• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yemek masası görmek

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm gönül sızım nasılsın can ablam. ben iyiyim sükür Alllaha. Ben dün gece bir rüya gördüm kocaman bir masa, masada pirinç pilavı nohut yemeyi ve sütlaç vardı kalabalık masaydı yiyen kalkıyordu. bende hepsinden yedim en çok sütlaç tadı kaldı damağımda o kadar yemişim ki. Kalabalık bir masa uzun bi masaydı sanki bir iş yeri gibi biyerdi servisi ben yapıyordum bu kadarı aklımda Allah razı olsun sizden.acilangul1acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Allah RAZI olsun bahar geldi ya ruhum canlandi sanki..Huzurluyum.

Hayirdir insallah..
rüyada Masa görmek
Örtüsüz ve üzeri boş olan Masa geçim sıkıntısına, Üzerinde bir şeyler bulunan ve yemek yenen masa nimet ve bolluğa delalet eder.
Rüyada pirinç gören kişi zengin olur demektir. Başarının ve güzel arkadaşlıkların haberidir.
Pilav ve sütlaç yediğinizi gördüyseniz, bu zenginliğin ve mutluluğun işaretidir...
yeterki Sabir ve Adaletten ayrilmayin.. her seyin bir zamani ve vakti vardir...

ayrica Sizin halen bazi konularda gelismekte ve olgunlasmakta oldugunuza..ve arada bir zaman zaman nohut gibi şiştiginize isarettir..
kendine güvenmeyi cesareti sevmeyi cömertliği gibi güzel huyları ogrenmeye basladiginiza delalettir..

Rüyada nohut görmek bugünlerde iyi bir iş haberi alacağınıza, bazi SIKINTILAR zorluklardan gecip sonra feraha ereceginize isarettir..
rüyada Nohut görmek Güçlükle elde edilen mala zorluk ve çetinliğe de delalet eder
Rüyada nohut görmek yakınlarda güzel bir haber alacağınıza yorumlanır.

rahmetli annem Kızdığım anlarım da dilinin altina nohut koy derdi yumsayana kadar biraz bekle, sakinles dusun, tasin bu sozlerin ile neler
kaybedeceginin muhasebesini yap ve nohut yumsayinca anca o zaman tartismaya basla derdi..
KISSA dan dan Hisse..
Hayirli gunler...

Üst Alt