• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyamda 3 ay 3 güneş gördüm

selii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba Efendim Allahın rahmeti üzerinizde olsun,Ben 26 yaşında 5 ay önce almanyaya eşinin yanına gelmiş gurbet geliniyim..Dün eşimle büyük tartışma yaşadık sonrasında bendede hata oldugunu anlayıp özrümü diledim fakat karşılık göremedim ayrıntılı yazmak istedim psikolojim bozuk düşünceli bir sekilde uykuya daldım,,Rüyam şöyle kendimi türkiyede görüyorum ablamın eviyle babamların evi yanyanadır ablam evli ve canımdan çok sevdigim bir yigenim var onların evine gidiyorum Yigenimi kucagıma almak istiyorum ama yigenim kucagımda çırpınıyor ben indirdikten sonra saçlarını tutam tutam yoluyor,sonrasında dışarı çıkıyorum aslında çok fazla karışık bir rüya gökyüzüne baktıgımda önce 3 tane güneşin oldugunu görüyorum kıyamet alameti diye geçiriyorum içimden sonra yere oturup dua ediyorum el açıyorum Rabbime ve yanımda bir çok insan ve kaynanamda var dua ederken arkamdan çan çalıyor ve ben ezanı dinlerken arkama o sesin verdigi irkilmeyle dönüp bakıyorum ve yanımda tanımadıgım biriyle sonra iç sesim bana baktıgımız için adımızın kaydedildigini söylüyor,daha sonrasında 3 Ay görüyorum ve yine ellerimi açıyorum dua ediyorum,sonra komşumuzun kızı görüyorum 3 katlı evlerinden oda burda almanyada evli babsı gilden aşagıya sesleniyor,dahasında Azra akın türkiyede manken ve oyuncudur kendisi rüyama giriyor kucagında bebegi ben artık namaz kılıyorum Çocugumla ilgileniyorum diyor ve hatırlamadıgım bir çok şey konuşuyor sonrasında yeşil kapılı bir camiden içeri giriyor..Rüyamda daha fazla ayrıntı vardı fakat hatırlabilip aktarabildiklerim bunlar,Lütfen çok rica ediyorum beni aydınlatır mısınız kafam çok karıştı nasıl yorumlayacagımı bilmiyorum bilgilerinizi ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Şimdiden Allah razı olsun..Selda Bingöl

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim
Hayirdir insallah..
Allah-in rahmetti, bereketi Sabri cemili Sizin uzerinize de olsun Ben de 20 sene once Gurbette gelin gelmistim.. Sizi cook iyi anliyorum ..
O ilk sene ilk gunlerde cektiklerimi bir Allah bilir bir de Ben!!
Ailemden, vatanimdan ilk defa ayrilmak Gurbet icinde Gurbetti yasamayi anca yasiyanlar bilir..
Esim ise Gurbette buyumus beni anliyamiyor kendi kurdugu dunyasinda Arkadaslari, meslegi ile ugrasir iken benim Gurbetligimdeki yanlizligimi anliyamamisti..
O kotu bir insan degil di Sadece Gurbetti ve kadin kalbinin icindeki duygu boslugunu erkekler anliyamazdi.. ama bunlarda gecer.. ve gecti.. Siz de bir gun alisacaksiniz.. Cocuklariniz olacak. Yaz tatilinde Ana vatana ailenizin yanina ins. gideceksiniz..
sadece SABIR ve SAYGI ..bunlari yitirmeyin kardesim..

Cafer-i Sâdık hazretleri demiştir ki: Rüyada ay görmek yedi şekli ile tâbir olunur:
a) Mülk
b) Vezir (bakan)
c) Mülkün nedimi
d) Milletin reisi e)
Güzel zevce ve hizmetçi
f) Evlât
g) Ana ve baba
h) Zevç ı) Hayır sahibi ve ondan gelecek menfaat.

Rüyada ay insanın bütün istediklerine kavuşacağına maddi ve manevi bakımdan rahatı huzuru temsil eder.
Bazen ay görmek bir kisi ile dost ve arkadas olmaya isaret eder..

"Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"
der Muhyiddin İbn-i Arabi..sizin ruyanizda da iste oyle bir guzelik var!iste..

Cenab-ı Hak buyuruyor: “Beni bana ibadet yapmakla hatırlayın; ben de sizi afvetmekle hatırlarım.
İbadet ve itaat üzere beni hatırlayan kimseyi mağfiretle yad etmek benim şânıma düşer.” Ey insan! Gökler aynasına bir bak.
Gülümseyen yıldızlar pamuk pamuk bulutlar neyin ifadesi? Ulu ağaçlar niçin başlarını yere koymuş?
Başını secdeye koyanlar işte böyle yücelir. O ağaçlar daldan kollarını yapraktan ellerini açmışlar da Rablerini zikrediyorlar.
Sen de elinin dolmasını gönlünün aydınlanmasını istemez misin?
Öyle ise niyaz ellerini Cenab-ı Hakk’ın dergahına aç! Ecel kılıcı ömür ipini kesmeden uyan!
Gözündeki gaflet sürmesini şimdi sil! Çünkü yarın toprağın gözüne sen sürme olacaksın..
"kıyamet alameti diye geçiriyorum " icinde bulundugunuz gecici SIKINTILAR, darliga isarettir..

Rüyada güneş görülmesi; Bir kimsenin rüyasında güneşi görmesi; o kimsenin artık acı ve ıstıraplarının sona ereceğine..
Ay ise aydinlik ferahlik gunlerin gelecegine delaletir..
Allah a emanet olun..

selii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun Hayırlı akşamlar. .

Üst Alt