• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yabancı adam görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
rüyada yabancı erkek görmek, rüyada yabancı adam görmek, rüyada yabancı birisni görmek, rüyada başkasını görmek, rüyada tanımadığın birini görmek rüyada yabancı görmek, rüyada tanımadığın adam görmek,

Rüyada daha önce tanışmadığı bir adam ile konuşma, yeni ve iyi bir arkadaşlığı gösterir.

Adamla kavga etmek, ev içinde bir sıkıntıyı; adam öldürmek, eski bir düşmanlığın canlanmasını veya bir dedikodu yüzünden sıkıntıya düşmeyi belirtir.

Adama yiyecek vermek, hafif bir sağlık bozukluğuna, adamdan bir şey almak, ciddi bir hastalığa, birisine iyilik etmek, yakın çevrede bir sıkıntıya işaret eder.

Adama para vermek, dedikoduyu, para almak, emeğinin karşılığı çok büyük miktarda para kazanılacağını belirtir. Adama hakaret, size yöneltilen suçlamalardan kurtulmaya işarettir.

Yakışıklı bir adam görmek, mutlu bir hayatınız olacağı anlamına gelir. Çirkin veya bakımsız bir erkek, hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir.

Adam, boylu poslu ise destek, temiz pak giyinmiş hoş biri hayırlı haber, üstü başı pis ise tatsız dedikodu, cılız, solgun bir adam ise umudun boşa çıkmasıdır.

Rüyada adam görmek, birçok sekilde yorumlanir. Yolda herhangi bir kimse ile tartıştığını görmek, evinde eşi ile arasının açılacağına; bir taksi soförü ile agız kavgası yaptığını görmek, patronu veya iş ortagı veya Amiri ile anlaşamadığına işarettir.

Birlikte iş yaptığı ortagına veya emrinde çalışan bir isçiye veya memursa Mesai arkadaşına bir ikramda bulunduğunu veya onlarla birlikte bir yemekhanede yemek yediğini gören, büyük bir nimete ulaşır veya kazancı artar.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...

İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Salih rüya olacak olan şeyleri önceden idrak etmekten ibarettir.

Şeytani rüya, insanı korkutup üzüntüden üzüntüye sevk etmek için uyku halinde, şeytanın insanın kalbine verdiği vesveseden ibarettir. Peygamber (sav) şöyle buyurur: Sizden biriniz sevdiği bir rüya görürse o Allah 'tandır. Bunun için Allah'a hamd edip rüyasını söylesin. Hoşuna gitmediği bir rüya görürse o şeytandandır. Şerrinden Allah'a sığınsın ve onu kimseye de açmasın. Yoksa kendisine zarar verecektir.
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya ise, bir şeyle fazla meşgul olma sonucunda etkilenerek gördüğü rüyadır...

Rüyalar ve ilhamlar birer ikazdır irşattır. Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklıdır..
Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu da göz önüne alınmalıdır.
O yüzden her rüya aynı şekilde tabir edilemez..
Bazen aynı rüyayı değişik insanlar da görebilir, ancak her insanın ruhu, manevi dünya anlayışı ve yaşamı farklıdır.
Bundan dolayı da yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yorum ve yansıması farklı olabilir…

deryanisa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
1kişiden 2 tane görmek

bundan bir önceydi bir gece rüyamda eşim ben ve çocugum yatıyoruz ama bir adam da benim ayak ucumda yatıyor sonra eşimle ben mutfaga gidiyoruz o kişide çıplak olarak lavaboya gidiyor ben bunu görünce eşime kızıyorum bu ne böyle söyle gitsin diyorum oda gidecek zaten diyor biz diğer odaya geçerken aynı kişe ku kezde salonda oluyor eee sen lavabodaydın diyoruz o sırada lavabodaki çıkıyor ve korkumu anlatamm size ben hemem besleme çekiyorum ortalıgı çınıltı kaplıyo o salondaki kişi elleriyle kollarıyla kendini sakınarak bagırıyo ben besmele çektikçe ...LÜTFEN BUNU YORUMLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BU RÜYAYI GÖRDÜĞÜMDEN BERİ UYUYAMIYORUM

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

enes78600

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yabancı erkek görmek rüyada tanımadığın birini görmek rüyada yabancı birini görmek rüyada tanımadığım kişi görmek

