• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda evin yıkılmasını görmek

Serdar93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm. ben rüyamda ev arkadaşlarımla otururken hafif çaplı bi deprem oldu ve hemen evden kaçmaya başladık evden mçıktığımızda bina yıkılmaya başladı ama çevredeki yıkılan tek bina bizim binaydı. evin yıkılırken hemen yanında duran insanlar vardı ev arkadaşlarım onları uyarmaya ve kurtarmaya çalışıyorlardı. ben ise hiç bişey yapamıyodum korkudan. okuduğum bütün tabirlerde ev yıkılması sahibinin öleceğine işaret ediyo. kira kontratı benim üzerime haliyle korktum. rüyayla amel edlmez ama insan yinede ürperiyor. kendimi ben kiracıyım ev sahibi ölür heralde ölür diyede avutamadım. mesajıma cevabı ölüm dahi olursa çekinmeden verirseniz sevinirim. ölümden öte köy yok Allah'ın takdiridir sonuçta. şimdiden teşekkür ederim. Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Hosgeldiniz kardesim
ruyaniz,yıkılmış enkaz halinde ki Ruh halinizi belirtmekte allahu alem..
Bence Giden gitmis biten bitmis..bundan ibret ve ders alarak hayattinizi devam ettirin..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Kendi ve ailenizin sagligina dikkat edin ..
stress,sinirden,kavga,tartismalardan UZAK durun...
Rabbimin her isinde bir SIRRI-i hikmet vardir

önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepkimiz yaklaşım şeklimiz..kendinizi harap etmeyin inanin degmez...

rüyayı hayra yormalıdır! Rüya iyi ise (hayırdır inşaallah) demeli kötü ise (ü teâlâ bu rüyanın şerrinden seni muhafaza etsin) demelidir! (Bostan)
Rüya birçok hâle ve duruma göre değişir..Her insan kendi ruyasini en guzel sekilde yorumliyabilir!
ve her ruya Sadece kendi Sahibine aitir..
Yani Ayni ruyayi farkli kisiler farkli mekan ve konumlarda gorduklerinde tabirleri de farklidir..
Goren kisinin yasi medeni hali cinsiyetti O An icinde bulundugu ruhsal maddi ve manevi durumu yasadigi Trauma da goz onune alinmali der bu Fakir..

Rüyada evinin,yıkıldığını görmek;ev sahibinin büyük bir musibete ,uzuntuye uğrayacağına işaret eder.

Cana gelecek olan malla gelir ins..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir
büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder..Rabbim Hayra cevirsin ins.
belki de bunlarin hic biri olmiyacak! insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..

rüyada depremin oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..
Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..ve Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...
Rabbim Sizi düşmanın serrinden fitne ve iftiranin şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.
Selamet ile Hayra kalin.

selenay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evin yıklıldığını görmek

Selamünaleyküm, karanlıkta evime gitmeye çalışıyorum ama iki üç adam önüme geçiyor ve evimin yıkıldığını söylüyorlar. Başımda toz pembe bir örtü var gözlerime kadar inmiş, bir taraftan onu düzeltip önümü görmeye çalışıyorum karanlıkta. Sonra da biri bana yardım ediyor, çamurların içine basarak başka bir eve gidiyorum ama çok ufak bir ev burası benim yeni evimmiş, evime giderken itfaiyenin bulunduğu yeri de büyük kepçelerin yıktığını görüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada karanlık görmek;
Bu günlerde içinde olduğunuz Ruh halinize bazen de gam ve kedere, kasvette ,darlanmaya sıkıntı,endişe ve tasa ile yorumlanır...

Rüyada evinin yıkıldığını görmek;
bir sıkıntı, rahatsızlık işareti olabilir.Rüya sahibinin maddi ,manevi yaşanacak olan bir soruna işaret eder.
Hane içinde bir tatsızlık Aile,eşler arasında geçici de olsa bir sıkıntı, kısa süreli bir üzüntü ve kedere işaret eder.

ya ümitsizsiniz, ya ümit sizsiniz..
Hepimiz çetin olaylar yaşadık kendimizce. ümitsizliğe kapılmayin!!bunun tek şartı ise sabır ve tevekküldür.
halinden şikayet edenin sıkıntısı artar, hamd ve sabır edenin sıkıntısı ise kaybolur gider.

Rüyada camur görmek;
iyiye alâmet değildir. çamur at izi kalsın..
Rüyada çamurda yürümek, çamurlu yolda yürüdüğünü görmek bir durum, sorun veya ilişkinin sizi üzdüğünü ifade eder..

Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin
içinde olabileceğine işarettir .Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer...Tedbir ve Temkin Ya Hu...

Her günah içinde küfre giden bir yol vardır ...

Üst Alt