• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Yanıp köz olmak.

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm.

Aslında başlığa ne koyayım bilemedim.Ben bu rüyayı bir kaç ay öncesinde gördüm,ama halen etkisinden çıkamadım.Size bir sormak istedim.

Hafif yokuşlu bir sokağın iki yanında da binalar var.Bende o binaların birinde sokağa bakan kısmındaki demirlerle kapalı balkonda sokakdan geçen insanlara bakıyorum.Sonra sokağım başından cinseyetini bilmediğim fakat insan olduğundan emin olduğum biri sokağın aşağısına doğru ilerliyor.Yüzünü tam görmüyorum.Gözüm sadece ayaklarında.Belli bir müddet yaklaştıktan sonra ayaklarından yanmaya başlıyor.Ben tam yardım edicekken birden aniden gökyüzüne yükselip vücudu 1 saniyede çok şiddetli şekilde alev alıyor ve yere sert bir şekilde boynu kırılarak köz olmuş halde düşüyor.Ben ise o düşdüğü anda boynunun kırılma sesine uyanıyorum.

Ben bu rüyamın ne anlamlara gelebileceğini gerçekten merak ediyorum.Çünkü bu rüyanın etkisinden bir türlü çıkamıyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin..
Rüyada balkon görmek:
Hayattaki olaylara daha geniş ve daha yüksekten bakılması geregini gösterir...
Kendini yargılamak, başkalarını yargılamaktan daha zordur.
İnsan dış görünüşüne göre karşılanır, fikirlerine ,inancina göre uğurlanır.
Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır... Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul... MEVLANA
demirlerle kapalı balkonda sokakdan geçen insanlara sadece bakarak O kisi,veya kisiler hakkinda tam hukum veremezsiniz seklinde de yorumlanir..

Bana: "Sen şuna buna niçin sataştın?" diyorlar. Farkında değilim; karşımda müdhiş bir yangın var.. alevleri göklere yükseliyor, içinde evlâdım yanıyor,
imanım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeye, imanımı kurtarmaya koşuyorum.
Yolda birisi beni kösteklemek istemiş de, ayağım ona çarpmış; ne ehemmiyeti var?
O müdhiş yangın karşısında bu küçük hâdise, bir kıymet ifade eder mi? Dar düşünceler, dar görüşler..."

Ateş seni çağırıyor!" O ateş gençleri her dönem çağırıyor. Gençliği ateşe değil, iyiye çağırmalı. Böylece tüm insanlığı iyiye çağırmış olursunuz.
O zaman o ateş soğuk ve esenlik olacak, Hz. İbrahim(as)'ı nasıl yakamadı ise iyiliğe yönelen gençleri de yakamayacaktır.

Gençliğin rûhunu, işlemeyen bir tarla gibi kendi hâline bırakırsanız, orada ısırganlar, dikenler yetişir biter...
hayirli geceler..

Üst Alt