• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada zina yapmak

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a benim arkadaşım bir rüya görmüş ve rüyasında zina yaptığını görüyormuş, bilgisayardan zinaya yönelik şeyler izlemek istiyormuş. ilk izlemiş sonra oturma odasında otururken de izlemek için istek gelmiş. karşında tv ye bakıyormuş ve zina izlemek için bilgisayarın başına gitmek istiyormuş ama sonra rüyasından uyanmış. ( bu benim arkadaşımın rüyası kendisin bilgisayarı olmadığından bizim bilgisayardan yazmak istedi onu da kayıt yaptıracaktık ama yine sahtekarlıkla suçlanır formdan atılırız diye kayıt yapmadık. bu arada eğer bir sakıncası varsa yorumlamaya bilirsiniz ama anlamını çok öğrenmek istediği için ben bu siteyi tavsiye ettim. )

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz bu Sizin arkadasiniz..14 yasinda Gunahlari ile Nehir ve ırmaga akmaya calisan bir nefis Ehli..Ona acirim aslinda...Kendine yazik ediyor ..

BATI da Müstehcen ,zina, Fuhusun en zirvede oldugu kufur Diyarinda yasamaktayim..
her sey serbest..Hersey Seytani ,nefis ve insan hayattini mahv edecek her imkan ayaginiza, okulunuza, evinize kadar getiriliyor..tesvik ediliyor..
Cunku onlar gencligi Seytanin cocuklari yapmak istiyorlar..
cok kucuk yasta cocuklari gereksiz Müstehcen konular ile akil, beyin ve vucudlarini isgal ediyorlar..evlenmiyorlar, cogalmiyorlar.. müstehcenlik ile kendilerini oyaliyorlar oysa bunun sonu,sonrasi gelecegi yok!!
müstehcenlik buyuk bir bataklik elini, kolunu, ayagini, gozunu kaptiranlari icine alip yok ediyor.. boguyor..mahv ediyor..
YOK ediyor tsunami gibi..herseyi icine alarak insanlik diyarinda harabeler BIRAKIYOR!!!
burada normal insan bulmak oldukca zorlasti son gunlerde..

O yuzden Dinimi cook seviyorum..Aslimizi, neslimizi, aklimizi, paramizi, insanligimizi, sagligimizi korudugu icin..
Dinin insanı kötülüklere iten zaaflar ve alışkanlıklar hakkında yasaklayıcı hükümleri vardır!
Bu hükümlere uyan Muslimanlar sadece âhiretlerini kurtarmakla kalmıyor, dünyalarını da kurtarıyor; gittikçe yaygınlaşan menfi alışkanlıklardan kendilerini ve çocuklarını da muhafaza ediyorlar...
İsra Sûresi’ndeki 32 âyetin ikazına bakın lütfen:
“Zinaya yaklaşmayın!” “Zina yapmayın!” demiyor, “Yaklaşmayın!” diyor Çünkü asıl mesele yaklaşmamaktadir..

Yaklaşmazsanız kurtulmanız kolay olur Yaklaştıktan sonraki gelişmelere dayanmanız zorlaşır, atese yaklaşanın içine düşmesi gibi bir sonuç çıkabilir..
Onun için zinaya vesile olabilecek, davetçilik mânâsına gelebilecek, tahrik ve teşvikçi görüntüleri yasaklayan din, müstehcene bakılmasını da caiz görmüyor Hatta bu bakma konusunda bir diğer âyetin ikazı, ayrı bir önem arz ediyor...
Nur suresinde Allahu Teala buyuruyor ki:
- İnanmış erkek ve kadınlar gözlerini harama bakmaktan kapasınlar!
(Nur 29-30; Hülâsatülbeyan)
- Gözleri kapamak mümkün mü?
- Hayır Ya niçin kapasınlar diyor?
Gözlerini harama bakmaktan, müstehcene nazar etmekten öylesine korusunlar ki, sanki gözleri kapalıymış da hiç görmemiş gibi hayallerini tertemiz tutsunlar, zihinlerini kirlenmekten korusunlar
Zaten İmam-ı Şibli bu âyeti tefsir ederken:
- Sadece kafa gözlerini kapamakla kalmasınlar, kalb gözlerini de kapalı tutsunlar, haramları hayallerine almasınlar, diyor; hayali dahi korumak istiyor...
Gözle bakış konusunda neden bu kadar ısrarlı ikaz ediliyor insanlar?
Çünkü bütün günahlar, ahlâkî bozulmalar müstehcene bakışla başlar, bakışın ısrarıyla gelişir, sonra fiilî günaha dönüşür..
Üstelik gözler baktıklarının resimlerini de çeker, hayal arşivinde depo eder!Nereye gitse, nerede olsa artık çektiği bu resimler, hayal âleminde gözlerinin önündedir...

