• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yolculuk görmek

H

habib

Kayıtsız
Misafir
s.a kardeslerim ben yurt disindan size yaziyorum o yuzden harf hatalari yuzunden olacak sıkıntılardan dolayi beni affetmenizi diliyorum

Dun aksam ruyamda kendimi bir ucak yolculugunda buldum galiba Turkiye ye gidiyordum ve birden ucak alcaldi otobanin ustunde arka kismini yere vurdu ucagin icindeki yolcular bagristi sonra geri yukseldi ve uyandim Allah a bin sukur olsun ki sadece ruya idi

Ne hikmettir ki ardindan ikincibir ruya daha gordum bu sefer bir otobus yolculugun da idim yanim da cok sevdigim kizim ve annem de vardi otobus terminale girerken alev aldi o sorunda ortadan kalkti ve herkes valizlerini almaya basladi bende kendi valizlerimizi almak caba sarfediyordum 3 tanesini aldim bir tanesi kaldi diyede anneme isaret ettim onuda alamadim cunku valizin bulundugu bolum kilitli idi ve butun cabalara ragmen de acilamadi

bu guzel site icin de herkese ayri ayri tessekuru bir borcbilirim Allah hepinizden rasi olsun

Habib, fransa dan, evli , 2 cocuk babasi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kilitlikalp.jpg

Aleykum Selam..Gurbetci Kardesim Hosgeldiniz..
Ruya yorumunnda en ufak ayrinti bile onemlidir.. cunku asil gerçek ayrıntılar içinde saklıdır...
ruyanizda yaninizda KIZINIZ ve anneniz var? Onlar hakkinda bir kararsizlik bir endise mi var anliyamadim gitti..
Rüyasında ucakla uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir. Ama uçarken korkmak
bu gelişmeler için daha zaman olduğuna işaret eder..."arka kismini yere vurdu ucagin icindeki yolcular bagristi "
gecici bir SARSINTI yasiyabilirsiniz Allahu Alem..

Güzel bir yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz,
Hayatta yeni bir devrenin başlayacağına işaret eder.
Havalanan uçakta olduğunu görmek, isteyerek hayatında değişiklik yapacak seklinde yorumlanir Allahu alem..

Bazen Sebepsiz gibi gorulen Gam ve kederler aslinda kendi ellerimiz ile isledigimiz gunahlarimizin karsiligidir...
Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…
Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...
Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline… Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.
“İnsanın kendine ettiğini âlem gelse edemez” deseler de yine tek dostu kendisidir onun. Kibrit çakıp yaksa da yer yanı
yine de hiç suçlu görmez kendini. Kibriti eline veren ya da olmadı onu icat eden suçludur oysa.

kilitli kalpler... kilitli kalp sahipleri çok... anahtar sahipleride...Kilitli..
ey butun kilitli kapilari acan ALLAHIM, bizede en hayirli kapiyi ve kalbimizin KAPISINI ac...amin.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

yorgun03

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
S.a gönül sızım onu rüyamda gördüm bugün. Abisi ben o Antalya ya gitmek için yola çıktık. Arabayı abisi kullanuyordu, abisi bana iyi davranıyordu sonra bir yerde durduk, hüseyin aldı arabayı, bana kızgın gibi arabayı hızlı kullanıyordu. Sonra bir eczanenin önünde durduk eczacı ne oldu diye sordu, bileğimde birşey yok ama bileğim acıyor gibi yaptık. Eldiven verdi bana eczacı, çıktık eczaneden sonra tekrar bindik arabaya abisi beni hüseyinin yanına ön koltuğa oturtmak istedi. Ben hem utnagaç hem ürkek, yok abi sen otur dedim, hayır sen oturacaksın dedi, oturdum çıktık tekrar yola ama ailesini görmeden uyandım. Bu ne şimdi gönül dostum. :(

Üst Alt