• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yılan görmek

nevzat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada renkli yılanlar görmek, rüyada yılan görmek, rüyada yavru yılan görmek rüya yorumu.
Selamün Aleyküm aziz kardeşim, geçen gün rüyamda birbirine sarılmış renkli yılanlar vardı, bir fil, gövdesini göremesem de fil olarak belirtilen bir şey, bu sarılmış yılanları nazikçe zarar vermeden birbirinden ayırıyordu. Ben soruyormuşum 'ne yapacaksınız ' diye, fil bana diyor ki, bu yılanlardan senfoni yapacağız. Ben bunu bir müzik aletine gergi teli yapmak olduğunu anlıyorum.

Aynı zamanda avucumda birkaç yavru yılan var ve bana zarar vermeden ufak ufak diş geçiriyorlar ama canımı yakmadıkları için bırakmıyorum ve korkmuyorum bunlardan. Bu arada annemin evinde bildiğim bir odayı açınca benim açtığım kapıya doğru 5 adet yetişkin kadın namaz kılıyordu ama ben bunların dişi yılanlar olduğunu biliyorum ve "bu yılanlar kadınmış ve baya normal namaz kılıyorlar" diyorum kapıyı kapatıyorum.

Aziz kardeşim kötü günler yaşıyorum, yine gel gitlerdeyim ve kendimi kötü hissediyorum, üstelik bu rüyalardan son ikisini gördüğüm gecenin sabahında bir ayrılık mesajı ile uyanıyorum ve düşünüyorum acaba bu ayrılık hayırlı mı, bir kayıp mı ? ayrılık mı hayırlı, barışmak mı ? Allahın bana ne yönde yol gösterdiğini çözemiyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok minnettar olacağım. Allah a emanet olunuz, saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam aziz kardeşim, rüyaniz Hayr olsun
"rüyamda birbirine sarılmış renkli yılanlar vardı "
etrafinizda ya da sizde bipolar disorder olmasina yorumlanir...
Manik depresif rahatsızlık ,insanda birbirine karşıt iki aşırı ruh halinin dönüşümlü olarak ortaya çıkmasıyla tanımlanan ağır bir duygusal rahatsızlık.
Aşırı etkinlik, aşırı heyecan, az uyuma, aşırı konuşkanlık, görkemlilik düşünceleri ,duygu ve hareketler dengesiz ve değişken ruh hali..

Rüyada yılanlar görmek:
gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri, ihanete düşmanlığa veya gizli düşmanlara, doğru yoldan ayartılıp yoldan çıkarılmaya veya yaşam enerjisi ve sağlık konusunda gelişmelere işaret eder.

Rüyada yılan görmek;
tüm dünyada en çok görülen rüyalar arasında gelmekte ve çok önemli mesajlar vermektedir, bunlar dikkatle incelenmeli ve dikkate alınmalıdır.
Görülen yılanın rengi, cinsi, büyüklüğü, davranışı, rüyada meydana gelen ısırması, sokması, ölümü gibi faktörlere bağlı olarak yorumu yapılır.

"bu yılanlardan senfoni yapacağız. Ben bunu bir müzik aletine gergi teli yapmak olduğunu anlıyorum. "
Önceliklerinizi ve Ne istediğinize karar verip gerçekçi hedef belirleyip eyleme başlayın yoksa vaktinizi ,sinir ve paranizi boş şeylere ,hayalere Yatırım yaparak vaktinizi gereksiz işlerle uğraşarak, vaktinizi boşa harcadığınıza yorumlanir..

Rüyada yavru yılan görmek;
Gerçek hayattaki küçük endişeleri önemsememeniz, kafanızı takmamak gerektiğini söyler...

"kapıya doğru 5 adet yetişkin kadın namaz kılıyordu ama ben bunların dişi yılanlar olduğunu biliyorum ""
kadınların şerrinden Allah'a sığınının............

Rüyada yılanın rengine göre rüya tabirleri
Renkli yılan görmek, nedir derseniz görülen yılanın rengi, rüyanın tabiri için çok önemlidir ve renkleri ile açıklaması yapılır, her biri ayrı ayrı özel anlamlar taşır.

Rüyada yeşil yılan görmek;
büyük bir iç büyüme, iyileşme ve değişim ifadesi olup hayırlı bir rüyadır ancak bunu çok az kişi bilmektedir.

Rüyada mavi yılan görmek;
ne demek diyorsanız, manevi güç sayesinde iyileşme, gelişme gösterirken çok güzel rüyadır.

Rüyada sarı yılan görmek;
ne anlama gelir demişseniz, hastalık, sağlık sorunlarına işaret eder. Sizi sağlığınız konusunda dikkatli olmaya çağrı etmektedir.

Rüyada siyah yılan görmek;
neye delalettir derseniz, çevrenizde haset, kıskançlık gibi olumsuz duygu, düşünce yoğunluğuna işarettir.

Rüyada beyaz yılan görmek;
uyanık hayatta içinde bulunduğunuz bu olumsuz tutumların değişmeye başladığının simgesidir.

Gri yılan görmek;
karamsarlık ve hayatınızdaki coşku eksikliğini, durağanlığı gösterir.

Rüyada kırmızı yılan görmek;
bunun anlamı kişisel gelişim eksikliğini ifade eder.

Boz yılan, boz rengi yılanlar, toprağı işaret eder, toprağa basmanızı, dokunmak, üzerinizdeki negatif enerjiyi toprağa akıtıp, hafiflemek, rahatlamak gerektiğini simgeler.

Karışık renkli yılanlar;
alaca renkte yılan, gerçek yaşamınızda hareketlerinize, davranışlarınıza dikkat etmeniz gerektiği işaret eder.

Üzülme evlat, kaybettiklerin belki de kurtulduklarındır'

Ne kadar tasalansakta Kader de ve hayatın akışı nereye akıyorsa onları yaşıyoruz.Sadece irade derecesi ölçüsünde seçimleri biz yapıyoruz.Ama hayat aktığı yöne sürüklemeye devam ediyor bizi...Sana diyeceğim şu ki HAYAT SANA RAĞMEN DEĞİL...SENİNLE BİRLİKTE AKSIN.
Kafaya takman seni daha çok mutsuz ve umutsuz eder,hayatın renklerini görmeye çalış ve neşeni umudunu yitirme..
Her şeyin hakkınızda hayırlısı dilek ve dualarimla ...

Hayat ve olaylar karşısında müsbet tavır almanın şartı ;Bazen olup bitenlere akıl sır erdiremediğimiz zamanlar olaylar karşısında duygusallığa kapılmadan
akılcı ve imani yoldan ;en güzel şekilde Rabbim'in bir bildiği ,bir hikmetti mutlaka vardır!deyip Allah'a güvenip teslim olabilirseniz her zaman mutlu ve huzurlu olabilirsiniz.. selametle

Üst Alt