Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rüyada amcamın evindeydim, önumde iri yapraklar koyu güzel renkteler. bir tanesi de normal acık yeşildi onu büyük koyu renkteki yaprağın üzerine koyuyorum, görünüşünü seviyorum içten içe. o ara oturduğum yerde bi çok sebze var kendi kendime diyorum bunlar hepsi heba olmasın turşu yapayım. hepsini normal bi şişeye dolduruyorum, o ara mutfaktan ne getireceksem dolapta beyaz lahanadan bir parça buluyorum onu alıp turşuya koymak için goturuyorum, bu kadardı şimdiden teşekkürler saygılar.
Yönetim/Edit; https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html
Rüyada yaprak görmek, rüyada yeşil yaprak görmek tabiri.
Selamün aleyküm hayırlı cumalar. Allah yolunda doğru adımlarla ilerliyebilmek için istihare rüyasına yattım. ilk geçen perşembe yattığımda sadece yemyeşil bir ağaç gördüm. dün akşam tekrar yattıgımda ise elimde yeşil yaş yapraklar vardı. Rüyamı yorumlarmısınız, şimdiden ağzınıza sağlık.