• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yavru kuş görmek

anneyiz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAM rüyamda ALLAH hayra çıkarsın diyerek başlıyayım rüyamda sarı bir kuşum var yanına mavi erkek birkuş geldiğini gördüm ve yemliğinde 10 a yakın minik sarı civcive benzeyen kuş yavrusu gördüm kuşuma onları ağzıyla besmelesini söylüyordum ve ölmelerinden korkuyordum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler KardesimHosgeldiniz..
Hayirdir insallah...
annemiz evet ANNE yiz!! o yuzden hep hüzünlü ve Cocuklarimiz icin endişeliyiz...
Çok stresli bir hayatın içindeyiz, zamanımız hep kısıtlı ve sevdiklerimizle ,cocuklarimiz ile az zaman geçirdigimiz icin zaman zaman vicdan azabi duymaktayiz..
Rüyada kuş görmek genel olarak, zihinsel fonsiyonları, hayattaki kısıtlamaları, gizli düşünce veya gizli isteklerinizi, umut ya da özlemlerinizin kısıtlanmasını,
sınırlar ötesine taşımak istediğiniz hayal gücünüzü temsil eder...
sarı bir kuş;gecici Gam ve Kederdir..
Rüyada mavi kuş görmek Özellikle kişilik ya da ruh sorunlarını temsil eder. Ama aynı zamanda yeni ya da daha geniş bir deneyimi yaşama bilincinizi ifade eder..
ayrica murad ve mutluluk habercisi seklinde de yorumlanir..

ins. SABIR,Dua, emek, gayret ,Sevgi ile icinizdeki korkulari yenip mutluluga erebilirsiniz seklinde de yorumlanir..
Hayirli Gunler Kardesim..

Beni

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada yavru murat kusu kurtarmak

Selam ruyamda firtinadan dolayi yere dusen yavru murat kuslarina yardim etigimi gordum. Bu ruyanin anlami ne ? hhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırlı Ramazanlar!!! Rüyaniz Hayr olsun..
Rüya da Murat yavru kuşu kurtarmak;
yardımsever ve iyiliksever bir kimseye olmaniza işaret edebilir sıkıntıya girip sonrasında tekrardan kurtuluşa ereceğine ve murada yorulur..

Niye şükür ,merhamet yoktur kardeşler bizde Müslümanız kimimiz sade dilde
Hakikati yaşamak yok mu özde bir Karıncanın bile hesabı vardır o büyük günde!!!

Kanuni Sultan Süleyman, Topkapı Sarayının bahçesindeki meyve ağaçlarına zarar veren karıncaların itlaf edilmesinin dinen caiz olup olmadığını Şeyhülislâm Ebussuud Efendi’ye sorar. Hem de ne soruş, tam anlamıyla şâhâne bir beyit:
Dırahta ger ziyan etse karınca
Günâhı var mıdır ânı kırınca?

(Eğer karınca ağaca zarar veriyor, onu kurutuyorsa, karıncayı yok etmenin bir günahı var mıdır?)

Ebussuud Efendi, zamanın şeyhülislâmıdır. Kanuni’ye hoş görünmek için, karıncanın ölmesinden ne olur padişahım, diyebilirdi, fakat o, ince bir nükteyle bakın ne diyor,
bu da sanatkâr bir padişaha sıradan bir cevap değildir:

Yarın Hakk’ın dîvânına varınca Süleyman’dan hakkın alır karınca.diye cevabini veririr..Kıssadan Hisse.

aşırı meraklı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuş yavrusu görmek, rüyada yavru kuş görmek tabiri.
Selamün Aleyküm, dün gece sabaha karşı rüya gördüm. Rüyamda küçük beyaz yavru bir kuşu elimde tutuyordum. Daha sonra elimin ıslandığını hissettim. Yavru kuş terledi diye düşündüm ama baktığımda cansızdı. Birden yavru kuş uçtu ama giderek küçülerek, sanki kelebek gibi birşey oldu. O sırada büyük bir evdeyim, aşağıya indim. İnerken pencere camlarından içeride bir mahkeme kurulduğunu gördüm. Babam kapıdaydı ve merak ediyordu içeride olanları. Bende içeri girmemesini ve içeride mahkeme kurulduğunu ve gelen seslerin de nedeninin içeride birinin fenalaştığı için olduğunu söyledim. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kuş görmek;
genel olarak,Haber, zihinsel fonksiyonları, hayattaki kısıtlamaları, gizli düşünce veya gizli isteklerinizi, umut ya da özlemlerin kısıtlanmasını, sınırlar ötesine taşımak istediğiniz hayal gücünüzü temsil eder.
Rüyadaki yavru kuş görmek;
ise günlük yaşamınızda sıkıldığınızı, aynı bebekliğinizdeki gibi sınırsız özgürlük, annenin tam koruması özlemlerinizi ifade etmektedir...
rüyalar bazen uyarıcı nitelik taşır. Eksik bir şeyleri haber verebilir...sevgiye veya ilgiye, bir bebeğe ihtiyacınız olduğuna yorumlanır.

Kelebek olmak istemiyorum..
çünkü hiçbir kozaya sığacağımı sanmıyorum.Ki insan olarak bile ömrürüm hiç bir şeye yetişmeyeceği fikri beni düşündürürken kelebek ömrü hiç yetmez bana..
Kelebeklerin ömrü sadece 24 saattir..aslinda Bu yaşam süresinden ne anladığımıza bağlıdır...
Aslında onun için süre önemli değildir. Ömrünün bu en güzel aşamasında yaşamasidir..
Bazen Bir Kelebeğin Ömrü Kadardır Hayat...Ne Kırmaya Gelir Ne De Kırılmaya. değmez ....

Selamete varamayabilir her sabır…bazı davaların hesabı mahşere kalır… Cumanız mübarek olsun..

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/36072-kelebek-gibi-olmak.html

Fatmagul2018

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yavru kuş

Selamın aleykum, sorumu cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Rüyamda ikidir yavru kuş görüyorum.
Ilkinde evde yavru kuş görüyorum yaklaşıyorum kocaman sarı gagali beyaz bir kuş olup beni gagalamaya çalışıyor korkup kaçıyorum.
Bugün de 2 tane kafes gördüm biri mavi. Içinde tekrardan sarı gagali beyaz bir kuş gördüm yine korkuyorum biraz. Kuş kaçmaya çalışıyor ama diğer kafesi yaklastiriyorum ona girsin diye.
Yorumlayabilirseniz çok sevinirim

Üst Alt