• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yabancı görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeni biri ile tanışmak, yeni bir iş olanağı yakalamak olarak yorumlanır.

Rüyada bir yabancı görmek, çok yakında sevdiği biriyle karşılaşır demektir.

Yabancıdan bir şey aldığını görmek iyiye yorulur.

Yabancıya bir şey verdiğini görmek kötüye yorulur, zarar edeceğinize yorumlanır.

maaden

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yabancı birini kardeş olarak görmek

Selamünaleyküm, rüyamda varlıklı bir şekilde gördüm kendimi ve araba ile bir tamirane gibi bir yere gittim. Orada çalışan küçük yaslarda biri vardı, onun benim erkek kardeşim oldugunu biliyordum ama o benim onun abisi oldugumu bilmiyordu. Biraz sohbet ettik, konustuk ve bir kaç iyilik yapmak istedim. O da beni reddetti. Bu çok hosuma gitti. Masada oturmustuk ve ben sigara içiyordum. O da sigara istedi, verdim. Bir kaç kişi daha vardı yanımızda ama onun tanıdıklarıydı. Ben ona abisi oldugumu söyledim ve ağladım. Rüyamı tam olarak hatırlamıyorum ama özet olarak bu şekildeydi. Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam maaden kardesim..
Rüyanı Rabbim hayıra çıkarsın.
"rüyamda varlıklı bir şekilde gördüm kendimi "
Bu rüyanin gerceklesmesi icin ilk once uyanmaniz gerekli...
Yaşamda her zaman karşımıza çıkan bir sözdür.
“Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz”
Gerçekten azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz mı sizce?
Cevabınız nedir bilemiyorum ama, azimli olmanın başarı için gerekli olduğunu biliyorum.

Önemli olan azimli olmanın yanında nelerin olması gerektiğini bilmektir. Onlar olmazsa azimli olmak tek başına hiçbir şeydir.
İşte azimli olmanın yanında olması gereken birinci özellik;
Sabırlı olmak.
Bir çok insan kişilik özelliği olarak tez canlı olduğunu söyler. Onlar için zaman çok kısadır . Ve sonucun hemen alınması gereklidir.
Ama bu durum mevcut ortam ve şartlara göre büyük değişiklik gösterebilir.

Sorunlarla mücadele edebilmek, onların üstesinden gelebilmek ve hedefinize ulaşabilmek. Hepsi iğne oyası gibi titiz bir çalışmayı gerektirebilir.
Sabır azminizi destekleyecek önemli etkenlerden bir tanesidir.

Hani büyüklerin bir nasihati vardır. “Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Sabretmesini bileceksin.”
Hem bunun bilinmesi hem de iğne oyası. Başladığınız işi bitireceksiniz. Ortaya çıkacak olan eser sizin başarınız olacaktır.

Ana işinize odaklanırken onu destekleyecek olan diğer faydaları da göz ardı etmeyin.
Diğer bir ifade ile bakış açınızı geniş tutun. Bunu yaparken de sorumluluğunuzu ve yeteneklerinizi bilin her işi yaparım durumuna gelmeyin.

Rüyada yabancı birini kardeş olarak görmek; Ayı'dan post her insandan dost ve kardeş olmaz!
Tedbir ve tenkin Ya Hu.. seklinde ruyaniz yorumlanir..
Hayirli gunler..

Üst Alt