• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden kız kardeşi görmek

Biglightt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm hayırlı günler. Rüyada vefat eden kız kardeşi görmek ne demektir? Rüyamda kız kardeşim evde yoktu gece vakti sokağa çıkıp onu arıyordum, telefonla anne babamı aradım hastaymış ve onu bizim eve yakın bir kadının yanına götürmüşler dua okusun diye. (O kadın da vefat etmişti bundan yıllar önce) Sonra o evi zar zor buluyorum zile basıyorum kimse açmıyor sonunda çıkıyorum eve ve kız kardeşimin yukarı katta olduğunu benim oraya şu an için çıkmamam gerektiğini söylüyorlar. Bir odada bir kaç gün bekliyorum. Sonunda dayanamayıp çıkıyorum merdivenlerden. O şekilde 2-3 gün sürüyor yukarıya, onların yanına çıkmam. Sonra bir odaya giriyorum annem orada. Anneme, kardeşimin nerede olduğunu soruyorum bana bulunduğumuz odanın tabanında oraya inen bir oda olduğunu orada tedavi ettiklerini söylüyorlar. Ben orayı korkunç bulduğumu söyleyerek sinirleniyorum. Sonra annem oranın çok güzel olduğunu hatta yakında oraya merdiven yaptıracaklarını söylüyor. Oraya inmem için bir şeyler gösteriyor su dolu bir varilin altında o oda. Ben oradan geçemeyeceğimi söyleyerek çok üzülüyorum dua ediyorum o su çekiliyor. Sonra kolumun sığacağı kadar bir delik görüyorum annem de arkamda oradan aşağıya bakıyorum. Orayı açar açmaz kız kardeşimin hapşırmasını duyuyorum ellerime ve yüzüme sıçrıyor geri çekiliyorum. Tiksinmek yerine çok seviniyorum. Tekrar eğildiğimde kardeşimi görüyorum daha da güzelleşmişti etrafında bir kaç kadın oturuyor kardeşimse ayakta onlara birşeyler anlatıyor. Hapşırmasını duymuştum ama konuşmaları duyamıyorumdum.

Sonra kardeşimin yanına inmek istediğimi ama tek başıma korktuğumu söylüyorum anneme. Annemde arkamda namazını kılıyor. Namazımı kılayım inicez sen in istersen diyor. O esnada arkamı dönüp annemi dinliyorum. Önümü dönüp aşağıya baktığımda orada kimse olmadığını görüyorum çok telaşlanıyorum. Ev çok kalabalık bir tek ben tedirginim. Akrabalara kardeşimi soruyorum hiç kimse bilmediğini söylüyor en sonunda yengem onun hiç kimsesi olmadığını kendini çok kötü hissettiğini kiracımızın onu eve bıraktığını dinlenmesi gerektiğini söylüyor. Sonra uyandım. Benim kardeşim 19 yaşında 1buçuk yıl önce kanserden vefat etti ikiz gibi büyüdük. 14 ay hastalığı sürdü. Sürekli böyle rüyalar görüyorum kusura bakmayın çok etkilendiğim için detaylı anlattım ne yapmam gerek bu rüyalar artık bütün hayatımı etkiliyor.

Üst Alt