Aleykum selam Hosgeldin kardesim iyiyim Aklimda idin nasilsin? Nasil ve neler oldu? yeni bir gelisme var mi?
Hayirdir insallah..
"Rüyamda tek taş ve evlilik yüzüğümü gördüm, takacaktım tekrar parmağıma" taktinizmi acaba ?
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir.
Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır.
Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.
ayrica Rüyada yüzük görmek hacca gitmeye, itibarın artmasına, samimi dost ve arkadaşa işarettir.
Reyhan kardesim Bu evlilik konusunda ,bosanma karari vermeden acaba son bir kez daha dusunup esiniz ile gorusseniz nasil olur du..
Yagmurdan kacarken Doluya tutulmiyalim derim..
Hayirli Gunler...
Hoşbuldum ablacım. Rüyamı biraz düşündüm, yüzüğü takmışım hatta elime bakıyordum sevinerek
İnşallah yorumunuz gibi olur her şey.
Benim durumda bir gelişme yok aynı. Ablacım sağ olun çok yapıcı bir kişiliğiniz var inanıyorum buna iyi niyetlisiniz, herkese bir şans verilmeli kendi menfaatimiz için de belki iyi olur bu, ama inanın bunu anlayacak bir insan olsa şimdiye kadar kaç kere düzelmişti aramız. Çünkü siz msjlar atın dediğiniz de hep attım, aradım, konuşalım dedim ağlaya sızlaya ama geri dönmedi bile, vicdanlı bir insan olsaydı, çoktan dayanamazdı o kadar yazdıklarıma, söylediklerime, geri dön derdi. İmkansız bir hal aldı artık bu durum, geri birleşsekte ne ben mutlu olurum ne o, aklımızdan çıkmaz. Kavgalı gürültülü bitmedi ama onur kırıcı sözler geçti aramızda. Allah en hayırlısını versin inşallah, yani yapacak da diyecek de pek bişey bulamıyorum birleşmek için bir sebebimiz yok artık.
Bu arada çalışan biri değilim uzun zamandır, ama istiyorum çalışmayı, inşallah hayırlı bir işe girerim. Onun dışında tekrar üniversite sınavına giricem yıllar sonra, kendime daha çok güvenim gelsin istiyorum, bu konuda istekliyim de. Kendi ayaklarım üzerinde durabilmek, sil baştan yeni bir hayat istiyorum Allah'ın izniyle inşallah. Yaşadığım bu durum beni daha çok hayata tutundurdu aslında, her şeyde bir hayır vardır ya inşallah benim için böylesi hayırmış diye düşünüyorum.
Hacca gitmek ne kadar güzel olurdu benim için, aklıma gelir hep, inşallah hayırlı bir sebep verirse Rabbim ailemle gitsem, onlar da çok istiyorlar, ama tabi onların isteği, öncelikle nasip olursa bizi evlendirip öyle gitmek, bu konuda da inşallah hayırlısı olsun...
Sağ olun ablacım düşünceleriniz ve yorumunuz için...