Öğrenciyse dersine çalışamaz, işçiyse mesleğine tam yönelemez, fikir adamıysa zihnini toparlayamaz,derken her konuda gerileme ve düşüş söz konusu hale gelir Bu duruma düşmemek için din, müstehcene karşı yasaklar koyar, mensuplarını böylesine gerilemelere düşmekten kurtarır..

sehvet de insana verilmis bir emanettir.. İnsan şehvettine uyarsa, istekleri vasıtasıyla şeytanın istilasına uğrar.
Peygamber efendimiz, şehvetle ilgili günahlardan korunmak için evlenmeyi, şayet evlenme mümkün değilse oruç tutmayı tavsiye ediyor.
Şehvetin yakıtı çok yemek,tenbelik ve bolca bos vakitlerde seytanin sizi nefsiniz ile oyalamasidir...
düşmanı ise açlık,hizmet ve tövbe ve iyilikte bulunmaktir..
bize verilen bu vücut emanettir. Emanet de ancak sahibinin rızası dahilinde kullanılabilir. Emaneti sahibinin razı olmadığı yerlerde kullanmak, emanete hıyanettir.
Bu yüzden kimse vücut benimdir, dilediğim yerde kullanırım diyemez..
..
Elbette, insana verilen her şey bir nimettir. Ancak her nimeti, helalde kullanmak bir şükür olduğu gibi, o nimeti şerde, günahta kullanmak da bir nankörlüktür, emanete bir hıyanettir.
Siz de irade sınavında bu savaşı kazanmak için gayret edin Bunun bir iç cihad olduğunu unutmayın..
Rabbim, nefsi emmarenin kötülüklerinden hepimizi korusun..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz ...olsun

rüyada zina yapmak :Allah-in Gazabina ugradiginiza delalettir..
Allah hidayet etsin...Hayirli geceler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ben bir koruyucu anneyim ve bu konullarda cok hassas ve duyarliyim.. cunku gozgore gore cocuklarimizi seytana kaptiriyoruz..
Okullarda neden cinsel eğitimin üzerinde çok duruluyor hiç düşündünüz mü?
Çünkü artık evlilik öncesi ilişki normal görülüyor ve çocuklar her şeyi bilsin ki, zinaya düştüğü zaman bilinçli! hareket etsin diye. Çöp kutularında, tuvaletlerde doğurulup atılmış ceninleri daha fazla görmeyelim diye!!!
veya Sevgilisi bebegi 14 yasindaki KIZIN eline tutusturup olan oldu yapacak bir sey yok.. artik ne yaparsan yap deyip cekip gitmesin diye intihar olaylari yukselmesin diye bedenleri yasadiklarini ama masum gencligin Ruhlarini ,vicdan ve huzurlarini YOK ettiklerinin Farkinda degiller mi?
Allah herkesin; ama özellikle gençlerin yâr ve yardımcısı olsun. Onlara KIZMIYORUM.. ACIYORUM...Ne sevgiyi ne Aski, Ne Sadakatti Ne Vefayi bilmiyorlar hic yasamiyorlar sadece Nefis ve Sehvetlerine Kul kole olmus esirlerdir...

Ebeveynlerin bir Müslüman olarak uyanık ve bilinçli olması şart! Utanma duygusu gittikçe kayboluyor… “Alışmış kudurmuştan beterdir” sözü de bu anlamda çok yerinde sanırım.
göz gördükçe alışılıyor, alıştıkça normalleşiyor!!, normalleştikçe de itiraz edilmiyor, uyarılmıyor artık bazı davranışlar…
Ölüm başa gelmeden uyanmak, uyandırmak lâzım.

