• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşillikler içinde oturmak

kitapçı12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeşillik görmek, rüyada yeşillikler içinde oturmak tabiri.
Öncelikle hayırlı günler dilerim. Rüyamda yeşillikler içinde hoş bir yerdeydim, bir arkadaşım ile ağaçta oturuyordum :) ve birilerini bekliyorduk. Otobüs geldi içinden en yakın arkadaşım indi sonra onun arkasından ise bir erkek geldi yanıma, hafif kıvırcık saçları vardı ve gözlüklüydü. Biz çimenlerin üzerinde oturmaya başladık. Benim yüzüm ona dönüktü ancak onun benden haberi yok gibiydi. Böyle oturmaya devam ettik konuştuğumuz hiç sanmıyorum. Etrafımızda bir kaç insan daha vardı fakat ben onları seçemedim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada yeşillik görmek, rüyada yeşillikler içinde oturmak tabiri.
Öncelikle hayırlı günler dilerim. Rüyamda yeşillikler içinde hoş bir yerdeydim, bir arkadaşım ile ağaçta oturuyordum :) ve birilerini bekliyorduk. Otobüs geldi içinden en yakın arkadaşım indi sonra onun arkasından ise bir erkek geldi yanıma, hafif kıvırcık saçları vardı ve gözlüklüydü. Biz çimenlerin üzerinde oturmaya başladık. Benim yüzüm ona dönüktü ancak onun benden haberi yok gibiydi. Böyle oturmaya devam ettik konuştuğumuz hiç sanmıyorum. Etrafımızda bir kaç insan daha vardı fakat ben onları seçemedim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı, güzel bir rüyadır. Mutluluklara, müjdelere işarettir kardeşim..
Yeşillikte hayırdır ve mutlu bir hayata işarettir. Selametle..

Üst Alt