merhaba ben rüyamda eşimin eve tanımadığımız evli bir çiftle geldiğini görüyorum ama içerisi çok karanlık kız eşimin yanına oturmuş ayrılacakları için ağlıyor ben ışığı açtığımda görüyorum. kızı bende yanlarına oturup neler olduğunu soruyorum kız anlatıyor bende kızıyorum eşime, biz dert babası mıyız diyorum. sonrasında evin içi yine hiç sohbetim olmayan çoğunu tanımadığım insanlarla dolup taşıyor aralarında yürümekte zorluk çekiyorum. herkes yavaş yavaş evden çıkmaya çalışırken yanıma bir kadın geliyor ve misafirlerini yatak odasında mı yatırdın bak biri oturuyor orada camdan belli oluyor diyor. ev boşalınca yatak odasına girdiğimde dolabım darmadağın havlular çalınmış yatağın altına bakıyorum, altınlarım yatak örtüm çeyizlik eşyalarım her şey çalınmış ağlayarak odaya gidiyorum. o çift hala oturuyor söylüyorum altınlarım her şeyim çalınmış diyorum biraz konuştuktan sonra mutfağa gidiyorum orası da bulaşıkla dolmuş ve benim olmayan bir kaç tene küpten kaplar görüyorum.hayır olsun diyorum..iyi geceler.