Selamun aleyküm din kardeşlerim. Açmış olduğum konu inşallah hayırlara vesile olur. İşte rüyam:
Ailemle birlikte (annem,babam,kardeşim ve ben ) evde oturmaktayız. Canımız sıkılıyor ve bir yere gezmeye gitmeye karar veriyoruz. dışarı çıkıp arabamıza binerken arabanın arka koltuğunun ortasına yengem onun da sağ tarafına saçları uzun, yüzü parlayan bir erkek bindi. Yüzüne bakmaya çalışıyorum fakat bir türlü bakamıyorum sanki bir şey beni engelliyordu. Bakmak için çok fazla uğraşmadım. Yolda gidiyoruz (neresi olduğunu tam olarak bende bilmiyorum ama ortada yol etraf tamamen çimdi). Önümüzde tuhaf bir şey görüyoruz. Yoldan yukarıya doğru çıkan bir toz bulutunun (siyah bir toz bulutuydu) üzerine çıkıp gidiyordu ama hepsi de belirli bir yol katettikten sonra patlıyordu ve yok oluyordu. Bizi de yavaş yavaş içine çekiyordu ve gitsek mi gitmesek mi diye düşünürken uzun saçlı yüzü parlayan o adam bize aynen şöyle dedi :"Sakın oraya gitmeyin , O şeytanının apaçık bir oyunudur! ..." . Bunu söyler söylemez yengem o doğruyu söyledi hemen burdan uzaklaşalım gibisnden bir şey söyledi ne yazık ki hatırlayamıyorum. Biz eve doğru giderken o toz bulutu da bizi takip ediyordu. Ama biz eve koşa koşa girdik ve toz bulutu bir kayboldu. Ardından rüyamda son buldu. İnşallah yeteri kadar ayrıntı vermişimdir. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Genç kardeşim,Rüyaniz inşallah hayırlara vesile olur..

Rüyada gezmek,gezmeye çıkmak; içinde bulunduğunuz beklentilerden kurtulmaya ve bir şeye karar vermeye ya da yeni bir iş için enerji toplamaya tabir edilir...
Rüyada Yabancı adam Görmek ;" adam bize aynen şöyle dedi :"Sakın oraya gitmeyin , O şeytanının apaçık bir oyunudur! ..." .
Gençlik yıllarında hep tedbirli, frenli ve temkinli olun!!Bu Size apaçık bir uyarıdır.

"sanki bir şey beni engelliyordu. "
Kalbinizde,vicdaninizda Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsunuz ama Nefsiniz görmenizi engeliyor...zaten bu yaşta anlamak, idrak edebilmek için fazla da uğraşmıyorsunuz....

Hayat yolunda;Önceliklerinizi ve hedefinizi belirleyin..Hedefinize uzun da olsa her zaman doğru yoldan gidin!!
doğru yoldan çıkarsanız !! yanlış yola sapar hem kendinize hem de Ailenize yazik edersiniz !!!
"Sakın oraya gitmeyin , O şeytanının apaçık bir oyunudur! ..." .

"Sakın şeytanın peşinden gitmeyin. Çünkü o sizin apaçık düşmanınızdır" Bakara, 2/208

şeytan farkli surette ,fikirde ve Kafa karıştıran vesvese , merak, korku,Gençlik heyecani ve ateşi ile gelebilir..
Edep,Temkin ve Tedbir Ya Hu.

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Beyaz Elbiseli Adam görmek

Selamın Aleyküm Gönül Sızım kardeşim; Ben şu sıralar hastayım ve Gelinimiz beni rüyasında görmüş.
Rüyada onunla beraber yürürken karşımıza iki beyaz elbiseli beyaz sakallı adam çıkmış.Ve gelinimiz demiş ki; (Gelinimiz tarikata üye) 'bu adamlar bizim cemaatten' diye düşünmüş.
İkimize bakıyorlarmış o adamlar.

