• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Yeni bir eve taşınmayı istemek

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar ben aslında birkaç tane rüya gördüm ve bu baya uzun olabilir BİRBİRLERİYLE BAĞLANTILI ÇÜNKÜ. sizi yoracağım için şimdiden özür diliyorum fakat hayatımda bazı beklentilerim var ve belki bunlarla ilgili bir ip ucu olabilir.

birinden başlayayım bari. =)

Rüyamda İzmit'teki bahçeli yemyeşil olan evimizdeydik. Babam bahçede oturuyordu. Yanında da arkadaşları annem falan.. Daha sonra benim bir arkadaşım geldi(kız) fakat onu gerçek hayatta tanımıyorum öyle biri yok yani. Onu bahçeye aldım ve ben kapının önünde bekledim. kapı ile bahçenin başı arasında ciddi bir mesafe olduğu için olanı biteni duymuyordum. sonra bir baktım ki kız sinirle çıktı sonra bana babamın onu çok kızdırdığını dalga geçtiğini falan söyledi babam şakacıdır ama kimseyi kırmaz dedim bende ona. sonra gel içeri girelim özür diler senden dedim önce kabul etmedi fakat sonra içeri sokabildim. babam gülüyordu ve dedi ki bak kollarımı ne hale getirdi tırmaladı hep dedi sonra kız oh canıma değsin diye devam etti babama vurmaya kollarına. bende o sinirle kızı saçından tutup dışarı çıkardım ve onu yere yatırıp kafasını eğip saçlarını kestim saçları da kahve rengi yada siyah arası bişeydi. o sinirle saçlarını kesip onu biraz dövdüm ve daha sonra onunla barıştığımızı gördüm ona şaka olarak diyodum ki bak saçlarını güzel kesmişim o da neresi güzel yaa diyip güldü.

Ondan sonra gördüğüm diğer rüyam

Yine aynı bahçede otururken taze fasulye yediğimizi gördüm. ben normalde peks evmem ama rüyamda deli gibi yiyordum. arasında da domatesler vardı yemeğin ve yemyeşildi fasulyeler patates gibi kesilmişti ve pişmiş olmasına rağmen kıtır kıtırdı ve biz bayıldık yemekten çok güzeldi.
geri kalanını ne zaman yazabilirim acaba daha yormiyim sizi..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayırdır inşallah!
Rüyada Yeni bir eve taşınmayı istemek ben bu kismi görmedim ..ama burada yazdiklarina yorum yapmaya calisacagim..

Bazen her şey göründüğü gibi değildir..bazen görünen köylerin yollarinda kavşaklar ve kavramlar vardir sapilmasi ve geçilmesi gerekli imtihanlar vardir...
bazen noktalar yetmez... bazen virgül sandiklarin bir bakmişsin nokta olmus, gitmis.. bazen de virgül kadar gereksizleşir bazi beklentiler....
ve unutma her sey göründügü gibi degildir...ve görünenler herşey degildir...

"bende o sinirle "
kendiniz ile henüz çözülmemiş bazı sorunlar olduğunu ve can sıkıcı bir durum ile karşılaşabileceğinize delalet eder.
sinirlerinize hakim olabilirseniz,uzun dönemde maddi, manevi,ruhsal sağlık sorunu yaşamaz!!giriştiğiniz işde başarı sağlayabilirsiniz..insallahuRahman...
öfke eken zarar biçer...

Rüyada taze Fasulye yediğini görmek;hayırlı bir şekilde yorumlanır. Bu durumda kişinin işlerinin yolunda gideceği ve çok yakın bir zamanda olumlu bir gelişme yaşanacağına delalettir..

geri kalanini istediginiz zaman HAZIR oldugunuzda yazabilirsiniz
...

SİMA

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Geri kalanı başlıkla daha çok ilgili aslında bu yanlış oldu =) çok güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ediyorum.

Üst Alt