Benim minacik, küçük bir itirafim var!
Rüyayı yorumlarken neden bu kadar uzuuunca yazdığımı biliyormusunuz..?
Çünkü bazen Gönül Dostlarımin kalbini kırmaktan çekindiğim icin uzatiyorum..!!Dostlarım benim Gurbette Gönül hazinemdir..
İlk önce, onlari hazırlıyorum.. uygun ortami, Edep,Adap ve Usulune göre;örnekler sunarak dolayli yollardan onlari mahcup etmeden,
kalbini kırmadan..kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali...

en sonunda hazır olduklarinda Rüyanin gercek yorumunu yaziyorum..
Öyle durup dururken...damdan düşer gibi..Rüyayı yorumliyamiyorum..
Kıssadan Hisse..Hikmetli Menkıbeler anlatiyorum.. ve her kes bu yazdiklarimdan ;kadarınca,kabınca, idraki ve aklinca..
Gönül sızım-in Gönül Çeşme'sinden nasibi kadari ile hissesini aliyorlar...kimisi durup,düşünüyor ..
kimisi de sadece çekip gidiyorlar..
Vermezse Mabud Neylesin!!islamiforumlar.net ailesi...
ayrica Rüya gören kişi ile rüyadaki kişi arasındaki geçişler öyle tuhaf ve karmaşık ki, bunu gündelik dile tercüme etmeye bazen zorlaniyorum..
Rüya, gerçeğin dokusundan taşan büyülü bir âlemdir. Ne zamana, ne mekâna ne de bizim için çizilmiş sınırlara yada bazen kelime ve yorumlara sigdiramiyorum...
Gündelik hayatın ve bütün zamanların mirası olan belleğimizin yarattığı şablonları da kullansak da..
Rüyadaki olay örgüsünü benliğimizi oluşturan o karmaşık örgünün zihnimizin yerçekiminin ortadan kalktığı büyülü süreçlerdir...
rüyalar, hem baştan sona “hakikat” hem de kurgu ,psikoloji, duygu, hayal,ve gerçeküstü.
Üstelik biraz “ben’sinizdir rüyada biraz da evren biraz da; İçinizdeki İç aleminizdir..
Sözü uzattıgim için hakkınızı helal edin..
Hepiniz Allah'a Emanetsiniz..Selamet ile Hayra kalin...
Gönül sızım...