• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yurt dışına gitmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm

Sahurdan sonra rüyamda böyle dershane gibi bir yere gidiyordum. Sonra orda birde baktım ki böyle büyük büyük adamlar bayanlar toplantı yapıyor. Yurt dışına gidilecek, bana da sen de bizim toplantımıza katılırmısın diyorlardı. Bende gittim katıldım ne olabilir hocam yorumu.selam ve dua ile...acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Hayirdir insallah..
Rüyada yurt dışına gidileceğini görmek; yaşamınızda bazı kararsızlıklar, dengesizlikler olduğunu gösterir.
bundan kurtulmak için güvendiğiniz büyüklere, akıllı dostlarınıza danışmalı, onların önerilerini dinlemelisiniz.

Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin artık...alkis:;:
Selametle hayat yolun acik olsun!!Aman dikkat et kimsenin ayaklarına basma!
aassd..
kendi aklini ve ayaklarini kullan...:cddvb..

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam sanki içimdekileri okuyorsunuz, kararsız bir dönemdeyim gerçekten. Benimle evlenmek isteyen, beni seven biri var. Bende çok kararsızım. Çok efendi iyi biri, bende ona karşı boş değilim, fakat maddi durum işin içine girince yanlış anlamayın gözüm yükseklerde değil ama ben bekarlıkta çok sııntı çektim hem maddi hem manevi bunları rabbim evliyken yaşattırmasın istiyorum. Hocam karşımdaki insan da iyi biri her gördüğümde heyecanlandığım biri. Ne yapmalıyım sizce aklım duruyor bu konuda. Selametle.

Üst Alt