• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada vaaz vermek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Ruyamda hayirdir insAllah, vaaz veriliyordu bir mecliste hic gormedigim bilmedigim, vaazi veren baska biriydi yuzunu gormedim, sol tarafimda oturuyordu, yesil bir cubbesi vardi basindada eskiden takilan beyaz bir bezden sarik vardi, sol tarafimda oturuyordu ama ben ondan biraz daha yuksek oturuyordum.
Sonra ilim herseyin kapisini acar diye bisey hatirliyorum ruyamda ve sanki ilim bilirsen kaybettigini kazanirsin ( o an eski nisanlimi goruyorum ve yeniden birlikte oldugumuzu gordum ) uyandigimda ilk sozum ilim ogren, ogrenirsen kapilar acilcak dedim.. Sanki bilincimin altina yerlestirilmisti, kontrolsuz cumle kurmustum. saskn..

Simdiden Allah razi olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hicret ehli evliya celebi olan kardesim..
Hayirdir insallah..
Bir mecliste bilginlerin karşısında vaaz ettiğini veya başkasının vaazını dinlediğini görmek, hayır ve menfaate,

Dünyanın hiçbir derdi bizi yıldırmamalı. Çünkü biz mü’miniz; Allah’a inanıyoruz, güveniyoruz, itimad ediyoruz.
Îmânımız bize öyle bir ümit ve ricâ kapısı açıyor ki, aslında yüz bin dünya derdi de gelse yine hafif kalır, yine çekilir cinsten olur. Fakat biz şüphesiz, dertten ve belâdan
Allah’a sığınıyoruz, Lakin Allah a a sığınmakta anca ilim ile mumkundur..

"ruyamda ve sanki ilim bilirsen kaybettigini kazanirsin "
aslinda Nisanlinizin sizden neden ayrildiginin gercek sebebini bilmis olsa idiniz belkide Allahu Alem o eksikligi tamamlar onu tekrar Hayirlisi ise
geri kazanirdiniz seklinde ruyaniz yorumlanir..
Hayirli Gunler...

Üst Alt