• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeni ev görmek

gülirana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,
Allah rızası için böyle bir yardımda bulunduğunuz için Allah sizden razı olsun.
Oturduğum binada komşularla aram açıldı,evim güzel ama biraz küçük geldiği için zaten başka bir ev istiyordum,şimdi daha ciddi düşünüyorum.Aklımda bir ev var,büyük,ihtiyaçlarımıza uygun.
Bu gece yatmadan 7 Ayetel Kürsi okudum, "şu evi almak istiyorum ve komşularn özür dilemesini istiyorum, Allahım, meleklerin yüzü suyu hürmetine bu dileklerimle ilgili rüyamda işaret gönder" diye dua ettim.
Gece üç gibi bir rüya gördüm(hayır olsun).
Annemin eski komşusu bahçeli evi müteahhide vermiş,yeni ev olmuş ama yine bahçeli,annemle o komşu girişteki odada sohbet ediyordu.Ben evi gezdim, girişteki odadan başka dört odası daha var(toplam beş oda;benim istediğim evin de beş odası var).Odalar çok geniş,yeni, tertemiz,aydınlık,ışıklı,birkaç tv çalışıyor,evi beğendim.
Bu sırada ablamın kaybolduğunu öğreniyorum,15yıl önce ablam beyin urundan ölmüştü.Annemin başka bir komşusuna tel. ediyorum, ablam seni ararsa bana haber ver diyorum,tamam diyor.Anneme anlatıyorum;"Herhalde hastalığı kötüleşti, hastaneye gitti,ben acilleri ararım"diyorum,ikimiz de tedirdin oluyoruz.
1saat kadar sonra büyük kızım(6ve1yaşında iki kızım var) ağlayarak uyandı.Kavga ettiğimiz komşunun kapıya gelerek bana zarar verdiğini(kapıda bir kova olduğunu)ve benim elimin morardığını görmüş rüyasında.
Allah rızası için yorumda bulunur musunuz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık (a.s): Ev görmenin sekiz tabiri vardır:

1-Evlilik
2-Zenginlik
3-Güvenlik
4-Genişlik
5-Mal
6-ahiret
7-İzzet
8-Emanet.

Sana” yürümek düşer…
Çünkü; yol olur yeryüzü yürümeyi bilene…
Yeter ki; vakar olsun duruşun özlemli olsun yürüyüşün!
Yürümek” kavlin olsun ahdin olsun vefan olsun…
Vur kendini yollara..
İmdada sesin olsun dara uzansın ellerin zora dayansın bileğin..
Olur da sürçerse ayağın; dayandığın güvendiğin her daim Rabbin olsun!

gülirana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm,
Rüyamı okuyup zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Benim durumuma göre, (almak istediğim evi düşünüp dua ettim ve uyudum, sonrasında bu rüyayı gördüm) benim özelliklerime göre sizce bu dileğimde muvaffak olabilecek miyim?
Teşekkürlr...

zeynep seda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeni ev

Selamünaleyküm..
Rüyamda yeni bir evde kalıyormuşum o evin eski oturanları yeni evden çıkmışlar bekar evi gibi bir şeymiş. Çocuklardan bir tanesi beni görüyor arabasını benim odama çekiyor geçici süreliğine. bende uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum, içimden arabaya bakmak geliyor başımı kaldırıp baktığımda çocuğun orada saklandığını görüyorum. Ben uyuyunca bana kötü şeyler yapacakmış. "Anne baba" diye bağırıyorum duymuyorlar, polisi aramaya çalışıyorum arayamıyorum. "bekle bir dakika telefonum bozuk arayamıyorum" diyorum o da bekliyor biraz sonra üstüme üstüme geliyor. koşup babamın yanına gidiyorum. Uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor.Annemin yanına gidiyorum başka odalarda yatıyorlarmış babamla, annem uyanıyor. Karakola götürüyoruz. Orada eski sevgilimi ve onun kardeşini görüyorum. kardeşiyle sevgili oluyorum. Sonra kendime geliyorum ne yapıyorum ben böyle diyorum ayrılıyorum sasi.... Karışık bir rüya yorumlarsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada yeni bir ev görmek Bu yeni bir başlangıç ya da yeni bir başlangıç yapmakta zorlandiginiza..ve bu karari kendi basiniza vermek zorunda oldugunuza yorumlanir..
"Anne baba" diye bağırıyorum duymuyorlar,"
kardesim anne ile babaniza karsi samimi durust olun ve onlardan her seyi Saklamayin yoksa Size ,hic bir konuda yardimci olamazlar..

Rüyada polis görmek Aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna ,saygi,hurmet gordugunuze işaret olup, güçlü olmak, rakiplerinizi yenmek olarak yorumlanır.
ayrica rüyada polis görmek siddet ve gama etrafinizdaki dost ve dusmanlari belirlemenize isarettir..
eski Sevdiginiz ile veya onun yuzunden bugunlerde yasayacaginiz bazi SIKINTILARA isarettir..
Allahu Alem..
ayrica icinde bulundugunuz stressli, kararsiz ve celiskili ruh halinizi de belirtmekte..

insan bildigi kadar Adil bilmedigi kadar da zulm eder...
bizi kıranları ne kadar tanıyoruz? Kırıldığımız insanların yaşadıklarının ne kadarını biliyoruz?
Yeri geldiğinde yaşadıklarımız yüzünden kırmış olduklarımızın bizi anlamasını bekliyoruz da; neden bizi kıranların
niye böyle yaptığını düşünmeye çalışmıyoruz
Kardesim Zaman en iyi hakim hüküm ve Hekim dir..
Hayirli gunler..

Üst Alt