• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda Annemi hamile gördüm

NURİ07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm
Değişik bir rüya gördüm yorumlamanızı çok istiyorum.ALLAH'IN bütün güzellikleri sizinle olsun.
8ay önce annemi kaybettim ALLAH Cennet'de kavuşturur umarım.Rüyamda Annemi hamile gördüm ilk gördügümde bugünde yine hamileydi ama bebek düşük yapmıştı 2 rüyamda saf ve mutlu gördüm yalnız .Rüyamı yorumlarsanız çok sevinicem .ALLAH hiç kimsiye Ana,Baba acısı yaşatmasın.Şimdiden Teşekkür ederim

Yorumlarınızı ve muhabbetinizi eksik etmeyin lütfen.ALLAH'a emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Başınız sağolsun kabri nur mekanı cennet olsun.ALLAH hiç kimsiye Ana,Baba acısı yaşatmasın..amin
ama Ben de annemi de babami da kaybettim..mekanlari cennet olsun..
insanlar,doğduklari andan beri ölüme yaklaşırlar...
Rüyanızda ölmüş annenizi görmek: annenize olan sevginizi, ona olan özleminizi gösterirken, ölen anneyi görmek onu kaybetmenin acısı ile
başa çıkma yolunu henüz bulamadığınızı ve elinizde kalan sevdiklerini kaybetme korkusu taşıdığınızı temsil eder.
Bu tür rüyalar insanın kendini yalnız hissettiği, umutsuzluk duygusunun yoğun olduğu yaşam dönemlerinde sık görülürler..Allah Yar ve Yardimciniz olsun..

Rüyada ölmüş anneyi hamile görmek;
Ruyada ölmüş annenin sağ olduğunu görmek korkudan emin olmaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder
Hamilelik ise Size sunu soylemeye calisiyor..Sabret!!Bunlarda gecici gam,keder ve SIKINTILAR dir...Allah-in izni ile yeni bir başlangıc yapmaniz gerekli..

"hamileydi ama bebek düşük yapmıştı "
Anneniz Sizden ;Hayatta üzerinizdeki bazı yükleri atıp mutlu olmanizi, ferah ve huzura ermenizi istiyor..

benim de bir desturum ,var burada Annesi olmiyan her uye icin Ayri ,ayri Dua ederim cunku ben de Sizin gibi annemi kaybettim..
Dualarimdasiniz...selametle hayra kalin.ALLAH'a emanet olun...

Üst Alt