• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada vurulmak

kübra til

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm ben rüyamda asker oldum dağa çıkıyordum çok yüksek dümdüz bir dağdı tam zirveye ulaştım derken en tepede ayağımdan vuruldum ayağımda delikler açıldı sonra hastanede buldum kendimi ayağım sargılı bir halde eve geldim çok kötü ölüm korkusu vardı herkes öldü ama ben yaşıyordum çok korktum beni aydınlatırsanız sevinirim kardeşim ALLAH razı olsun... acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Siz asker olmaniz yani sizin nadiren, olağandışı size aykiri olan bir beklenmedik haal ve davranisiniz yuzunden..
Rüyada yaralanmak, evinizde de, isyerinizde okullunuzda, cevrenizde tedirgin ve ruhen sizi üzen olaylarla karsilasmakta oldugunuzdan çok hassas bir durumda bulundugunuzu, bu buhrandan kurtulmak için çareler düsündügünüzü ve sonunda isi tatliya baglayarak ins. Allah-in izni ile huzura kavusacaginiza delaletir..
"Her nefis canlı ölümü tadacaktır"

"hanginizin daha güzel amel yapacağınızı denemek için ölümü de diriliği de takdir edip yaratandır"
Mülk, 2
Bir hayatın arkasından ölümün ve onun arkasından diğer bir hayatın karşıt olarak yaratılması,
insanların bu ikisi arasında iyi bir çalışma gayretiyle Allah'ın mülkünde güzel bir işçi, yüksek bir görevli olmak üzere yarış için bir imtihan meydanına çıkarılmaları hikmetine,
bu da hayattan hayata, güzellikten güzelliğe bir yükseliş nizamı ve en güzel amellere daha güzeliyle mükafat vererek ileride bambaşka bir hayata ulaştırılmaları gayesine yöneliktir. ..
ölümden korkmayin..ölüm ayni dogum gibidir bir anlik bir alemden baska bir aleme gecis.. onemli olan bu imtihan dunyasinda Allah a layik kul olarak olarak.. hep guzeli, iyiligi, dogruyu, yapabilmek...

Ruh, dünya hayatına bir imtihan devresi geçirmek üzere doğum yoluyla gelen insan oğluna anne karnın da dört aylık cenin döneminden sonra üflenir ve böylece dünya hayatı başlamış olur.

Ruhun bedenden ayrılması ile de kabir hayatı başlar.
Kıyamet koptuktan sonra da ahiret hayatına yeni bir yaşam için geçecek olan insan oğlu dünyadaki inanç ve amel durumuna göre Cennet veya Cehennemdeki ebedî hayatta yerini alacaktır.

İnanç sahibi olup da amel eksikliği bulunanlar ise Cenab-ı Hakk'ın bileceği sürelerde cezalarını çektikten sonra Cennet tarafına geçebileceklerdir.

Hayatın bu gerçeği karşısında ölüme hazırlıklı olmak her insanın şiarı olmalıdır. Ölümü anmak ve hazırlıklı bulunmak her mümin için müstehap sayılmıştır.

Kalbinde bir korku ve endişe olduğunu hissetmek, rüyayı görenin doğru yola geleceğine yorumlanır...

Hayirli Gunler...

acilangul1

Üst Alt