• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda Eşimin ikiz gebe olduğunu öğrendim.

oguzhankaratas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm,

Rüyamda bir felaket bir sel tufan denizler kabarmış insanların çoğu ölüyor zor bir şekilde .eşimin ve oğlumun yanına ulaşıyorum kendi ailemde orada çok kötü bir an insanlar ölmemek için birbirlerini eziyorlar bir sıra sular duruluyor eşimi alıyorum aracımla en yüksek bir noktaya( bu alan dağ) çıkıyoruz orada bir hastane var eşim rahıtsızlanıyor oraya giriyoruz doktor kontrol ederken gözünüz aydın ikiz bebeğiniz olacak kendisine iyi bakması lazım ters bir durum olursa biri düşebilme riski de var diyor çok seviniyoruz yerimde duramıyorum eşimin bana olan bakışları bile değiştiğini görüyorum siz merak etmeyin be en iyi şekilde bakarım diyorum ve oradan çıkıyoruz sonrasında uyanmıştım. yorum için gönlünüze sağlık

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim haydi Bismillahirrahmanirrahim..
Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Sel, tufan rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini ..
belkide mesleginize yakin bir baska ek is zanaat da alip kendinizi gelistirip degistirebilirsiniz..
Belkide RIZK kapiniz farkli mekan ve Kapilardadir Allahu Alem..
bu değişiklikleri felaket kayip gibi görmek yerine güvenli ve alışıla gelmiş yaşantınız yerine kendinizi yeni yaşantiniza HAZIRLAYIN.....
Rüyada görülen kasırga endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam HAZIRLIK gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır...

Allah-in ipine SIKICA SARILIN...
Ailenizi ve Cocuklarinizi Kendinize kalbinize de YAKIN tutun..Sevin onlari...aranizda guclu baglar kurun hic bir sel, tufan sizi birbirinizden koparmasin olur mu?

Rüyada ikiz çocuk tasidigini görmek;iki buyuk SIKINTI dan sonra rahmet ve lutuf ile nasipleneceginize delaletir Allahu alem..
Hayirli aksamlar...

Üst Alt