• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyamda evimin soyulduğunu görmek

balım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba ben rüyamda eşimin eve tanımadığımız evli bir çiftle geldiğini görüyorum ama içerisi çok karanlık kız eşimin yanına oturmuş ayrılacakları için ağlıyor ben ışığı açtığımda görüyorum. kızı bende yanlarına oturup neler olduğunu soruyorum kız anlatıyor bende kızıyorum eşime, biz dert babası mıyız diyorum. sonrasında evin içi yine hiç sohbetim olmayan çoğunu tanımadığım insanlarla dolup taşıyor aralarında yürümekte zorluk çekiyorum. herkes yavaş yavaş evden çıkmaya çalışırken yanıma bir kadın geliyor ve misafirlerini yatak odasında mı yatırdın bak biri oturuyor orada camdan belli oluyor diyor. ev boşalınca yatak odasına girdiğimde dolabım darmadağın havlular çalınmış yatağın altına bakıyorum, altınlarım yatak örtüm çeyizlik eşyalarım her şey çalınmış ağlayarak odaya gidiyorum. o çift hala oturuyor söylüyorum altınlarım her şeyim çalınmış diyorum biraz konuştuktan sonra mutfağa gidiyorum orası da bulaşıkla dolmuş ve benim olmayan bir kaç tene küpten kaplar görüyorum.hayır olsun diyorum..iyi geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
facebook-mahremiyet-ihlali-yaptigini-kabul-etti-26402.jpg

Merhaba Kardeşimiz rüyaniza gecmeden biraz sohbet etmek isterim musaadeniz ile..ancak o zaman;
rüyanizi tam anlami ile anliyabilir ve ben anlatabilirim.. ama yine de sonunda Siz sadece kendinizce, kendi kaderiniz, idrak ,samimiyet ve kapasitenizce anliyabilirsiniz...
Çevremizde farklı özellikte insanlar vardır bazıları;dost-düşman-Kıskanç-olabilirler insanlik halli!!
yaşamınızda bir takım düşmanlarımız, rakiplerimiz yada bizi çekemeyenler, kıskananlar var, dikkatli!Tedbir ve Temkinli olmalı..ama bütün insanları aynı kefeye koyamayız..
bir de Bizim ;Korku,vesvese, evham ve kuruntularimiz vardir...bunlara esir olduğumuzda bazen insanlarin ,Kul Hakkina girebiliriz...

Rüyanız Hayır Olsun!
"rüyamda eşimin eve tanımadığımız evli bir çiftle geldiğini görüyorum "
eşiniz ile biriktirilmiş ve söylenmemiş sıkıntılar ya da defalarca konuşulmaya çalışılmış ancak çözümlenememiş meselelerde iletişim sorunu yaşadığınıza delalettir...

"çoğunu tanımadığım insanlarla dolup taşıyor aralarında yürümekte zorluk çekiyorum. :
Kendinizi,gereksiz ,zamansiz veya Geçmişte yaşadığınız olaylari tekrar ve tekrar tartışirsaniz;Hayat, aile, evlilik yolunda yürümekte zorluk çeker..sadece kendi kendinizi acıtırsınız.
Biraz Sabir..herkes yavaş yavaş hayattinizdan bir gün çikar eşiniz ve Aileniz ile mutlu ve huzurlu olursunuz insallah..

"yatak odasına girdiğimde dolabım darmadağın havlular çalınmış yatağın altına bakıyorum, altınlarım yatak örtüm çeyizlik eşyalarım her şey çalınmış "
Evinin yatak odasınin soyulduğunu görmek; bazı sorunlar yaşadıktan sonra Aile huzuruna ulaşacaksınız demektir...

Mahrem şeyler mahrem kalmalı.
Eskiden mahrem diye bir şey vardı.Mahrem şeyler gizli kalırdı. İnsanların özel hayatı, aile içi ilişkileri, cinsel yaşamı, vs bunlar her evlilikte özeldir ve mahrem de kalmalıdir...
Mahrem şeylere, kapı, pencere açmak;kötülüğü, kıskançlığlı biz kendimiz davet eder!! kapı aralarız...Sonra da gidip başkalarını suçlarız..

Bir tarafımız dışa dönük, ama bir yanımız gizli kalması güzel. Bazı şeyler mahrem kalmalı..kissadan her kes hissesini alir !!
Selametle...

Üst Alt