• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yengeç ısırması görmek

Sinan07

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle Selamun Aleyküm ve ALLAH yardımcınız olsun. Şimdi ben dün gece rüyamda nerde bilmiyorum ama böyle bi göl yada deniz gibi bir yer var benim kuzenim denizin içinde ve bende denize olta atıyorum. Neyse ben bu oltayı çekiyorum oltaya yengeç takılmış çok büyük değil ama çok küçük de değil kancaları büyük normal boyutta bir yengeç.Onu elimi kapamayacak şekilde tutuyorum ve sonra kendimi bizim evin yakınlarında bir yolda buluyorum ama yengeç hala elimde ve benim parmağımı kapmaya çalışıyor. Ben kapmaması için dikkat ediyim derken parmağımı kapıyor ve ben acıyla bağırıyorum ama çığlık şeklinde değil normal bir bağırma.Sonra parmağımı kurtarıyorum tekrar tutmaya çalışayım derken bir daha aynı parmağımı kapıyor.Sonra yine parmağımı kurtarıp yengeci yolun ortasında bırakıyorum. Gerisini hatırlamıyorum. Bu mesajımı okuyupta cevap verenden zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. ALLAH yardımcısı olsun. İyi günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam ALLAH cümlemizin Yar ve yardımcısı olsun..
Hayirdir insallah..
denizde olta atmak kara da volta atmak ;ikiside aslinda stres atmak ve kafayı toplamak için yapılan bir eylemdir.
Olta atmak;nasip, kismet ..volta atmak;İnsan kendini yapmacık değil olduğu gibi çevresine göstermeli.
bir gun Sizi oldugunuz gibi Seven Sadik bir Yar ile ins. karsilasirsiniz..

ama Dikkat edin;Ava Giden Avlanabilir..
Rüyada balık tutmak, bu rüya kişiliğinizin tam anlamıyla geliştiğini, kendinizi tanıdığınızı, hayatta ne istediğinden emin olduğunuzu sandiginiza isarettir...
Deniz kenarı önünüzdeki zaman diliminde Stresinizin azalacağını, sakin ve huzurlu günleri işaret ederken..

"derken parmağımı kapıyor ve ben acıyla bağırıyorum "
Rüyada yengeç görmek, sert tutumlu, geçimi zor birine yorumlanır. ayrica hayatınızda birtakım karışıklıkların olacağına işarettir.
Sevdiginiz insanlar ile sorunlar da yaşayabilirsiniz.
Rüyada ısırıldığını görmek, bir düşmanla karşı karşıya kalacağınız ve zararlı çıkacağınız anlamına gelir
Elini verirsen kolunu kaptırırsın. sembolu insanlari gec olmadan yolun ortasında bırakmaniz Sizin icin daha HAYIRLIDIR..
iyi gunler..

Üst Alt