• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek

• Konuyu başlatan killertouch
  • Başlangıç tarihi
K

killertouch

Kayıtsız
Misafir
Cümleten selamlar.Dün gece istihareye yattıktan sonraki rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum.

Rüyamda yıllar önce taşındığım mahallemde geziyorum.Ağzımda siyah bir maske var.Tam bir sokaktan geçerken amcaoğullarım beni çağırıyor eski evlerine.Oraya gidiyorum 2 yeşil 3 mor muhabbet kuşu var.birden kıyafetlerimin altına giriyorlar ben de irkilerek kendimi yere atıyorum.Sonra kalkıp onları içimden çıkarmak istiyorum ancak kuşlar yok ortada.Daha sonra evden çıkıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum kardesim Hayirli ve Huzurlu,Mutlu hakikat dolu gunler dilerim efendim..
Hos geldiniz misafir kardesim..Lutfen nikkinizi degistirin cunku O Siz degilsiniz!SoftTouch..kardesim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır..
Ruyanizi yorumlamaya baslamadan once Elbise ne oldugunu bir bakalim isterseniz?

“Kadınlar sizin için birer elbise, siz de onlar için birer elbisesiniz.” Bakara -187.

Elbise, örtünme ve korunma aracıdır. Karı-koca arasındaki ilişki de tıpkı böyledir.
rüyada Ağız görmek : her isin baslangici ve anahtari, geçimin ana yolu, kuvvetinin kaynagi ile yorumlanir..
hepimiz insaniz sasar beseriz.. hata ve yanlislarimizi yalan ,dolan,baska bir kimlik ve maske ile ortmemeliyiz..
insan hatasinin farkina varip Rabbinin Rahman kapisina gidip pismanlik icinde tevbeye gelip ve ins. bir daha ayni olayi yapmiyacagina dair Allah cc. soz verelim..
bu zorlu isin icinden sadece gercekleri samimiyet ile soylerseniz hem dunyada hem ahirette hem de vicdanen kurtulabilirsiniz...
ve içten olan bir inkılap ve değişimle Allah'a dönelim ve tövbenin hayat verici suyuyla geçmiş günahlarımızı yıkayalım.
kendinizi yere Secdeye atin! inanin insan acizligine ve Rabbinin yardim ve inayettine muhtac oldugunu anladigi An da daha guclu bir sekilde kiyama kalkar...
agzinizdaki siyah maskeyi SIR i cekitin aradan sevdikleriniz ile Siz kendiniz olarak karsisina cikin.. O zaten sizi seviyor! maskeyi agzinizdan atin...
cunku gercek ve hakikatler eninde sonunda bir sekilde bir yolunu bulup ortaya ciktiginda..kaybedikleriniz kazandiklarinizdan cook olacaktir..
Her şeyin en güzelini Allahu Teâlâ bilir...Ona hamd eder, O’ndan yardım dileriZ..
Selamet ile Hayra kalin..

haticeee

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
yeşil muhabbet kuşu

Selamünaleyküm. Ben rüyamda evimize giren yeşil muhabbet kuşu gördüm, yakaladım yakalamaktada zorlanmadım ama çok huzursuzdu korkuyordu. Bende gagasından tuttum, sonra açtır diye düşündüm önce bardagın içinde su içmesini sağladım hem de ekmek ufağı attım artık kormuyordu sanki açtı, susuzdu ondan bagırıyormuş gibiydi...Hayır olur inşallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyalar iç dünyamızın uykudaki yansıması, metafizik bir olaydır.
İç dünyamızdan doğar, zaman ötesi nitelikleri ile birlikte bilinç altına yansıyarak şekiller, işaretler, semboller, olaylar, görüntüler veya ses olarak bize ulaşır.
Bu arada bilinç ve şuur altının şekilleri ve fotoğraflarına bürünür.
İnsanın beklenti, sevinç, üzüntü, endişe, korku, umut, özlem, anılar kısaca yaşamdaki tüm duygu ve düşüncelerinin uykuda beyin tarafından canlandırılması ;
olan bu olaylar belirli, kalıplaşmış görüntüler olarak ortaya çıkmaktadır..

Rüyaniz Hayr olsun..
rüyanızda yeşil muhabet kuşu;alacağınız güzel haberlere,talip, nasip ve kismetlere Huzura..delalettir..Allahu Alem...
karşıniza İçinizde sakladığın bir şeyi ,bilgi,duygu gibi çıkartmaniza yardimci olacak insan , bilgi,rehber olarak da yorumlanabilir...

"Bende gagasından tuttum "
çevrenizdeki insanların konuşmalarına gerekli değeri vermediğinizi, onları dikkatle dinlemediğinizi ifade eder.
ayrica gereksiz konuşmalar yaptığınızı işaret edebilir.

insanlari Bilginiz ile susturmak yerine onlari dinleyin...
Hayatta sürekli öğrenebileceğiniz yeni bir şeyler vardır, önemli olan kimden, neyden ne öğreneceğinizi bilmek, hazmetmektir.

Hayırli geceler...

elif-

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler,
Otobüste seyehat ediyorum. Fakat nereye gittiğimi bilmiyorum. Bir çift yeşil muhabbet kuşu görüyorum. Sevmek ve muhabbet etmek için yanlarına gidiyorum. Bir tanesi, ben kafese yaklaşınca parmaklıklara tırmanıp bana doğru yaklaşıyor. Kuşun ayağına takılmış beyaz bir ip, onun hareket etmesini engelliyor. Boynuna dolanıyor boğulup ölecek diye endişe duyup kafesten kuşu çıkartıyorum. Otobüstekilerden, ben kuşu tutarken ayağındaki ipi çözmelerini rica ediyorum, kimse oralı olmuyor. Tam çaresizlik hissederken, gerçek hayatta tanıdığım bir beyefendi kuşa yardım etmek için arkamda bekliyor. Ben kuşu tutarken o da kuşun ayağındaki ipi çözerek benim sevinmeme, kuşun ise rahatlamasına yardımcı oluyor.
Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,elif-Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek;
alacağınız güzel haberlere,talip, nasip ve kismetlere Huzura..delalettir..Allahu Alem...

Rüyada hayvanlar, görülen hayvanın, büyüklüğüne, cinsine, fiziki ve duygusal özelliklerine bağlı olarak, sizinde fiziki durumunuzu,
duygularınızı ve içinde bulunduğunuz durumu temsil eder..
Bu günlerde kendinizi kafesde gibi çok çaresiz hissetiğinize alamettir..

Rüyada yeşil muhabbet kuşunu kurtarmak ;
kurtardığınız o hayvanın karakteristik ve duygusal özelliklerine -sizin-de sahip olduğunuzu gösterir.
Bu rüya aynı zamanda kişinin zor yaşam şartları altında yorgun ve bitkin düştüğünü veya kişinin bazı işleri başarmak için kendisinin yeteri kadar kabiliyeti olmadığıni bir kurtarici beklediğinizi ve Cenab i Hak (C.C.) Sizi de kederden kurtararak ferahlik ve sevinç ihsan edeceğine yorumlanir..

Allah katında hiçbir iyilik zayi olmaz kaybolmaz!!yeterki Niyetimiz güzel ve niyettimizde samimi olalim..selametle..

Üst Alt