• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda telefonda konusuyorum

Mihrimah

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm hayirli günler

Rüyamda dayimin kizi misal hatice deyilim (kendisi dayimin kizi)
Beni ariyo ve zehra sana iftara gelmek istiyo diyo (zehra teyzemin kizi ve yilladir görüsmüyoruz kirginim kendisine)
cok istiyomus ama bana gelmeyi güyya iftarada yarim saat var ve bende disardaymisim evimde deyil tamam ama diyorum ben evde deyilimki disardayim islerim vardi onlarfi halletmem gerekiyodu inan yetiseem diyorum benim evde olmam baya sürer o yüzden iftarinida yapamaz diyip alisveris merkezinden gecip gidiyorum giderken cantamdan bi takim kagitlar dökülüyo ve yere egilip onlari topluyorum yoluma devam ediyorum ki ramazndada deyiliz su an ki o teyze kizida ne oruc tutar ne namaz kilar cok modern bi sekilde yasiyan bi tiptir simdiden tsk ederim Allah razi olsun hakkiniz helal edin Allah yar ve yardimciniz olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada telefon görmek veya telefon ile konuşmak, haber almaya ve borçlanmaya isarettir.
lakin sizin ruyanizda farkli.. bilincalti yillarca KIRGIN, kizgin oldugunuz kisileri,isi ve olaylari artik konusup bir sekilde bitirmek veya nokta koymaniz gerektigi seklinde yorumlanir...
yoksa tam tekamul gelecege konsantre olamaz yeni bir dostluk ve iliskinin temelerini saglam atamazsiniz...

Sorunlardan ,kaçmak boşuna bir çabadır!!Ta ki sorunlar üst üste gelip işin içinden çıkılmaz bir hal alana dek böyle yapmaya devam edebiliriz.amasonrasi o sorunlar icinde kendimiz boguluruz..
o yuzden sorunlardan kacmak yerine yuzlesip ve bir sekilde gercegi ogrenip en HAYIRLI sekilde noktalamaliyiz ve hayat yoluna temiz, sakin ve sorunsuz gecmise bagli olmadan devam etmeliyiz ki basarili, mutlu ve huzurlu olabilelim anca..
ama Siz yine de Size Yakisani en iyi, ve durust vicdanli olani yapin...

Hem baskalarinin sozlerini Takma!Takilma.. her kes sadece kendi karakteri olcusunde davraniyor..her kes kendi kisiligini sergiliyor...

BILIYORMUSUNUZ KARDESIM ASLINDA ÖNEMLİ OLAN NELER YAŞADIĞIN DEĞİLDİR ..NELER YAŞATTIĞINDIR..
SENDE GELİP GEÇİCİSİN..SEN GİDERKEN ARDINDAN HEP GÜZELİ BIRAK
HAYAT BÖYLE GÜZELDİR
DÜNYA AHİRETİN TARLASIDIR
UNUTMA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN
o zaman hep iyilik guzelik adalet, sefkat merhamet ekmeliyiz?
Ölüm öldürülemiyor ahiret kapısı kapanmıyor Ağaç köklerini bitkileri yer
altında koruyan yaşatan Allah toprak altındaki insanları da diriltecektir
Ölmekle beden ölür ruh yaşamaya devam eder ..
Kur'an-ı Kerim'de " Ölü iken sizi O diriltti sonra sizi yine öldürecek yine diriltecektir ve sonra O'na
döndürüleceksiniz" (Bakara 28) buyruluyor

karşındaki insana iyi davranırsan karşılığını alırsın kötülük yaparsan yine alırsın
sana nasıl davranmalarını istiyorsan öyle davran..
Selamet ile Hayra kalin..

Mihrimah

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm tsk ederim Allah razi olsun yorumunuz icin

Fakat söyle birsey var o kirgin oldugum kuzenime hic bir kötülügümün olmadigina o kadar eminimki hep iyligi olmustur o bilmesin Rabbim bilsin cevrem tarafindanda iyi niyetli biri oldugu kimseye zarari olmayan neseli güleryüzlü biriyimdir hep öyle söylenir fakat düsüünki benim bu kuzenim eski esime ki esimide kuzeni :) Bu sana yakismiyo hic yakistiramiyorum üc cocuk annesiydim bu sizce müslümanliga yakisirmi ve esimi öyle etkilemistiki ben tessettrürlüydüm evlendigim zamanlarda c cocum varkende esim o kadar etkilenmiski ben yillarca baski yapti ac basini c basini makyaj yap sacini boyat vs vs vs seninle yolda yürümeye utaniyorum bile demisti düsünsenize üc cocuk annesisiniz ve gurbet eldesiniz hic kimseniz ailnizden desteginizde yok esim zaten norma bi yaantisida yoktu haram olan günah oan herseyi yapiyodu ve benden bu sözler yüzünde sogumaya baslamisti evliligim tehlikeye girmisti simdi size soruyorum siz olsaniz bu insanla birdaha konusmaya barismaya yanisrmiydiniz :)
Ha suda var eski esimin simdiki eside tam onlara göre gerek yasam tarzi su an onlarla süper bi iliskileri var neden acaba :)
Siz olsaniz napardiniz konusurmuydunuz tekrar kontak kurarmiydiniz

Benim sadece tek kötülügüm vardir oda Rabbime olan kulluk vazifelerimi aksattim pismanligim üzünüm odur ama sükürler olsun Rabbime Namazimada basladim Allahim affetsin beni tek dilegim budur

Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardimciniz olsun hakkinizi helal edin hayirli aksamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Allah RAZI olsun sizi cok iyi anliyorum..
ama burada o kuzeninizin soylediklerini bence kisisel almayin!!
Allah Yardimcisi olsun ama onun savasi senin ile degil.. O tesseturu emr eden Allah a karsi isyani, imansizligi, gafletti, cehalleti diyelim.. Allah hidayet versin...
insan ne yaparsa kendine yapar guzel kardesim..
O sozlerin mesulliyetti, vebali sadece Sizin ile Kul HAKKI ile kalsa ..ama o kadari ile kalmiyacak..
Allah-i cc ve onun emirlerini asagiliyanlarin sonu tevbeye gelip aff ve magfiret dilemezlerse vay hallerine...

Onlarin o super yasantisi icinde inanin huzursuzluk, vicdan azabi ve her an aldatma ve aldatilma korkusu icinde yasiyorlar ve insan Aldandi....

"tekrar kontak kurarmiydiniz" ruyaniz kontak kurmanizi degil gecmisinize bir nokta koymaniza bittirmenize isarettir...

SENDE GELİP GEÇİCİSİN..SEN GİDERKEN ARDINDAN HEP GÜZELİ BIRAK
HAYAT BÖYLE GÜZELDİR
DÜNYA AHİRETİN TARLASIDIR
UNUTMA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN
O INSANI DA ALLAH`A HAVALE ET
VE HAYATTINA EN GUZEL SEKILDE DEVAM ET..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
NEFSIN ILE DE CIHADIN MUBAREK OLSUN..

Mihrimah

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun

Üst Alt