• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda Sarı Yılan Gördüm

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a hayırlı günler ablacığım, öncelikle yaptığınız rüya yorumlarını çok özlediğimi söylemek istiyorum. :)

Ben kendi gördüğüm rüyaları çok fazla önemsiyorum ve gördüğüm rüyalarında manevi değeri olduğuna çok inanıyorum ve sizin yorumlarınızla içim gerçekten her zamanda rahat etti. Her neyse ben rüyamı anlatmadan önce o gün sevdiğim birisinin bir sıkıntısına çok üzüldüğüm için gece yatmadan önce abdest aldım dua ettim peygamber efendimiz s.a.v ruhuna tefriciye çektim ve uyudum.

Rüyamda kalabalık yeşil bir alanda piknik gibi bir yerdeyim diye gördüm. Daha sonra bir gürültü oluyor (çok fazla hatırlayamıyorum) peygamber efendimiz ile alakalı bir şey olacağı söyleniyor herkes merak içinde bakarken baktığımız noktadan sarı bir yılan geçiyor. Bende dahil olmak üzere herkes çok korkuyor, etrafa kaçışıyor bende güvenli bir yere geçip kaçışan insanları izliyorum. Rüyam bu kadar ama beni bayağı etkiledi rüyam hakkında biraz araştırma yaptım ama çok anlayamadım size de anlatıp yorumlarınızı almak istedim şimdiden teşekkür ediyorum.

kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Kardesim hayırlı günler mesajini aldim tessekur ederim..
HAYIRDIR ins.
Rüyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır.
Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...

veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
Sizinki hangisi olduguna artik vicdaniniz ile Siz karar verin...

Rüyada yılan görmek görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Rüyada yılan gizli korkularınızı ve endişelerinizi ifade eder.
Sarı yılan sağlık sorunlarını işaret eder.
rüyada sarı yılan görmek; bir entrikaya karşı dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.
Siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddetlisidir .

"yeşil bir alanda piknik gibi bir yerdeyim diye gördüm daha sonra bir gürültü oluyor (çok fazla hatırlayamıyorum) peygamber efendimiz ile alakalı bir şey olacağı söyleniyor "
Bu rüya zorlanarak ümit ettiği hayatta, zorluklara göğüs gererek beklediği itibara, meşakkatle birlikte hak edilen galibiyete, zorlukla birlikte hayalini kurduğu ferahlığa işaret eder.

Temkin ve Tedbir..Selametle..hakkınızda hayırlısı ..

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim Allah razı olsun

Üst Alt