• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada zincirlenmek

min_man

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam arkadaşlar.. dün bir rüya gördüm anlayamadım neydi diye..şöyle görüyorumki: en sevdiyim bir arkadaşımla zincirlenmişiz bir-birimize ve arkamızdan adamlar geliyor bizi kovalıyorlar, bize yakınlaşıyorlar ve arkadaşımı çok kötü dövüyorlar ben bagır çağır zor alıyorum ellerinden yine kaçmaya devam ediyoruz..sonra nasıl oluyorsa görüyorumki arkadaşımı öldüresiye dövmüşler ve tahta gibi şeyde yukarıdan asmışlar..bağırarak oyanıyorum uykumdan.
okudugunuz için teşekkürler, anlayanlardan yorum lütfen

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler kardesim Hos geldiniz hayirdir insallah..

"Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları..
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın..."

Rüyada zincir görmek eski fikirler ve rutinlerden ,korku, endise ve vesveselerinizden veya bir ilişkiden sıyrılmanız gerektiğini anlatır...
Dayak yemek çok sevinçli bir haber almak sevince bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe ..
Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.
Rüyada dayak yemek rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağına dayak atmak ise güçleneceğine işarettir.
Hayirli gunler..

min_man

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yorumuzun için teşekkür ederim

şöyle bir şeyide bildirmek istiyorum, ben bazı şeylere tövbe ederek namazlıyım, namaz kılıyorum. ve arkadaşımıda namaz için çağırıyorum bazı şeyleri tövbe etmesini istiyorum üzerinede gidiyorum yani ama pek olmuyor, rüyayı görmeden öncede böyle bir istekle yine arkadaşıma sunmuştum ve akşamına yazdığım rüyayı gördüm. bir anlam çıkaramadım. arkdaşımı çok seviyorum kardeşimden ötedir o kadar yani, dört dörtlük insan

E

Esmaülkü

Kayıtsız
Misafir
Selamın aleyküm.. Bende rüyamda hamileyim be doğumhane gibi bir yerdeyim, tanıdık birileri de doğum yapmak için ordalar. Hepsi doğuruyor ama ben ellerimden, boynumdan zincirlenmiş doğurmaya çalışıyorum. Kendimi izliyorum yani film izler gibi izliyorum.. 7 aylık hamileyim çok korktum bu rüyadan.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamın aleyküm.. Bende rüyamda hamileyim be doğumhane gibi bir yerdeyim, tanıdık birileri de doğum yapmak için ordalar. Hepsi doğuruyor ama ben ellerimden, boynumdan zincirlenmiş doğurmaya çalışıyorum. Kendimi izliyorum yani film izler gibi izliyorum.. 7 aylık hamileyim çok korktum bu rüyadan.
Ruyada zincirli iken çocuk doğurmak
Kuvvete, hayra, aydınlığa işarettir.

Üst Alt