Allah sonumuzu hayreylesin. Cümlesini yolunda daîm eylesin inşâallah! (Âmîn)

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada zina yapmak rüyada zina yapanları görmek rüyada zina yaptığını görmek rüyada zina etmek

Selamun Aleyküm, rüyamda çok berbat birşey gördüm söyliyeceklerim için özür diliyorum hepinizden. Rüyamda 3 tane japon adam, 2 tanede japon kadın gördüm. 3 japon erkek 2 japonla zina yapıyordular. Zorla mı kendi isteğiyle mi hatırlamıyorum tam. Ben aralarında hiçbiri değildim, sadece izleyiciydim tekrardan özür diliyorum çok piskolojimi bozdu.Yardımlarınızı bekliyorum. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun diyecem ama pek de hayırli bir Rüya değil..
Dikkat edelim Rüyalar insanın sırlarını ,bizi ele ele veriyorlar...
Ben bir koruyucu anneyim ve çocuklarımi her an zihnen ve fiziksel olarak meşgul edecek vazife ve sorumluluklar yüklerim...
Neden biliyormusunuz korkum odur ki sadece hormonlu yiyecekler,yiyip, icen azan Deli KAN-li kizlarim kendilerini müstehcen sitte ve resimlere kaptirmasinlar..
işi olmayani şeytan meşgul edebilir!! çocuklarımı şeytana kaptirmaktan korkuyorum!!Onlar bana Allah-in emanetti...

Zinaya yaklaşmayın!” “Zina yapmayın!” demiyor “Yaklaşmayın!” diyor Çünkü asıl mesele yaklaşmamaktadir
Erotik sahnelerin seyredilmesi, kişinin manevi hayatını olumsuz yönde etkiler. Üstelik zamanla alışkanlık ve tutku haline gelir..
Kendini hak ile meşgul etmezsen, batıl seni işgal eder...ve kendi kendini kaybedersin misali..

"Rüyamda 3 tane japon adam, 2 tanede japon kadın gördüm. 3 japon erkek 2 japonla zina yapıyordular."
psikolojik bir bütünlük ve insanin güncel hayatındaki olayları, durumları ve ruh halini,merakini temsil eder.
hayal nimetini yanlış yerde kullanmamıza hem de başka yanlışlara düşmemize neden olabilir düşüncesiyle dikkatli olmaniz gerektiğini yorumlanir..
bunlar sadece zaman ve hayal israfidır.
hayalinizi,aklinizi,yanlış şeyler ile doldurursaniz asil ilim ve irfana yer kalmaz..Selametle...

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun bu konularla ilgili çok vesvese geliyor ama bu 1 buçuk haftadır Rabbime şükür olsunki rahatım. Allah razı olsun dikkatli olacam sağol ablacım. Rabbim bizleri hidayet etsin yine sağol yine sağol. :D

sercancan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada zina görmek, rüyada zina yapmak
Selamünaleyküm, biyerden başladı bilmiyorum, sanırım kıbrıstayım net değil. orda zina yapmaya gidiyorum tövbem var normalde diyorum bir daha zina yaparsan öleceksin, sonra dayanamıyorum. zina yanını görmüyorum. ardından akrep sırtımdan sokuyor ölüyorum, yani zehir yavas yavas etki ediyor o arada kolum bacagım uyusmus kalktım. simdiden tesekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Kuzey amerika da bir arkadaşim var Özünde iyi bir insan ama gel gelelim hep yanlış yollarda,
yanlış yerlerde kismetini ariyan nefsi de azgin bir bayan..bir türlü doğru yolda ilerliyemiyen biri...bir adim doğru iki adim yanlış yapan biri hep ayni yerde sayar durur...
kendisi de farkinda maddi, manevi, ruhsal olarak yipraniyor,tükeniyor ,yoruluyordu artik..

Ben de Ona dedim ki bir bir gün Sen kötü/yanlış yollardan uzaklaştıkça;güzel, hayır yoluna yaklaşacaksın..iki yol var birinden uzaklaşan digerine yaklaşir!!
Şerden uzaklaşan ,Hayra yaklaşır!!isterseniz deneyin ne kaybedersiniz....?

