• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamdaki yaşlı kadın

AY YÜZLÜ

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum .perşembe gecesi çok ilginç bulduğum bir rüyamın tabirini rica ediyrum sizden. Ben boşanma arefesindeyim çok dua ettim mübarek o gece ve bu rüyayı gördüm.rüyamda:eskiden çalıştığım bir mübarek büyük bir
medya kuruluştan g.müdür beni arayıp öğrenci olduğumu ve bana burs vereceklerini söylüyor ve ben o an o ortamda olur verip beni görevli tuvalete götürüyor, idrarım geliyor görevliyi dışarı çıkartıyorum ,yere idrarımı akıtıyorum ve sonra tuvalete oturuyorum ,o anda battaniyeye tamamen sarılı yaşlı bir kadın donmaktan tirtir titreyerek içeri birden geliyr ve ben olduğum yerden kımıldayamıyorum sedir gibi birşeyin üzerine yatıyor onu ıstmak için uzanmaya ve yardım etmeye çalışıyorum sonra birden 3 gözlü bir kız çocuğu kucağıma veriyorlar. O kadına yardım ettiğin için mükafat diyorlar ve o yaşlı kadının çocuğa dönüştüğünü söylüyorlar çok merak ediyorum acaba tabiri nedir. Allaha emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Hayırlı Cumalar Arkadaşim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins.
kardesim bosanma konusunda acele etmeyin..idrar yapmaniz ferahlik ve bazi SIKINTILI konularda acele etmemiz gerektigi sekilde yorumlanir..

bu hayat okullunda biraz SABIRLI anlayışli olabilirseniz daha öğrenecek çok şeyimiz var.
Rüyada üçüncü göz görmek, kalp gözu,İçgörü, İçgüdü ya da vicdanimizi yeteneklerinizi simgeler.
yaptiginiz bir iyilikten dolayi ikram ve lutuf goreceginize de yorumlanir..

Allah sabredenleri sever”, “Allah, sabredenlerle beraberdir” ayetlerinin muhatabı olmak ne büyük lütuf! Öyleyse bu acelemiz, telaşımız, saldırganlığımız ,zarar vermemiz niye?

Rüyada yaşlı kadın görmek acizliğe işarettir.
Bazen yaşlı kadın elden giden dünyalığa ve üzüntüye bazen de ahirete işarettir.

hayattimizda bazi insanlar sevgi saygi hurnmetti hak etmediklerini dusunseniz bile Siz insanliginizdan vaz gecmeyin.. her seyi bilen goren isiten Adalet Sahibi Rabbimiz var...Elhamdullilah....
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt