• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yufka ve börek görmek

özlemçelik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm;
Rüyamda geçmişte 7 yıl gibi uzun süre görüştüğüm ve evlenemeden ayrıldığım erkek arkadaşımı gördüm. Rüyamda erkek arkadaşımdan 7-8 yaşlarında bir erkek çocuğumuz var , biz birlikte aynı evde yaşıyormuşuz fakat ev değiştirmek istiyormuşuz ve değiştiriyoruz bu arada erkek arkadaşım rüyamdaki erkek çoğum ve ben yolculuğa çıkıyoruz yolculuk esnasında börek alıyoruz erkek arkadaşım ayrı alıyor ben ayrı alıyorum. Sonra bir yufkacıya giriyorum orda yüzü çok temiz bir adam bir sürü yufka yapmış ve çok büyük yufkalar yufkalarla ilgili konuşuyorduk fakat alıp almadığımı hatırlamıyorum. Yufkacıdan çıktıktan sonra tekrar arabayla birinin evine gidiyoruz fakat evin kapısında ben ayaklarımda açık gri renkli spor ayakkabısına benzer bir ayakkabı giydiğimi gördüm,fakat ayakkabı ayağıma çok büyüktü. Bir bayanla ayakkabının büyüklüğü ile ilgili yorumlar yapıyordum ayakkabıyı çıkarıp çıkarmadığımı da hatırlamıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hayirdir insallah..
Rüyada yufka görmek iyi niyetinizin suistimal edileceğine evinize misafir geleceğine rızkınızın genişleyeceğine kısa süreli de olsa bazı hadiselerin
size menfaat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı görmek;yük, eziyet, yorgunluk, sıkıntı gibi mesajlar verir. Ayaklar vücudu taşıyan, onun yükünü tüm yaşam boyunca çeken organlardır,
ayakkabilar ise ayakları koruyan malzemedir.
Genel olarak, ayakkabı yaşam için mevcut yükler ve onların yansımasını simgeler.
Rüyada spor ayakkabı görmek, spor ayakkabısı görmek veya giymek, gerçek hayatınızda olduğu gibi görünen, içinden geldiği gibi davranan,
halk arasındaki deyim ile “içi dışı bir olan” yapınız olduğunu ve bazı durumlarda yadırganmakla birlikte böyle davranmaktan mutlu olduğunuzu gösterir.

"ayakkabı ayağıma çok büyüktü."
olaylari,büyütüp,kendi kendinizi strese sokdugunuza isarettir..

Kararlarınız için iç sesinize kulak verin bu ara..Hisleriniz sizi yanıltmayacaktır..
Eğer bu gunlerde kendinizi karar verecek kadar güçlü ve cesaretli hissetmediğiniz konular varsa akışa bırakmanızda fayda var, kendinizi gereğinden çok strese sokmayın..
Akışta olmak-Allaha inanmak güvenmek teslim olmak demektir. Ben yapamıyorum Ey Rabbim!!Senden yardım istiyorum demektir..
Akışta olmak Olana razı olmak demektir..
Rabbim hepimize gönlümüzde olanı yaşama fırsatı versin... amin hayirli gunler..

Üst Alt