İkinci rüyası; Benim evime ziyarete gelmişler kardeşimle birlikte ve benim evimin soba yanıyor ve çok sıcak olduğunu söylüyor. Çok sıcaklamışlar. Ve neden bu kadar sıcak olduğunu bana sormuşlar.
Rüyası bu kadar. Şimdiden yorum için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Hayırlı geceler Gönül Dostum. :tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyasi Hayr olsun..ALLAH cc. eş-şafi ismi ile tüm hastalara şifa versin inş..
Ahh!!kardeşim Rüya yormlarimi Biraz feraset ile okusaniz ..Sen yazana değil yazdırana bak ..Aklımdan kalbime Düşüren bak!!Ya Hayy C.C.

bu aşağıdaki sizin Rüyaniz lütfen bir daha okuyun...Çaresiz Değilsiniz Çare SİZsiniz!!biraz da kendi kendinizin doktoru olun!!!
öfke, Stress ile kalkan;Yüksek tansiyon ve hastalık ile yatağa oturur ya da yatar... sırıtık.:,
Bu rüyalari gelininizi bağlar Sizi değil o yuzden yorumlanmaz!!!

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/25932-ruyada-sari-yilan-gormek.html

Nitwit

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,iyi günler 17 yaşında genç bir delikanlıyım,öğrenciyim ve İzmir'de yaşıyorum.
Rüyamda evime yemek siparişi söylüyorum esmer 30'lu yaşlarında bir adam elinde bir elbise askısı ve ona asılı olan bir poşet ile geliyor adamı pek gözüm tutmuyor.Askıdan tutuyorum tam alacakkan adam kapıdan içeri giriyor.Ben onu dışarı çıkartmak istiyorum ama adam gitmiyor biribirimizle cebelleşiyoruz ve bağırarak yardım istiyorum o sırada bıçağını çıkartıyor,ben bağırmayı kesiyorum o sırada içeriden abim sesimi duyup geliyor ben ise bunu fırsat bilip bıçağın keskin tarafından tutuyorum ama hiç elim kanamıyor ve bıçağı yukarı kaldırıp adamın alınına bir kesik atıyorum can havliyle bağrıyor elindeki bıçağı alıyorum ve onu evden kovuyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Yönetim/Edit;
Ve Aleykümselam kardeşim rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur..
Bizler forumun sadece rüya yorumlatmak amacıyla kullanılmasını istemiyoruz. Rüya yorumları Gönül sızım kardeşimizin Allah rızası için yaptığı ek bir hizmettir.
Yapacağınız paylaşım sadece bir teşekkür niteliğini taşır. Faydalı bir paylaşım yaparsanız hem kendiniz hem okuyanlar yararlanır.

Hem siz 5 Rüyalarınız yorumlandiktan sonra bir bir teşekkürü bile Çok Gören Arkadaşim... Bir insan basit bir teşekkür etmeyi bilmiyorsa, etmiyorsa
bence bu insanlar teşekkürü de ,Dua da yorum da yapilmaz...Bazen en iyisi her kesi,kendi halinde kendi değeri ile bırakmak gerekir...

hilalskmn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüya da adamlar görmek

Selamun Aleykum. Yiğit Bulut(başbakan yardımcısı) evindeydik. Kar maskeli adamlar geliyordu. Her yeri kapalı ve siyahtı. Birşey almak için geliyolardı. Ben de bagırmak istiyordum ama inilti çıkıyordu. O şekilde uyandım. Herhangi birşey olmadı rüyada. İyi akşamlar. İsim:Halide S. Yaş:50 Meslek:Ev hanımı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Adamlar Her yeri kapalı ve siyah olarak Görmek;
Bu günlerde sıkıntı, güçlük, tatsızlık, korku, üzüntü,stress yaşayacağınıza yada yaşadığınız anlamına gelir.

Kendinize biraz Huzur için zaman ayırın..Stresse girmeyin!!
insan kendini düşünmeden bazı şeylere girişirse başkalarıyla da sağlıklı bir iletişimi olmaz ki..
selametle.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada tanımadığın bir erkek görmek

Merhabalar. Ben rüyamda lunaparka gittim ve bir trene binmişim. 3 kişiydik ve birimiz yanlız oturmalıydı. O da bendim. Yanıma bir tanımadığım erkek oturdu. Sonra birden el ele tutuşup birbirimize güldük. Sevindiğimi fark ettim. Güvende hissettiren bir yabancıydı. Oğlan 15 yaşındaydı benim gibi. Sonra hemen arkasından başka bir rüya gördüm. O oğlanla beraber yürüdüğümüzü ve ben ona sarıldığımı gördüm. Taşlı, çok çimen, orman ve çok rüzgar vardı.
Kalktığımdan beri bu rüya aklımdan çıkmıyor.
Bu rüya ne demektir?

Üst Alt