Bu Arkadaşım da bir daha zina yapmiyacam diye tövbe etti yaparsam Rabbim beni Aids yapsin diye de yemin etti..Allah`a Söz verdi ve Hamd olsun Sözünü tuttu!!
Rabbim ona öyle güzellikler ihsan etti şaşarsınız..
Mesleğim ,insan ve ruh sağlığı doğru yolda doğru olanı yaparsaniz anca mutlu, huzurlu olup hayat yolunda ilerliyebilirsiniz..
yoksa çıkmaz sokaklarda hep dönüp,dolaşırsınız..yanlış yol ile hiç bir yere varamazsınız...
Korkum o idi ki bu Arkadaşım zina yapmaya devam etse idi Aids olabilirdi...her taraf hasta ve aidsli insanlar var!!

rüyada zina yapmak :Zina yaparsaniz!!Allah-in Gazabina uğrayacağiniza delalettir..Eğer tövbenizi bir konuda bozarsaniz Allah`in gazabina uğrarsiniz!!Allahu alem..

Rüyada akrep, akrepler görmek, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.
Evde akrep görmek, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işarettir.
Rüyada Akrep tarafından sokulmak, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinizi ifade eder.

Başımıza gelen bir çok musibet bizi Allah'a sığınmaya çağıran birer sinyaldir.
Başımıza gelen bir çok olumsuzluğun sebebi nefislerimiz ve günahlarımızdır.
Bazen başimiza sebepsiz gibi gelen dert, keder ve SIKINTILAR aslinda hepsi bizim kendi ellerimiz ile yaptiklarimizdir!!!
Allah cumlemize hidayet etsin..

C.cemil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada zina görmek

selamunaleyküm ilk öncelikle sizlere teşekkürümü sunmayı bir borç bilirim,bizlere yardımınızdan dolayı.Rüyama geçeyim hemen, bir gece rüyamda bomboş büyük bir odada (anlatmak zorundayım kusuruma bakmayın) babam ile ablamın, anadan doğma çıplak yan yana olduğunu,zina ettiğini ve insana benzemeyen 3.bir şahsın onların hemen yanında onları izlediğini gördüm,ne yapıyorsunuz dediğimde babam; bu peygamberin sünnetidir dedi.Bende bir şey söylemedim ve öylece uyandım,yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
rüyada zina görmek;
Burada babaniz ile ablanız sadece bir semboldur..
"Sakın bir erkek, yanında mahremi olmadıkça yabancı bir kadınla yalnız kalmasın (Yabancı) bir kadınla yalnız kalmayın, çünkü onların üçüncüsü şeytandır. " Hadisi şeriftir
yani Size bir uyari yook bu ablam gibi yook bu benden büyük diyerek nefsinize kanmayin yoksa üçüncüsü şeytan gelip sizin aklinizi çelebilir...

hayal nimetini yanlış yerde kullanmamıza hem de başka yanlışlara düşmemize neden olabilir düşüncesiyle dikkatli olmaniz gerektiğini yorumlanir..
bunlar sadece zaman ve hayal israfidır.
hayalinizi,aklinizi,yanlış şeyler ile doldurursaniz asil ilim ve irfana yer kalmaz..Selametle...

ejder

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada zina yapmak

Rüyada zina etmek, rüyada zina yapmak, rüyada zina ettiğini görmek islami rüya yorumu.
Selamünaleyküm arkadaşlar, rüyamda karanlık, dar bir sokaktaydım ve daha önce görmediğim,eski (eski ahşap evler gibi bir yapı) bir evin içinden arkadaşım çıktı ve beni çağırdı. İçeriye girdiğimde ev karanlıktı ve bana bir iyilik yapacağını söyledi, bir bayanı gösterdi, ben beraber oldum hadi sıra sende dedi. Bayan;sarışın uzun boylu, beyaz tenli bir bayandı, ortam karanlık olduğu için pek ayrıntı göremedim ama ben beraber oldum. Cima sırasında bir anda arkadaşım arkadaki siyah, uzun perdeyi açtı, meğer perdenin arkasında benim sevdiğim kız vardı ve bana bakıyordu, herşeyi görmüş, duymuş, şaşkınlıkla agzı açık bakıyordu. Bende hemen hayretle düzeldim ve ne olduğunu anlamaya çalışıyordum, arkadaşım bana tuzak kurmuş, perdenin kenarında sırıtıyordu.

Bu arkadaşla bir dönem çok yakındık ama şu aralar o kadar yakın değiliz. Bir takım sırlarıma vakıf olmuştur, kendisi sinsi ve kapalı yapıdadır, arkadan iş çevirmeyi, konuşmayı sever. Sevdiğim kızla yıllardır görüşmüyoruz ama ben unutamadım.

