• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yıkılmış binalar görmek

• Konuyu başlatan emre35
  • Başlangıç tarihi
E

emre35

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm
Bundan yaklasık 4 - 5 sene önce bir rüya görmüştüm açıklamasını bulamadım. Rüyam şöyledir: Heryer yıkık yanıyor, binalar duvarlar arabalar v.s. sanki savaş olmuş heryer bombalanmış. Gökyüzü puslu dumanlı ve kırmızı. Ben yıkık bi duvarın arkasında oturmus olan bitene anlam vermeye calışıyorum. O sırada birini gördüm hani filimlerde Azrail (as)' i canlandırırlar ya aynı o şekilde biri dolaşıyor ağır ağır. Elinde irice bir bıçak vardı. Onu izledim çaktırmadan ve gördümki hayatta kalan can çekişen insanları elindeki bıçakla öldürüyor. Anladımki o Azrail(as) ve anladımki kıyamet kopmuş. Karşımda yıkık duvarlar var oaralarında ses geliyodu baktımki babam orda yürüyemiyor. Azrail(as) ona doğru ilerliyor. Yanına geliyo ve bıçaklamaya başlıyor babamı. Koşuyorum yanına tutuyorum Azrail(as)'in kolunu benden kolayca kurtuluyor çok güçlüydü. Bacağıma saplıyor bıçağı ve acı hissederek uyanıyorum.

Bugün gördüğüm rüya ise şöyle: Beyaz bir at üzerindeyim yarış yapıcaz arkadaşlarla. Yarışıyoruz benim at çok hızlı koşuyor. Etrafı net göremiyorum hızdan. Tam olarak yarışı kim kazandı hatırlamıyorum. Bu arada at benim olmuş. Attan iniyorum. Birde bakıyorumki taymış daha. Beyaz burnu küçük ve siyah geri kalan heryeri bembeyaz. Öpüyorum seviyorum oda beni seviyor. Elimde yılan gibi ölü bir hayvan var. Ya müren yada su yılanı. Onu istiyor tayım uzatıyorum alıyor ağzına ama cok seviniyor. Öylece ahırına gidiyor. bende evime giderken 2 köpek görüyorum biri süs köpeği tabir ettiğimiz cinsten bi köpek yanındada rotweiller cinsi yavru bi köpek. sevmek istiyorum elimi uzatıyorum havlıyor sevdirmiyor kendini. ilk korkuyorum sonra dedimki yavru bu daha ne kadar ısırabilir diyerek birdaha elimi uzatıyorum. azcık dokunuyorum kacıyor. Bende dönüp giderken bir kedi çıkıo siyah bir kedi. daha onceden husumetim varmıs kediyle. Paçalarıma saldırıyor ısırıyor benı bogazından tutuyorum sıkıyorum oldurcek gibi fırlatıp atıyorum. Yine saldırıyor ben yine boğazına yapişiyorum. Çene kemiklerinin kırıldığını farkediyorum ama kedi tırmalamaya calısıyor. Pesmi diyorum evet diyor bidaha yapma diyorum tamam diyor çek tırnaklarını diyorum cekiyor bende bırakıyorum kediyi yere. Sen daha bunu görmedin diyerekten suratıma atlamaya çalışıyor bende bu sefer kuyruğundan tutup misina sallar gibi sallayıp fırlatıyorum baya uzaga gidiyor ve bidaha çıkmıyor karşıma.

Biraz uzun oldu gibi ama cevaplarsanız çok sevinirim. hayırlı akşamlar. Allah' a emanet.

Üst Alt