• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yonca görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yonca görmek, çok güzel bir paraya kavuşmaya yorumlanır.

Yonca bulmak hayal kırıklığı yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyasında yonca tarlasında yürüyen gören genç bir erkek hayatında başarı kazanmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Evli kadınlar için yeni bir eve taşınmaya yorumlanır.

Orta yaşlı kimse için işlerinde çok başarı kazanacağına ve yükseleceğine yorumlanır.

Genç kızlar için bu rüya evliliğe işaret eder.

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yonca görmek

hayırlı akşamlar ablacım,geçen gece rüyamda çimenler ve yoncalar görüyorum onları topraktan avuçlayarak koparıyorum ve içimden lküçüklüğümden beri 4 yapraklı yonca arardım şansa bak ilk bakışımda buldum diyorum daha yoncayı göremeden ve sonrasında buluyorum.ardından elimdekileri yemeye başlıyorum.çimenin tedını aldım ve hoşuma bile gitti:bilmemm:. yorumlarınız için şimdiden teşekkürlervvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar Hayirdir insallah..
Rüyada yonca yemek Görmek :"Yakın bir zamanda maddi durum açısında çok iyi bir seviyeye gelmeye yorumlanir..
Rızk Allah'tandır.
Kainattaki her şey birbiriyle ilişkilidir, iç içedir. Hep sarmaş dolaştır ...ayni insanlar gibi...
Aslında birbirimize ne kadar da yakınız. Birbirimizin kapılarını açacak nice anahtarlara sahibiz...
Belki küçük gördüğümüz bir ikram, bir selam, bir tebessüm, kısa bir ziyaret, ufacık bir hediye veya bir tel mesaji, kisa bir mail notu ile de
Gönü baglarini kurabiliriz..Yeter ki Birbirimizi SEVME-ye niyet edelim...

acilangul1

Üst Alt