• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Ruyamda okul gordum

nehir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.A ben bugün rüyamda kendimi okuduğum okulda gördüm 9.sınıfı bitirmiştim arkadaşlarımda 9.sınıfı bitirmiş alan seçmesi yapmış ve hangi sınıfta olduklarını araştırıyorlardı ben kendimi o okulda gördüğüm için şaşırdım çünkü ben imam hatip lisesini değiştirip sağlık meslek lisesine geçiş yapmak istiyordum ama rüyamda o okuldaydım ve 10.sınıfların adlarının yazdığı tabelaya doğru yürüdüm sarı ve pembe renklerdeydi kartonlar kendi adımı bulmaya çalışıyordum ama adımı buldum mu bilemiyorum rüyam burada bitti acaba rüyam bana sağlık meslek lisesine geçiş yapamayacağımı imam hatip okulunda kalacağımı mı anlatmaya çalışıyor ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
"rüyam bana sağlık meslek lisesine geçiş yapamayacağımı imam hatip okulunda kalacağımı mı anlatmaya çalışıyor ? "

hem oyle hem degil..ins.sağlık meslek lisesine geçiş yaptiginizda kendinizi degistirmezseniz.. aynen imam hatip okulunda oldugunuz gibi haal ve davranislariniz olursa o okulu basari ile bitiremiyeceginizi isarettir..

çözüm ;mühim olan Okulu değiştirmek değil, mühim olan ilk önce kendini değiştirebilmek...sırıtık.:,
artik maddi, manevi, ruhsal olarak büyümek, olgunlaşmak,gerektiginize alametir .. Hayirli gunler...

nehir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Anlayamadım nasıl yani davranış derken derslerim ile ilgili çok fazla çalışamamammı yoksa hal ve hareketlerim ile ilgili mi yani kendime çeki düzen mi vermeliyim ? imam hatip lisesine gidiyorum ama davranışlarım bozuk mu benim ? ne olur bişey söyleyin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kardesim ben bilemem.. ben sadece Ruyanizi yorumlamaya calistim.. Soran sorulandan kendisini daha iyi bilendir...
Okulu değiştirmek değil mühim olan ilk önce kendini değiştirebilmek...
artik maddi manevi ruhsal olarak büyümek olgunlaşmak,gerektiginize alametir ..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt