endişe ve korkularınız olduğunu ifade eder. Ancak bu gayet normaldir ve her anne adayının bu kaygıları taşıması gerekir.

Hamileliğin ilk dönemlerinde, hamilelik başlangıcında kadınlar farklı tür ve ebatlarda hayvanlar, çiçekler, meyveler ve sular görürler

Hamileliğin ikinci aşamasında anne adaylarının rüyaları, sizin annelik yeteneklerinizin ne kadar iyi olduğu konusunda bazı endişeleriniz olduğunu ve doğum esnasında olabilecek aksilikler hakkında sıkıntı ve endişelerinizi temsil ederler. İnsana benzemeyen bir yaratık doğurduğunu görmek bu aşamada görülen rüyalardandır.

Nihayet hamileligin 3. ve son aşamasında görülen rüyalar sizin annenizi de ihtiva eder, bünyeniz büyür ve gelişir. Balinalar, filler, dinazorlar gibi büyük hayvanlar hamileliğin son dönemlerinde görülen rüyalardaki hayvanlardır.

Hamilelik sırasında bebeğin vefat edip karnınızın içinde yattığını görmek, harcadığınız bunca emek ve gayrete rağmen projenizin başarısızlıkla sonuçlanacağını ve elinizi attığınız her işte başarısız olacağınızı simgeler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Selamun aleyküm.Öncelikle herkesi ALLAHIN selamı ile selamlıyorum.. Güzel bir dostluğun paylaşimin başlangıcı olur diyorum İNŞAALLAH.Bildiginiz gibi burada islamiforumlar.net ailesinde Gönüllü olarak Rüya tabirleri yapmaktayim...

Hizmet bekliyenler Hizmet de katkida da bulunmalidir!! diye düsünmekteyim..Yani rüya yorumu soran kardeslerimin de bazi paylasimlarda bulunmalarini istirham ediyorum..Burasinin sadece rüya yorumu sitesi olmadigini unutmayın. Burası ayni zamanda; Din, tasavvuf, muhabbet, edebiyat, dertlesme, guncel bilgiler, tarih ve genel kültür konularını işleyen tartışma platformu! İslami kardeşliği yaşamak isteyenlerin buluşma mekanidir!!

Bir KAPI ne niyet ile calinirsa inanin ayni niyet ile de acilir, buda Rabbimin ilahi Adaletinden dir!Bu Foruma neden üye oldugunuzu bir dusunun!! Allah RIZASI icin faydalanmak ve hizmet verip Sizin bilgilerinizden faydalanmalari icin mi? Yoksa sadece rüyanizi yorumlatip gitmek icin mi?Rüya yorumundan sonra bir tessekuru, bir kisa paylasimi bir Duayi cok gormek Sizce ne kadar Adil ve insanidir!!Gelin kardesim üye oldugunuzda hem paylasin..hem de istifade edin.. Her Nimet kulfeti ile gelir.. Kulfetsiz zahmetsiz emeksiz nimet olmaz..birbirimiz ile Gönülden Gönüle köprüler KURALIM..

Bu Forum sadece Benim degil, buraya uye olan her kese Ait!! burasi Gönül dergahi!!Sizler hic paylasim yapmadan hic bir sey ekmeden bicmeden nasil meyvasini Dua ile almayi bekliyorsunuz?İnsan sevdigi, bildigi Forumda muhabbet ettigi Dostlari icin Dua eder!! Bilmedigimiz tanimadigimiz kisiler aklimiza gelmez ki kalbimize gelsin..Bundan boyle ruya yorumu istiyen kardeslerim lutfen Sizde bir paylasim ve KATKI da bulunun..

icinizden ne gelirse ama bu guzel foruma üye olup destek verdiginizi gormek istiyorum..İlgi ve bilgi alanlarınız forumumuza bir şekilde katkıda bulunabilirsiniz..Birlik ve Beraberlikten Kuvvet Doğar". Yoksa bu boyle devam ederse..Ben bu Forumda da Yanlizligi yasiyacaksam sadece Ben.. ben..benim adim cikacaksa....

Haydi bakalım sizlerde birşeyler paylaşın, paylaşın ki tanışalım ve rüyalarınızı daha isbetli olarak yorumlayalım.EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...VİCDANINI HAKİM AZALARINI MEMUR KIL...BÖYLECE KENDİ ANAYASANI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...Selamet ile Gurbet Diyarindan HAYRA Kalin...
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Sayın üye ve misafirler... Rüya yorumları bölümüne mesaj göndermek için önce üye olun! Bazı durumlarda üye olmayanların mesajları cevaplanmayacaktır!
 
Üst Alt