• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada veda ettiğini görmek

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ilginç::. Selamunaleyküm,
Ben gece bir rüya gördüm, eski sevdiğim kişiyi gördüm. Bir oda da oturyorduk ve film izliyorduk. Aniden yanımdan uzaklaştı ve ben yine şaşkın ördek yavrusu gibi kaldım. Yanına gittm ne oldu diye, birşey söylemedi ve kafasını eğdi. Ne olursa olsun senin yerin ayrı, bunu bil dedim ve gittim ordan. Gözleri doldu ağlıyordu Uzgunnn. Ben çıktım bir tren garında bi kaç arkadşı gördüm. Orada trene binecektim, bindim ve arkamdan o geldi. Çok hayalci gibi görünse de bir rüyaydı ama gerçek gibiydi. Sabah kendime zor geldim. Ayırt edemedim o kadar yani.
Bu rüyanın tabiri nedir sizce? Yorumlarınızı beklerim... imkansızaşık nikimde kastettiğim imkansız kişidir bahsettiğim...
Saygılar olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam, Hayirdir insallah..
Rüyalar çoğu zaman yaşanmış şeylere ve bilinçaltımızda yer eden olaylara işarettir..
Eski sevgili ile yeniden bir araya gelmek, izlenen bir filmi yeniden izlemek gibi. Ve bir filmin iki farklı sonu da yoktur; sonlar hep aynı olacaktır.
Yeniden aynı şeyleri yaşamak mı istersiniz?

Rüyada ayrılık, veda görmek; sorun, problem, aci, husran demektir.
Rüyada sevdiğiniz birinden ayrıldığını görmek veda etmek; aile yaşantınızda büyük bir değişikliğe, sevdiğiniz insanlar arasında
düşmanlarınızında bulunduğuna, dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.

Ayrı olduğunuz birinden ayrılmak, veda etmek; hayatınızın düzene gireceği ve iki tarafinda farkli yollara gidecegi anlamındadır..
Kendinize yeni şans verin; ve eskimişleri de bir kenara atın ve VEDA ederek hayat yolunuza devam edin artık...
Her sey nasip, kismet... Hayirli gunler..

Üst Alt