Rüyam bu şekildedir.Şimdiden teşekkür eder,hayırlı günler dilerim.Allah(C.C) razı olsun.

Kişisel bilgiler:23 yaşımdayım,bekarım ve öğrenciyim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
"rüyamda karanlık, dar bir sokaktaydım "
sıkıntı çekilecek bir döneme girişin habercisidir. Kişinin bazı kötü gelişmeler yaşayacağına ve üzüleceğine yorulur.
bugün yaptıkların yarın ayaklarınıza takılacak..
Dün yaptıkların bugününü belirledi, bugün yaptıkların yarınını oluşturacak..

Rüyada zina ettiğini görmek;
hainliğe, kendinizden bir şey kaybetmeye ve betbahtlığa delâlet eder. Çünkü zina, hayasızlıktır.
Zina yaparsaniz!!Allah-in Gazabina uğrayacağiniza delalettir..

"Cima sırasında bir anda arkadaşım arkadaki siyah, uzun perdeyi açtı, meğer perdenin arkasında benim sevdiğim kız vardı "
Nefsinizin ve şeytanın oyununa gelmeyin. insanları aldatmak için türlü tezgahlar yapar. nefsinizle değil
kalbinizle ve aklınızla hareket edin. ..yoksa kendinize yazik edersiniz..
Sevdiğinizi, kendinize saygınızı kaybedersiniz!!

Kendine saygı duymak;Kişinin kendisini bilmesi, değerini anlaması ve kendisine, kendisini yaratan
Yaratıcı'nın ne kadar ehemmiyet verdiğinin bilincinde olmasıdır.
Rabbim seni nefsinizin bitmek tükenmek bilmeyen bencil tutkularını tatmin etmen için yaratmadı...

solmaz1515

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada zina yapmak

Rüyada zina yaptığını görmek, ruyada zina yapmak, rüyada zina etmek rüya tabiri.
Selamınaleyküm, hayırlı cumalar. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah. Ben bir rüya gördüm yorumlarsanız çok memnun olurum. Rüyamda bir fırında çalışıyormuşum, erkek arkadaşım beni zorla çağırdı gelemiyeceğimi söylediğim halde beni zorla çağırdı, gittim yanına bir okula götürdü beni ve sınıfta zina yaptık.Tam o sırada sınıfa birileri girdi ve çok utandım saklanmaya çalıştım. Nedir bu rüya çok tuhaftı.. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun hepinizden. Hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada zina ettiğini görmek;
hainliğe, kendinizden bir şey kaybetmeye ve betbahtlığa delâlet eder. Çünkü zina, hayasızlıktır.
Zina yaparsaniz!!Allah-in Gazabina uğrayacağiniza delalettir..

Hayatiniz boyunca iradenizin hakkını verin ..
Nasıl ki Allah göz vermiş, harama bakmamakla o gözün hakkını istemiş, siz de o hakkı ödemeye çalışıyorsunuz.
Ya da dil vermiş, tat alma duyusu vermiş, içki içmemekle onun hakkını vermeye çalışıyorsunuz.
Size verilen iradenin hakkını da doğru olanı yaparak vereceksiniz..

Mesela bir insan iyi olabilir ,onu seviyor olabilirsiniz ama Sizi Zina ya, Cehenneme, inandığınız değerlere karşı çıkmanizi istiyorsa..kalbiniz, aklınız bunu YAPMA!! içinizdeki ses bu yanlış,yaklaşma!!deyip huzursuz oluyorsaniz ama sadece O kirilmasin diye de bu ilişkiyi;
sürdürmek ,yapmak, harama el uzatmak.. kendi iradenize karşi gelmek hakkını verememektir..
iradenize karşi gelmek Sizi stresse, deprasyona sokar!!

Kendini kontrol edebilme ,özdenetim, kendine hakim olma... Kendini kontrol etmek;hayati bir önem taşıyor. İradeli insanlar hayatın her alanında daha popüler ve daha başarılı oluyorlar.

insanın yanlış bir tavır içerisinde olduğu zaman huzursuz oluyor...Huzursuz bir insan ne kendini ne de karşısındakine huzur verebilir...
Nefse ağır gelen her şey İMAN'A KUVVETTİR..
Rabbim her geçen saniye Kuvvetlenen bir İman nasip Etsin..Aminn Dua ile...

Üst Alt