• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yemek daveti görmek

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada davet verilmesi Rüyada yemek daveti görmek vermek rüyada yemekli davete katılmak rüyada yemek davetine gitmek rüya tabirleri yemek daveti
Selamün Aleyküm, sabah namazına uyanmadan önce bir rüya gördüm hayırdır inşallah;

Rüyamda köşk gibi çok büyük bir evdeyim özel bir davet veriyor ev sahipleri bende elimde bir tepsi yiyecek ikramında bulunuyorum. Evin hanımı ve kızı çok kibirli kendilerini kaf dağında gören insanlar mümkün olduğunca onlara gözükmemeye çalışıyorum. Ve bu yerde bir oda var o odanın kapısının önüne geldiğim zaman hızla uzaklaşıyorum ruh hastası mı var yada işkence odası gibi tuhaf bişey hatırlayamıyorum ama o odadan uzak durmaya çalışıyorum. Sonra evin kızı ile sohbet etme imkanımız oluyor o kibirli ukala kız sanki melek gibi ve sohbetimizden sonra kibirden eser kalmıyor dünya iyisi bir insan oluyor, o sürekli uzak durduğum odadan bir çığlık sesi geliyor ve orda 1-2 erkek öldürülmüş, herkes tedirgin evin kızıda bakmak istiyor, uzaklaştırıyorum. Biraz daha sohbet ediyoruz diğer ikramda bulunan insanlardan hiç bir şey almazken bende alıyor arkadaş haline geliyor ve bana kapanmak istediğini söylüyor, bende tamam diyorum gereklerini anlatıyorum. Derken çay servisi başlıyor benim elimdeki tepside çaylar hep bardaktan dışarı taşıp şekerleri eritmiş buna rağmen evin babası ve oğlu hiç sorun etmeden çayı alıp içiyorlar. Evin hanımına gittiğim zaman tersleyip çayı almıyor evin kızı çıkıyor karşıma ona çay ikram etmeye kalkıyorum; çay bardaktan taşmış şekerler erimiş ve eriyen şekelerin üzerinde 1-2 damla kadar süt var ıyy miğdem bulandı diyor bende bozuluyorum ve tam bardaktaki çayı fırlatırken ver içeyim diyor, bende bardaktaki çayı atmış bulunuyorum. Babası erkek kardeşi şaşırıyor çünkü kesinlikle çok kibirli güzel ama ukala bir kız ve normal şartlarda almayacağı çayı almak istiyor. Benimle sohbetinden sonra kibrinden eser kalmamış, dünya iyisi cana yakın bir insan haline gelmiş. Derken başka bir yere gidiyoruz. Babam var 2 dayım var ve annemin 2 teyzeoğulları var bir çetinevir gibi sanki bayan yok, ortaya bir sofra kurulmuş 5-6 şişe şarap alınmış sofranın başında babam annemin 2 teyzeoğlu ve yabancı bir kaç kişi daha var şarap var bana sende iç diyorlar hayır ben içmem diyorum, kendi kendimede tövbe ettim ben bana neden söylüyorlar diyorum. Şarap içmeyenlerde kola içiyor, büyük dayım yanımda onun küçüğüde onun yanında oturuyor ben ve büyük dayım kola şişelerini tokuşturuyorken benim elimde koladan diğer dayımın şakağına sıçradı ve uyandım. Tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırdır inşallah
Rüyada insanları yemeğe davet ettiğini veya edildiğini ,davet görmek;
hayır için toplanmaya birlik ve beraberliğe ülfet ve muhabbete işaret eder.
canlıların yaşamını sürdürmesi için gerekli olmazsa olmaz bir eylemdir ve yaşamın her anında vardır. .
gerçek yaşamınızdaki değişim ihtiyacınızı bazı şeyleri geride bırakmak arınmak üzerinizdeki ağırlığı atmak hafiflemek ihtiyacınız olduguna delalettir..

iyiliği de kötülüğü de hayrı da şerri de biz kendimiz davet ederiz..
her şeyde ölçü ,denge ve düzen bulabilirseniz ancak!Refah'a çıkabilirsiniz..kıssadan,Rüya dan hisse
selametle..

Üst Alt