• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yardım istemek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler kardeşim nasılsınız ? inşallah iyisinizdir. Yine sizinle bir rüyamı paylaşmak istiyorum .

İki gün önce rüyamda amcamın sürdüğü arabadayım ve beni denize bırakıyorlar, denizde yüzmeye gidiyorum. Fakat yanıma ne çanta almışım ne de para iner inmez aklıma geliyor ve ben denize dizime kadar gelen yerinden yürüyerek farklı bir eve giriyorum. Fakat deniz inanılmaz berrak ve masmavi ve açık mavi sanki denizin altında kum değil de beyaz kum varmış gibi tertemiz. Denizin içinden geçerek tanımadığım eve giriyorum yabancı insanları görüyorum ve bir tane genç bir adama derdimi anlatıyorum. Diyorum ki yanıma para almayı unutmuşum, amcamlar da beni bıraktılar ben dönemem diyorum. Bana para mı istiyorsun diye soruyor fakat vermiyor ve beni bakkalın yanına götürüyor. Bakkala anlatıyor beni, bakkal hiç düşünmeden para veriyor ve poşetin içine de meyve suyu koymuş yolda belki içerim diye ben öyle eve dönüyorum. Eve geliyorum kardeşime diyorum ki bakkal bana yardım etti yarın gidelim de parasını verelim, üstümüzde hakkı kalmasın diyorum. Verip vermediğimi göremeden uyanıyorum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler kardeşim Hamd olsun iyiyim ya Siz nasılsınız ? Rüyanız Hayrolsun
Rüyada deniz görmek genellikle iyiye yorumlanır. Arzu ve isteklerinin yerine gelmesine, gönül safasına işaret eder.
Rüyada deniz gören muradına erer, sıkıntısı, üzüntüsü gider, malı çoğalır, rızkı genişler.

Rüyada denize girmek;Denizin içinde olmakla denizin dışında onu seyrediyor olmak birbirinden oldukça farklı anlamlar taşır.
Deniz ve su ile ilgili rüyalar bilinçle bilinçaltındaki geçişi ifade eder.Bu tip rüyalar, aynı zamanda bir durumun sizin anlayış ve algı,duygusal hayatı ya da duygularla ilgili durumu simgeler.
Deniz varsa bilin ki umutta vardır.
Denizin içindesiniz ve gittiğiniz yönü biliyorsanız, korkmayın sadece kiminle yüzdüğünüze ya da yüzmedeki hedefinize dikkat edin.
Sorgulayın. Ama eğer yolunuzu, yönünüzü bilmiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmiyor, çabalasanız da bir yere gidemiyorsanız, Duygusal olarak tıkandığınızı,
tanımadığım eve girmek;Rüyada bilmediğin, tanımadığın veya daha önce görmediğin bir yer, içindeki çelişkileri, kararsızlıkları ve korkuları işaret eder.
içinizdeki sıkıntının sebebini bulmanız konusunda sizi uyarır. Bu yakın dönemde yönetemeyeceğiniz bir sıkıntılıyla karşılaşacağınız anlamina da gelir.

Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur.

Rüyada yardım istemek ;Bu rüya bir kişiden yardım isteyerek düşlediği güce, zorlukla ulaştığı başarıya, sıkıntılara göğüs gererek kavuştuğu mutluluğa,
çektiği zorlukların meyvesini alarak hasret duyduğu mutluluğa işarettir.

""Hakk' ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
ŞEMS-İ TEBRİZİ –
Selamet ile Hayra kalin..

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim kardeşim Hamdolsun ben de iyiyim. Çok teşekkür ederim rüya yorumunuz için :)

Üst Alt